![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Gata! Am modificat galeria. Am lipit crop de detaliu langa poza in ansamblu. Astfel nu se supara nici fotograful.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Zilele astea ma mut. Iar!
Am insa o mica problema cu depozitatul. Of. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deja mi se ridica parul in cap cu gandul ca nu o sa am unde sa le pun. Ma gandeam sa iau niste cutii de la Ikea si sa mai pun in ele ce nu vreau sa se vada (de-astea mici - medicamentele, hartogaraia, etc.) As vrea totusi sa iau un raft sa pun intre canapea si geam si nu stiu ce culoae sa fie. Pe raft as vrea sa pun iarasi fel de fel de cutii (o sa le iau toate albe sau ce culoare voi gasi sa mearga peste tot). Aici sunt poze cu apartamentul: http://s147.beta.photobucket.com/user/bia_...rary/Apartament Mai naspa e ca am 2 valize uriase plus un cos de rufe de la coleg (cum el s-a mutat si mai vine din cand in cand...) pe care chiar nu am unde naiba sa le pun. Asta ma duce la disperare fiindca nu-mi place sa vad valizele prin casa sa se umple de praf. Proprietarii mi-au montat o masina de spalat vase (la insistentele mele) in locul celei de spalat rufe si pe cea de rufe am mutat-o pe peretele de langa baie. Acum ma oftic ca am un burlanas care se scurge in cadita aia si ca vezi doamne, nu se poate monta altfel acolo. Acum trebuie sa nu fac dus cat spala rufele caci, spun ei, ma poate pisca. Nu ma pot apuca sa chem eu instalator si sa schimb acolo (desi imi vine sa chem). (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by Stiletto: Nov 20 2012, 05:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Auzi, da` aia is asa de prosti ca nu au lasat nici un spatiu pentru depozitare?!
Ia un raft care sa se potriveasca evetual cu ce au parintii tai acasa- la urmatoarea mutare s-ar putea sa nu mai ai nevoie tu de el, insa sa poti sa il duci acasa. |
|
|
![]()
|
|
Avem un sifonier maaare in dormitor care nu se vede in poza. E cat tot peretele. Eu insa stiu ca 100% il voi umple cu haine de-ale mele si de-ale lui mister.
Hmmm, la mama acasa e totul rosu cu bej. Cred ca bej ar merge, ai dreptate Diana si merci pentru sugestie. Cred ca iau doua: unul pentru langa canapea si unul pentru langa masina de spalat rufe, langa baie. Sa vedem ce rezolv pana joi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Excelente machiajele!
|
|
|
![]()
|
|
Merci, Melcri!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:14 PM |
|