IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
Bia
post Apr 12 2008, 01:05 PM
Post #51

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Aseara nu a mai fost nicio intalnire cu micutul nemernic. Eu am ramas in casa pana la un moment dat, prietena mea s-a suparat si a inceput sa planga... Eu m-am suparat pe ea ca m-am luat dupa ea si n-am mai ajuns la Hernan Cattaneo si tot asa. Pana la urma am fost la o viluta cu piscina incalzita, jacuzzi, etc. M-am relaxat si rasfatat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 08:53 AM
Post #52

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pink, lasa ca nici varianta cu piscina incalzita, jacuzzi, etc nu e de lepadat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si micutul nemernic cum a reactionat ca i-ai dat plasa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In legatura cu platitul consumatiei pe care il dezbateati, mie imi place sa imi platesc eu singura consumatia! Mi s-a intamplat ca el sa puna o fata mirata, asa ca la inceput il mai las pe el sa simta bine cu asta. Dar in rest..eu ca o femeie independenta (da, sigur..) si orgolioasa, prefer sa ma intretin singura!
Dar sa platesc eu tot, nu m-as simti bine! Ca in cazul povestit de Pink cu pizza si vinul..(IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 13 2008, 08:55 AM

+Quote Post
Bia
post Apr 13 2008, 02:52 PM
Post #53

make-up artist

Nu e cazul sa arunci cu noroi si sa ma desconsideri, Bubulina! Nu ma cunosti! Si e jurnalul meu in care scriu ce vreau eu in el! Daca vrei sa participi la conversatie ca si celelate fete, fara sa jignesti, bine, daca nu, abtine-te!

Sweet, mie mi s-a intamplat doar de 2 ori sa platesc eu. Si in ambele cazuri mi-am iesit din fire! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se pare ca tipul asta de barbati sunt cei care nu respecta o femeie si cei ce nu-s in stare sa sustina o famile!

Aseara am iesit la un gratar intre prieteni la Snagov. Am stat in fata focului, am scultat muzica, m-am intins pe iarba si am privit stelele. M-am simtit excelent! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 13 2008, 06:07 PM
Post #54

Musafir

Pink (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 13 2008, 06:16 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...si de la mine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
...si iarta-ma ca nu am vazut mai devereme, insa nu intru des la jurnale si nu mi-am putut inchipui vreodata ca
se poate intimpla asa ceva in aceasta sectiune... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 13 2008, 11:08 PM
Post #56

make-up artist

Pentru cateva zile am fost euforica, intr-adevar. Visam si pluteam undeva deasupra tuturor si aveam impresia ca ma voi putea juca si eu in sfarsit cu lumea. De frica sa nu se joace ea cu mine... am ezitat. Si uite cum asta seara am baut cam mult. Si bine am facut. Cred ca daca nu era alcoolul si prietena mea cea mai buna maine eram in Barcelona. Da, in Barcelona. Am spus acum cateva zile ca mi s-a facut o propunere care m-a tentat. Nu stiu daca am pierdut sansa de a avea lumea pe care mi-o doream dar cu siguranta se vor mai ivi oportunitati. Oricum, acum subiectul este ca si incheiat pentru ca am refuzat. Mi-a fost frica, teribil de frica sa... nu ajung pe la stiri sau poate mi-a fost frica sa risc sa ma despart de cei dragi de aici pentru o perioada de timp nelimitata. In general iau decizii bune si sper, in sinea mea, ca si de data aceasta am ales bine sa nu plec.

+Quote Post
Bia
post May 15 2008, 02:54 AM
Post #57

make-up artist

Sunt fericita si in acelasi timp trista. Multe sentimente imi traverseaza acum sufletul.

Sunt fericita pentru ca prietena mea cea mai buna are pe cineva care o iubeste si o alinta, ii face cadouri frumoase, vrea sa o vada douazeci si patru de ore pe zi, ii spune mereu ca e frumoasa, sexy, frumoasa, frumoasa, sexy, frumoasa...

Chiar am numarat ieri si am ajuns la treizeci. Treizeci de ori in care iubitul ei ii spunea ca este frumoasa. Am zambit desi in sinea ma ma rodea oarecum invidia si ma mai si incercau doua lacrimi pentru ca eu nu am parte de asa ceva.

Am vrut sa plec, sa-mi schimb numarul de telefon, sa nu mai vorbesc cu nici unul dintre ei doar pentru ca... ei sunt fericiti si eu nu si eu nu vroiam sa vad fericirea altora atata timp cat eu nu am parte de ea. Mi-am dat seama ca nu este aceasta o solutie si ca sunt egoista. O solutie este sa astept si eu acea persoana care sa ma alinte, sa ma ia in brate des, sa ma rasfete iar si iar si iar...

Cred ca unii oameni au pur si simplu mai mult noroc decat altii. Ma straduiesc sa fac si eu parte dintre ei. Tot ce trebuie sa fac este sa gandesc pozitiv si sa dau la o parte gelozia aceasta pe care o simpt pentru cei fericiti. De fapt nici nu stiu ce este exact: gelozie, invidie? De ce oare fericirea celor din jur devine molipsitor de dureroasa pentru un nefericit? Pana si parintii mei se inteleg bine.

I-am spus mamei saptamana trecuta la un gratar in familie impreuna cu veselul cuplu iubaret: Numai ea are noroc. Eu nu! Mama mi-a zis: nu mai zice ca tu nu ai noroc pentru ca atunci chiar nu o sa ai!

