IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
Neith
post Jan 17 2009, 11:49 PM
Post #121

Musafir

Pink, sa stii ca o astfel de relatie te va maturiza foarte mult. Eu pe la 17 ani am avut un iubit ( primul iubit in adevaratul sens al cuvantului) cu 17 ani mai mare ca mine. Am invatat foarte multe de la el, si am crescut mult cat am fost impreuna. Din pacate, intr-un final, am realizat ca lucrurile n-o sa functioneze intre noi si tocmai din cauza diferentei de varsta. Eu eram inca prea pustoaica, el era deja trecut de prima tinerete. Actualul iubit e cu 10 ani mai mare decat mine insa diferenta asta nu s-a simtit niciodata. Cel mai mult depinde de persoanele implicate. Eu zic ca o sa-ti faca bine relatia asta.
Si degeaba iti impui tu sa fii cerebrala. Daca nu esti asa de felul tau(am o prietena care nu concepe sa se arunce asa, cu capul inainte, intr-o relatie), n-o sa reusesti sa fii cerebrala prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu prea e posibil sa gandesti si cu capul si cu inima (cel putin pentru mine).
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 2 2010, 01:16 PM
Post #122

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu am mai scris de mult in jurnalul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt foarte fericita. Site-ul meu e aproape gata (noul site) si am o realtie minunata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 3 2010, 09:41 PM
Post #123

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ma bucur pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 5 2010, 11:14 PM
Post #124

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Relatie cu cine?!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce zgarcita esti cu detaliile, tii tot pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 7 2010, 12:54 AM
Post #125

make-up artist

Yey, my new website is live now! Sunt asa bucuroasa! Va place?

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2010, 01:11 AM
Post #126

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

www.biancadrumea.eu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dap. E foarte fain!!! Felicitari!

+Quote Post
Bia
post Dec 7 2010, 01:29 AM
Post #127

make-up artist

Dap, n-am vrut sa pun link sa nu ma auto promovez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ma bucur ca-ti place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Revin maine cu detalii despre viata mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Acum sunt de pe laptopul iubitului meu si sunt atat de obosita ca abia mai vad tastele si nici nu sunt obisnuita cu configuratia asta de tastatura Apple. Mereu apas altceva, sunt comenzile diferite.

+Quote Post
Tudor
post Dec 7 2010, 08:18 PM
Post #128

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Profesionist totul.. site-ul/pozele/filmele/machiajele, arata foarte bine totul.. Felicitari Stiletto!

+Quote Post
Bia
post Dec 11 2010, 10:13 AM
Post #129

make-up artist

Buna dimineata, doamnele si domnisoarele mele dragi! M-am trezit cu noaptea-n cap pentru ca nu am mai putut dormi. Incepand de joi seara am fost cu moralul la pamant.
Saptamana trecuta am aflat de o competitie internationala pentru postul de chief makeup artist la muzicalul Dracula. Am sunat frumos un fotograf si l-am rugat sa ma ajute cu fotografiile, i-am dat link catre concurs, ne-am intalnit sa discutam totul, el a venit cu o idee de locatie foarte misto si am inceput sa calculam bugetul. Toate bune si frumoase, eu am inceput sa sun bunicii, rudele, etc., sa ma sponsorizeze. Fotograful m-a intrebat daca poate anunta si un alt makeup artist de aceasta competitie. Am spus ca da si ca oricum eu am dat share acestei competitii pe FB. Eh, dar luni m-a sunat din nou sa ma intrebe daca e ok sa mai vina un fotograf. Normal ca am fost de acord. Dar mai avea sa-mi spuna ceva, si anume ca acea makeup artista vine cu noi in locatie. Am luat foc instant pentru ca nu mi s-a parut normal sa mai vina cineva sa lucreze pentru fix acelasi concurs, cu fix aceiasi fotografi si in fix aceiasi locatie ca si mine si ghiciti ce: in acelasi timp! Joi noapte m-au anuntat ca ei pleaca duminica dimineata la Brasov pentru poze si ca daca vreau pot sa vin si eu sa particip la proiect doar ca imi trebuie model. M-am infuriat ca niciodata, m-am simtit exclusa si i-am intrebatv de ce dracu imi folosesc ideile si ma pun in situatia asta. Mi s-a raspuns raspicat ca nu e ideea mea de proiect si ca nu e concursul meu si ca nu credeau ca sunt intimidata de o competitie. Se pare ca nu conteaza insa ca eu i-am anuntat practic pe toti ca exista un asemenea concurs si ca eu am cerut ajutor in dezvoltarea lui. E normal ca fotograful sa mai aduca un makeup artist la locatie ca sa participe si el la acelasi concurs si in cele din urma eu sunt oaia neagra pentru ca nu suport competitia si ca nu stiu sa lucrez in echipa. Concluzia finala a fost ca nu se poate lucra cu mine. Iubitul meu mi-a spus ca ar trebui sa fac ce e mai bine in cariera mea si ca ar trebui sa ma duc sa fac proiectul acolo cu ei si ca nu merita sa pierd o competitie pentru un gest ca asta, chiar daca ma simt jignita de toata povestea asta. Are dreptate dar nu pot lucra in felul acesta. Nu mi s-a parut corect fata de mine ce s-a intamplat.
In aceasta dimineata insa, dupa ce mi-am plans tot ce aveam din mine, am realizat ceva nou: POT MAI MULT si nu am nevoie de o locatie pentru a-mi pune in valoare munca. Munca mea si portofoliul meu vorbesc de la sine. O sa fac proiectul cu altcineva (daca gasesc pe cineva saptamana viitoare) si daca nu o sa merg mai departe in cariera mea fara acest proiect. Nu am muncit atat de mult ca sa ma puna in genunchi gestul lor.

+Quote Post
Diana.
post Dec 11 2010, 05:15 PM
Post #130

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu ti-am spus de multe ori ca vorbesti prea mult- asta nu o sa iti ridice moralul, insa stiu cum sint oamenii si stiu si cum e sa se umfle altii in pene cu ideile si cu munca ta ca sa para buric al pamintului atoatestiutor - si chit ca nu vor avea niciodata ce ai tu, e destul de frustrant...
Nu-ti mai impartasi [u]NICIODATA ideile inainte de a fi gata puse in practica[/u]. NEVER-EVER! Stii si tu ca am idee pe deplin despre ce vorbesc- iti mai zic o data. Mergi soto voce. Multa bafta si nu te lasa doborita- poate chiar asta isi doresc altii, insa NU e cazul sa le dai satisfactie.
Te pup!

+Quote Post

16 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:07 AM