![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, asculta la ce-ti zice Maat. Daca ai un renume vine lumea si-ti plateste si de 3 ori mai mult decat ar face-o la altcineva care nu-i cunoscut. Si pentru renumele asta se munceste greu si se investeste o gramada de bani, dar eu zic ca merita. Succes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca aveti si voi dreptate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa ma specializez pe fashion make up la Paris in cateva luni si... sper sa-mi mearga bine. O iau si eu pe rand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si dupa aceea sa te angajezi la un salon cat mai bun, sa iei parte la concursuri, sa le castigi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai o gramada de teluri marete, bafta si perseverenta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mult noroc Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Referitor la barbati:
Domnul meu s-a purtat foaaaarte frumos in ultimele zile. Imi da atentie, isi trimite amicii sa ma ia de acasa (el neavand masina si mai ales permis). Azi de dimineata chiar nu a vrut sa ma trezeasca (adormisem pe la 4) ca sa plecam impreuna, el la birou si eu spre casa mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am fluturasi in stomac! Muuuuuuuuuuulti! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Se pare ca de cateva zile (2 la numar) soarele pe strada mea se afla sus sus pe cer! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ma grabesc cu sentimentele, dar nu-mi pasa. Fara risc nu exista castig iar eu simt ca de data asta merita. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) E primul barbat care a avut mai mult decat foarte mult bun simt la adresa mea si mai si arata de milioane. Bravo mie! Imi dau un pupic de incurajare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si merg inainte cu tupeu!
Ah, uitasem sa precizez ca baietelul de care scriam prin ianuarie-februarie s-a dus... duca-se! Acum am alta prioritate sentimentala. A meritat pentru ca am cunoscut pe cineva minunat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Bravo Pink si sa-ti fie de bine! Chiar asteptam sa faci un astfel de anunt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, ma bucura chestia cu fluturasii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pink, ma bucur pentru tine!
Asteptam bebeul peste vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pinkie, sa te faca fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:58 AM |
|