Incep sa o iau razna gandindu-ma ca toti din jur sunt fericiti si numai eu nu. Culmea este ca nu ma simt fericita nici cand ii vad tristi si posomorati. Ba din contra. Ma infurii pentru ca nimeni nu merita sa fie trist. Imi amintesc si acum clipele grele prin care trecea prietena mea cea mai buna din cauza unei iubiri esuate si cum plangeam impreuna impreuna cu ea pentru ca nu stiam sa spun altceva. Momente in care l-as fi omorat pe cel ce i-a facut rau. Acum brusc o vad fericita, implinita, stralucitoare.

Zambesc, ma bucur, ma simt bine ca in sfarsit dupa atatia ani de esec ii este bine dar plang si ma macin pentru ca imi doresc sa mi se fi intamplat si mie ceva asemanator si iar ma intreb: de ce nu am avut si eu parte de asa ceva? O alta imagine imi vine in minte. De data aceasta a unui baiat care ar fi dat orice sa ma vada si ar fi venit la orice ora doar sa-mi spuna noapte buna. Pe acest baiat l-am respins foarte urat doar pentru ca eu ma gandeam la iubirea mea de 7 luni esuata.

Imi dau doua palme in oglinda si-mi spun: cum poti sa fii invidioasa pe cineva ce are parte de iubire si sa spui ca tie nu ti s-a oferit o sansa asemanatoare? Pai ti s-a oferit dar ai gasit nod in papura, poate nu ti s-a dat exact ce vroiai tu de fapt dar probabil daca ai mai aveai putina rabdare! Tip acum la reflexia din oglinda: Rabdare? Rabdare? Ca sa ce? Sa-mi risc iubirea perfecta pentru una imperfecta?

Devin serioasa si o vad pe Laura care m-a intrebat: de ce vrei tu sa slabesti mai mult de 15 kg, implant in sani, corectie de mandibula si un corp perfect sculptat? Ce-am raspuns: pentru ca asa voi gasi barbatul visurilor mele, barbatul care sa vrea sa-si investeasca timpul si viata sa pentru mine. Laura atunci a intrebat: vrei sa-l iubesti si sa te iubeasca sau sa fii rasfatata si atat? Am vrut sa raspund ca le vreau pe amandoua dar am rostit repede: sa fiu rasfatata si eu ca si celelalte fete! Nici macar eu nu stiam ce vreau. Cert este ca o dragoste adevarata am respins-o pe motiv ca nu ma multumea partea financiara, job, haine, parinti, tot. Nu-mi pare rau pentru ca am respins-o pe aceasta ci imi pare rau ca nu a venit cea care sa ma bucure pe mine!

Astept acum sa vina si la mine.

+Quote Post
3A
post May 15 2008, 06:18 AM
Post #58

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Pinkule, vad ca treci printr-o perioada nu tocmai de invidiat...

Asa cum si tu ti-ai dat seama e bine sa scapi de sentimentul asta de "gelozie", desi nu e chiar usor.

In primul rand cred ca cea mai mare greseala este sa astepti! N-ai ce sa astepti, secretul este sa te bucuri de ceea ce ai si esti:blush:

In clipa in care tu o sa fii multumita de tine, asa cum esti tu, in clipa in care o sa te iubesti pe tine (dar nu la modul egoist, ci asa sa te uiti cu drag in oglinda, nu dupa fizic perfect, ca alea sunt aparente...si dupa cum scrii tu pe aici, nu cred ca ai putea iubi o imagine de barbat, oricat ar fi el de aratos, vrei mai mult!) atunci pur si simplu apare omul potrivit!

Omul potrivit nu apare cand il astepti cu incordare si plansete in perna...apare cand zambesti si te bucuri de viata si esti tu!

PAradoxul e ca apare, asa cum spuneau fetele cand de fapt nu prea ai chef...

Si nu-ti face tu vini, ca daca barbatul acela care tot venea dupa tine nu ti-a placut, aia e, apar altii.
Intr-adevar ar fi bine daca ai putea sa nu mai repezi asa de tare, dar aia mai vine si cu varsta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 15 2008, 06:47 AM
Post #59

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Scriu pe fuga... Slaba-costeliva si cu silicoane n-ai fi decat un trofeu pe care si s-ar bate unul sau altul. Cred ca ar trebui sa te uiti mai atent la tine, sa vezi cat de frumoasa, talentata si atenta cu ceilalti esti si sa constientizezi ca meriti sa fi vazuta la adevarata valoare.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 15 2008, 06:58 AM
Post #60

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Decit sa ma apuc sa imi fac operatii estetice ca sa ajung sa placa X si sa devin "iubirea vietii lui" mai bine imi schimb orientarea sexuala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Peste 20, 30 de ani, 40 de ani operatiile se vor fi dus. Atunci s-ar putea sa te trezesti ca cel care te-a ales doar pentru cum arata "ambalajul" nu mai e multumit si cauta o alta"vitrina cu bunataturi" de cumparat.
... Ce ai sa faci atunci?
Gaseste-ti perocupari, iesi in lume. Eu am o vorba : "cind ai prea mult timp liber, ti se pare ca ai toate problemele pamintului; cind nu ai timp nici sa iti tragi sufletul, viata te obliga sa rezolvi toate problemele pamintului si sa mergi mai departe".
Viata unei papusi siliconate e trista. Exceptie fac cazurile in care domnisoara ransformata in papusa de silicon are fix creierul unei papusi, pe principiul "fericiti cei saraci cu duhul".

+Quote Post

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:03 AM