![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink...cunosc sentimentul. Asa am patit si eu cu hubby, zilnic vroia sa ma vada si mie mi se parea foarte ciudat, chiar enervant. Imi amintesc ca intr-o zi eram ferm convinsa ca nu vine, avea o zi foarte lunga la servici, si eram super relaxata! Da de unde! Stii unde m-au dus toate astea??? In 6 luni eram maritata cu el! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nici acum nu s-a schimbat nimic, zici ca suntem pic si poc, lolek si bolek! Tu concentreaza-te pe planurile tale, sunt mai importante decat orice.
Cat despre ex-ul prietenei..... stiu ca suna flatant dar stay away! Intotdeauna barbatii au o chestie pentru prietena iubitei dar mai bine nu! Si mie mi s-a intamplat si m-au infuriat chestiile astea foarte tare, ma puneam in pielea prietenei si nu-mi era prea bine. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, si al meu sot la fel a facut cand ne-am cunoscut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voia sa ne vedem zilnic, ca ma exasperase. Mi se parea ceva anormal. L-am intrebat de ce vrea sa ne vedem asa de des....si mi-a zis ca i se face dor de mine...si uite asa ne-am vazut noi zilnic si fara sa ne plictisim, si iata-ne casatoriti.
Pink, intr-adevar, face bine orgoliului complimentul de la ex-ul prietenei, dar te sfatuiesc sa nu te bagi: nu-i frumos sa-ti construiesti fericirea, facandu-i pe altii tristi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Nu sunt sigura inca daca e THE ONE pentru ca nu indeplineste o calitate: nu isi permite sa-mi ofere stabilitatea financiara pe care mi-o doresc! Asa ca nu stiu cat va dura... Aseara am cumparat eu o sticla de vin si o pizza pentru luat acasa. M-a scos din sarite ca nu s-a oferit sa plateasca el! Nu suport sa-mi platesc singura ceva atata timp cat am un barbat langa mine! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ca dovada, azi m-am trezit cu fata la perna. Nu stiu daca sa ma mai vad cu el sau nu pe acest motiv. Sper sa fie ultima oara cand face o faza de-asta! lol , eu credeam ca sunt singura care gandeste asa .. eu una te inteleg. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai...si eu vreau sa plateasca el consumatia de cele mai multe ori...dar uneori am asa o mare satisfactie cand el da sa plateasca si eu scot portofelu...si zic ca de data asta fac eu cinste...nush..ma simt asa..in charge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu accept sa-mi platesc singura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost ultima oara. De atunci a platit el! Si la ultima abatere ii spun PASS! (pacat de el ca e un barbat dupa care intorci capul...)
Fostul iubit al prietenei mele m-a sunat aseara la 2 noaptea sa-mi spuna sa mergem asta seara impreuna la Hernan Cattaneo. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Am sunat-o si pe prietena mea si i-am spus. Se astepta si va veni si ea diseara la club. O sa-i spun azi ca daca vine sa ma ia de acasa, imi plateste intrarea si consumatia mergem impreuna. O sa fie si actualul meu acolo si date-ul de seara trecuta care n-a fost tocmai un date dar mi-a oferit o oportunitate care ma tenteaza. Trebuie sa ma mai gandesc inca o data ce vreau sa fac cu viata mea. Oricum cel de aseara mi-a deschis ochii cu privire la salonul meu de vis si m-a pus pe ganduri la ideea de a incepe totul pe leasing si credite la banca. Este foarte grea viata! Ce stiu este faptul ca vreau sa scriu o carte, vreau sa fac cariera in machiajul de tip fashion, vreau o familie. Asta in urmatorii 10 ani! Dupa... fac alte planuri! Deocamdata mi s-au cam spulberat norisorii de puf pe care stateam eu atat de relaxata si trebuie sa-mi iau viata in maini. SERIOS! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
haha, si ex-ul asta al prietenei se asteapta acum ca daca face toate ..te ia de acasa, plateste intrarea si consumatia...tu sigur ii pici. Mama ce teapa o sa ia si o merita din plin! eu m-as fi enervat sa ma sune la 2 noaptea, pe bune! distractie placuta!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asteptam continuarea povestii... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diseara. Am o viata super palpitanta in ultima vreme! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va tin la curent! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama ar trebui filmat cu camera ascunsa ca sigur va face o fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
foarte tare , pink! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BAFTA MAAAAAARE!! abia astept sa povestesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:56 AM |
|