![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Din ce poze am mai vazut eu pe aici, Pink, esti foarte carismatica si depaaaarte de a fi nevoie sa pierzi 15kg...nici macar 10..poate nici 5. Ce-ti veni?
In plus, pari o femeie independenta, descurcareata, talentata (cel putin la make-up) si de treaba. Eu cred ca tu nu vezi cat valorezi (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) . Apreciaza ce ai si cum esti ca prin ochii tai te vad si altii. Cat despre partea financiara, haine , job....un om poate deveni mai bun langa tine, nu trebuie sa fie neaparat print din prima. (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi m-am trezit bine si odihnita. Culmea! In general ma trezesc dar numai odihnita nu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am inceput serios sa am grija de sanatatea mea: iau antioxidanti, fibre, mananc sanatos si fara adaosuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In ceea ce priveste fericirea este cert ca aduce cu ea toate cele bune. In ultima vreme mi-am ocupat timpul cum am putut. N-am avut incotro oricum ca sesiunea nu ma lasa sa trag de timp! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum dimineata asta insorita mi-a sters urmele de gelozie. Cred ca sunt si foarte dificila si pretentioasa de nu ma suporta nimeni! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi gasesc eu nasul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa-mi aduc stepper-ul si colacelul de abdomene de la tara, sa fac cateva exercitii si sa ma apuc de invatat pentru sambata. Ah sunt incantata ca un prieten de-al meu vrea sa-si deschida un club cu profil electronic (de nebuni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si ma vrea pe mine la carma: organizat evenimentele de weekend, tematici de petreceri, castinguri pentru dansatori, contactat DJ-ii din afara si de stabilit contracte cu ei, de facut programul clubului pe cateva luni, etc. etc. etc. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Exact ce-ti lipsea! O provocare sa-ti arate cat de buna esti si sa-ti creasca stima de sine! Ma bucur pentru tine si pentru prietenul tau care si-a gasit un asa organizator de evenimente. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Succes la examenul de sambata si sper sa te vedem la intalnire. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
M-am vopsit negru. Au mai ramas cateva suvite satene, ce-i drept, dar este ok pentru cat de priceputa sunt eu singurica la asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine imi filez usor bretonul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci, am un nou look. Am si indraznit si mi-am pus un ruj rosu electric (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia astept sa te vad duminica, cu noua culoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Citesc din al tau jurnal, cand apuc, si-mi place ce descopar in el, printre randuri. Ai un suflet bun si o minte clara. Sunt convinsa ca va aparea si-un EL care sa te merite. |
|
|
![]()
|
|
Faza penibila rau. Va povestesc si voua ca poate sunt eu tampita si delirez.
Prietena mea cea mai buna are un iubit inginer constructor (povesteam eu de ei in jurnal). Cum tati avea nevoie de un inginer constructor l-am recomandat pe el pentru a-i face nu stiu ce proiect pentru casa. Acum o saptamana au discutat sa se vada pentru finalizari la ora 6 seara sambata. A venit tati frumusel acasa de la 4 si a asteptat... a asteptat.. la 7.30 suna si raspund eu: spune-i lui taica-tu ca mai intarzii putin ca si-a pus A. vopseaua in cap si ajung pe la 9 fara 15. Ii transmit tatei care se supara un pic. Se face 9.30, apoi 10.00, apoi 11.00. Si-a inchis tati telefonul si s-a bagat in pat. Apoi pe la 11.15 suna ea, prietena, la mine. Eram somnoroasa si n-am raspuns. Apoi, suna la mami si iar n-am raspuns. Oricum nu aveam chef sa raspund sa dau explicatii. A doua zi (duminica seara) eram la sora ei si a venit ea si domnul ei cu o falca in cer si una in pamant ca nu raspundem la telefon. Le-am zis si eu ca la 11.30 noaptea nu e ora de sunat. Mi-au taiat-o repede ca tati e nu stiu cum ca trebuiau sa se vada, etc. I-am facut nesimtiti ca l-au tinut o jumatate de zi in casa aiurea (m-am enervat rau ca tot ei au fost cu gura mare ca altfel nu ii jigneam), le-am zis ca asa ceva nu se face mai ales pentru un vopsit de par si ca nu asa se trateaza o afacere, ca tati a fost corect si le-a dat avans pentru proiect, etc. Apoi au iesit pe terasa cofetariei si desi usa cofetariei era deschisa au inceput sa faca misto de tatal meu: ca este sambata si ca era zi de weekend, etc., ca e asa, ca e pe dincolo. M-am enervat si am plecat acasa. M-am intors apoi peste vreo ora cu ceva pentru sora prietenei mele si ce sa vad? Se straduiau sa termine proiectul (care trebuie sa fie gata de miercuri oricum). Am venit acasa, i-am zis tatei iar el a coborat sa vorbeasca cu ei. Cica si-ar fi cerut scuze domnul inginer. Joi seara am coborat la cofetarie sa iau ceva si ei erau pe terasa. Am salutat dar nici ea nici el nu m-au salutat nici pe mine si nici pe mama mea. Mie mi s-a parut de-o nesimtire si mai crasa dar nu am mai zis nimic. Acum nu stiu ce sa cred si sa fac pentru ca sunt socata. Nu pot sa cred ca prietena mea cea mai buna si-a permis sa-l tina pe al ei iubit acasa ca sa se vopseasca ea cand avea ceva de discutat si de terminat pentru proiectul tatalui meu si tot ea se supara ca la 11.30 nu raspundem la telefoane si ca i-am facut nesimtiti. Nu si-a cerut scuze (ea) deloc, doar el. Acum nici nu mai saluta... Trecand peste asta ma simt excelent in ultima vreme, adica mai implinita si cu chef de munca si noutati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Naspa faza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din pacate, de multe ori ne dezamagesc prietenele noastre cele mai bune cu niste chestii care ne dau peste cap. Si care nu-s de iertat.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Bia sa nu te superi dar daca prietena mea cea mai una s-ar apuca sa faca glume pe seama tatalui meu cred ca-i trageam si 2 peste ochi pe langa ca in nici un caz n-as mai considera-o prietena. Gafe facem toti dar asta este o chestia inacceptabila. Despre mine poate sa-mi spuna in fata ce vrea sa lamurim dar sa-mi barfeasca parintii (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) efectiv e neiertat.
altfel, pt realizari felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt de acord cu ce spun fetele. Prietena ta a sarit mult calul ca capitolul respect pentru relatia voastra si pentru parintii tai si merita mai mult de o vorba aspra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu sunt in asentimentul fetelor. E pura nesimtire sa faci asa ceva!!!
Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa depasesti starea aia nasoala si-ti tin pumnii in continuare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:29 PM |
|