IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
LostWhispers
post Jun 7 2008, 08:48 PM
Post #71

Musafir

pink acum iti dai seama cat de prietena ti a fost, eu nu as putea uita, pe viitor daca ea ar continua sa vb cu mine, bine( dar n ar mai fi la fel) daca nu, as lasa o in pace in nesimtirea ei
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 7 2008, 09:12 PM
Post #72

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Le-as fi tras un sut in fund la amindoi; si la propriu, si la figurat.
Ce magarie si lipsa crasa de educatie din partea lor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jun 7 2008, 11:51 PM
Post #73

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Cred ca tu esti prea draguta Bia, zi-le ceva si termina cu ei, ca nu merita prietenia ta.

+Quote Post
Bia
post Jun 8 2008, 07:00 AM
Post #74

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Inca nu i-au terminat tatei proiectul 100 %: unele pagini nu-s stampilate, etc. Si nu vreau sa zic ceva ca ei sa nu mai coopereze si sa ramana al meu tata cu 800 de euro dati aiurea. Si asa l-au tot amanat si rasamanat si s-au dat in stamba.

Am uitat sa va zic de faza cu vopsitul. Cu o zi inainte, vineri adica, tata si domnul arhitect trebuiau sa mearga pe santier. Prietena mea a zis ca merge si ea sa vada ce e acolo (si sa auda ce discuta - completez eu) iar tatal meu i-a zis sa stea acasa ca pe santier nu vin femeile ca n-au ce face acolo. Eu cred ca asta a fost motivul vopsitului parului la ora 7 desi ei trebuiau sa fie la noi la ora 6.

O sa astept sa-i dea tatalui meu tot pentru ce a platit si apoi am terminat-o cu ea (implicit si cu el). Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa. Totusi, nu faci asta celei mai bune prietene. Am inteles ca nu mai poate iesi cu mine ca sta cu el, ca nu ma mai suna cand e cu el, ca weekendurile si concediile le petrece cu el la munte/mare si cu alte cupluri asemenea dar sa-l ia pe tata de sus...

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aveam impresia ca am fost eu absurda si ca am jignit aiurea de nu ma mai saluta nici unul nici celalalt.

As manca niste clatite cu somon. Dau un search aici in site poate gasesc reteta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si caut un laptop la 3000 de lei - maxim 3300 lei in continuare. Am cerut o mie de pareri. Sunt culmea si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Inca o precizare: ce dragut e sa ai un jurnal interactiv asa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 8 2008, 07:35 AM
Post #75

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pinkie! Probabil prietena ta s-a simtit "jignita" de spusele tatalui tau ca n-are ce cauta pe santier si nu si-a folosit mintea pentru a-si da seama cat de dreptate are. Superficialitatea comportamentului ei este oricum de neiertat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Parerea mea, nu-ti mai bate capul cu ei. Tatal tau va rezolva situatia si odata proiectul incheiat, probabil si el ii va ocoli.

+Quote Post
Cleo
post Jun 8 2008, 02:57 PM
Post #76

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pink comportamentul prietenei tale denota prostie. punct.
e normal ca un cuplu sa-si petreaca timpul liber impreuna dar de iesiri in grup si telefoane e MEREU timp. cand cheful lipseste e cu totul altceva.

proiectul cu tatl tau daca nu se poate da inapoi e doar business si categoric tatal tau va regla treburile pana la final.
recomandarea "prietenilor" pt diverse proiecte insa este cu dus si-ntors dupa cum vezi.

despre laptopouri as spune doar ca nu suma cu care-l iei desemneaza calitatea.
mi-am luat acum nici 2 ani un HP la vreo 850$ canadieni si dupa vreo 7 luni mi s-a stricat cartea de retea. nu intru in detalii, a fost reparata cu chiu cu vai dupa alte 7 luni iar s-a stricat. Pt ca nu mai era in garantie mi-au spus ca va costa in jur de 400$ reparatia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si am zis decat asa mai bine imi iau un ACER la 4-500$ care-i mai robust si chiar daca mai no name isi face treaba onorabil. Pana la urma s-a rezolvat cu al meu, un amic mi-a spus ca exista USB-uri cu care ma pot conecta la internet si asa am facut ...reparatia s-a redus la 40$ (D-link)

+Quote Post
Bia
post Jun 25 2008, 08:54 PM
Post #77

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Astazi s-a stins din viata cel pe care l-am considerat al treilea bunic al meu. Era unchiul mamei, fratele bunicului meu. Ne-a iubit si ne-a rasfatat, ne-a crescut si ne-a dorit tot timpul tot binele din lume. Ma simt vinovata pentru ca in ultima perioada l-am neglijat. Am fost rea. L-am dispretuit pentru ca e bolnav si ne ingreuneaza vietile. Nu am vrut sa aud nimic de el si nu veneam acasa cu zilele ca sa nu-l vad si ca sa nu ma implic in ingrijirea sa. Avea o boala grava, mintala, dobandita in urma unui accident cerebral si inca una nefasta: ciroza.

Vreau sa-mi cer iertare, poate ma aude cumva, dar nu stiu cum. Vreau sa ma auda cumva ca imi pare rau pentru ce nu am facut pentru el si ca mi-e groaznic de dor de el. Nu stiu ce sa fac si ce rugaciune sa spun. O sa ma duc la Biserica si o sa vorbesc cu preotul. Ma simt extrem de vinovata pentru ca l-am urat si ieri i-am zis surorii mele ca mai bine ar muri decat sa ne chinuie. Astazi la nici 24 de ore de la vorbele mele mi-a trimis un mesaj sa-mi spuna ca a murit. Acum ma simt mizerabil.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 25 2008, 09:03 PM
Post #78

Musafir

Imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Una din reactiile omului vizavi de moarte e invinovatirea. Insa fortele supreme actioneaza dincolo de gandurile de dispret pentru boala ce le avem uneori. Bia, cateodata reactionam ca si copiii care fug de responsabilitati, sau de o stare de apasare, cautand propriul bine inainte de orice. Gandurile de pe urma numai te innegureaza si nu-si au rostul. Totul e sa invatam pentru mai departe.

+Quote Post
Fanny
post Jun 25 2008, 09:08 PM
Post #79

Moderator Global

Member No.: 1,055

Te imbratisez, Pinkie. Condoleante sincere!
Nu-i rost de invinovatiri aici, draga mea. Roaga-te la Dumnezeu sa-i fie bine pe mai departe ca destul s-a chinuit in ultima perioada.

+Quote Post
kalua
post Jun 25 2008, 09:12 PM
Post #80

Musafir

Condoleante, Pink! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Tot ce-as fi spus si eu a scris walpu.

+Quote Post

16 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:09 AM