![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da? Ok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Site-ul meu: Machiaj Profesional Mireasa Acum, Diana, da-ti si cu parerea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) PS: Greu cu linkurile cu nume cu tot. L-am rugat pe mister sa-mi dea cum sa pun doar nume si link ascuns sub nume si mi-a dat aiurea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum e bine cred. Sper ca se clickuieste. This post has been edited by Diana: Jan 26 2011, 05:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Meniul: nu se vede prea bine, ar trebui pus in evidenta. Eu as fi pus linkurile sub header, nu inainte, cu ceva mai multa culoare - ai nevoie de un site care sa faca impresie, nu de o chestie comuna- trebe sa faca "bam". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-o mica coretura: pe tot parcursul ceremoniei si a petrecerii. - al petrecerii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Machiaj mireasa - ziua nuntii : iar pentru ceilalti membrii ai petrecerii intre 45 si 60 minute (in functie de complexitate). ai un i in plus Si as fi pus pozele mai mari, eventual cu zoom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in fornd, asta trebuie sa vinzi tu, asta trebuie sa se vada cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sarumana. Da, pozele le-as pune si eu cu zoom dar presetul galeriei nu permite. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu as fi facut meniul in stinga- pe vertical si fara header - aka ceva mai neconventional. ca sa pot pune text si poze mari in dreapta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
I-am zis lui mister de font si cica: " you wanted it that small (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "
Da, e o varianta cu meniul ala in stanga. Abia economisesti din lungimea site-ului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii scriu acusi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Foarte frumos! Felicitari !
E asa de fain cand iti realizezi ce ti-ai propus...cred si eu ca te simti usurata. Multa bafta in continuare! |
|
|
![]()
|
|
Nu am treaba cu fonturile - eu ma refer la alcteva. Oricum fonturile tre sa fie mai mari, ajuta la citit usor.
|
|
|
![]()
|
|
Ah, ok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt de acord cu Diana. Neaparat sa pui meniul sub header si sa-l faci mai saritor in ochi. Fontul mi se pare ok, insa pozele nu prea vand. Neaparat trebuie sa pui ceva poze cu machiajul mai de aproape, dar nu renunta la pozele cu imaginea de ansamblu. Imi place sectiunea "inainte-dupa" (IMG:style_emoticons/default/322.gif) .
Bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca le cropez in detaliu si le lipesc de alea mai mici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buna idee, Teo! Merci!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:15 AM |
|