![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, Diana! Luv ya! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Esti tare Stiletto!! esti profesionista;ti-am vazut site-ul; iti doresc multe proiecte de pus in practica dupa cum cred ca meriti si orice nerealizare te invata cum sa procedezi in viitor
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Felicitari din toata inima. Se vede imediat ca ai o pasiune pentru asta. Foarte frumos lucrezi si iti urez si eu mult succes. Vei reusi cu siguranta in ce ti-ai propus. Te pup si multa bafta.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vreau sa anunt ca site-ul meu cu mirese e aproape gata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai am de adaugat una alta, poze, de asezat un pic si spicuit si asta e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc, Oana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mult succes, Bia! Bravo! La mai mare! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt foarte foarte incantata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Bia, ma bucur mult pentru tine! Se vede ca esti foarte fericita! Bafta multa!
|
|
|
![]()
|
|
Gata! Site-ul e lansat. Mi s-a luat o piatra de pe inima odata cu asta. In sfarsit sunt cat de cat pregatita pentru sezonul de nunti de anul asta. Galeria trebuie extinsa dar oi rezolva-o eu si pe-asta.
Si de parca nu ar fi fost de ajuns ca iubitul meu mi-a mojmondit site-ul si mi-a setat si adwords (limitat pentru inceput sa vedem cum merge pe ce "vand" eu) mi-a spus ca imi cumpara un nou "bebelus": Iwata Power Jet Pro Air Compressor cu care nu numai ca pot face mai mult decat fete cu tehnica airbrush dar si body painting si bronzare organica. A, si pot lucra 2 persoane in acelasi timp, adica merg atasate 2 airbrushuri (daca nu e nevoie de presiune foarte mare - machiajul fetei sau corpului: fond de ten in mare deci). Site-ul e la profil sau pe facebook pe fanpage la galeria Bridal la descriere la poze si la album ( FB fan page: http://www.facebook.com/biancadrumea ). Spuneti-mi ce parere aveti si ce nu va place mai ales. Chiar vreau sa-l fac pe gustul clientelor. Nu va pun site-ul aici ca e cu .ro si n-am voie dar il gasiti voi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Stiletto: Jan 26 2011, 04:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sa te bucuri de site si de noul "bebelus" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa faci multe fete fericite in ziua lor cea mai importanta!
Ca idee, ai putea include si o rubrica cu testimoniale. Eu cand caut ceva, orice, tin cont de recomandarile pe care le gasesc pe site-uri, forumuri, etc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Bafta !!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba te rog sa il pui, Bia, ca tu nu esti spammer, ci stilp al comunitatii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bafta multa, sa fie intr-un ceas bun si sa ai cit mai multe realizari cu el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:42 AM |
|