![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, fetelor. Aici mereu ma simt bine, cu voi...
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry pink, nu stiu de ce dar si eu cand pierd pe cineva, imi vin in gand doar clipele in care m am purtat urat cu pers respectiva, si nu ne ajuta cu nimic, remuscarile sunt o povara prea grea pt suflet
ce ai spus tu cu 24 de ore inainte sa moara nu are nici o legatura cu faptul ca a murit, boala lui mai mult il chinuia , acum e linistit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, condoleante! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Suntem alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva, un sfat, o vorba, orice doar spune! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, am gasit o rugaciune. Ti-am pus-o la topcicul de rugaciuni.
E greu, nici nu stiu ce sa iti spun. Aprinde-i lumanari si roaga-te pentru el. Si roaga=te si pentru tine. Asta e viata... Ce prostii spun... Imi pare rau. Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc inca o data!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Bia Dumnezeu sa-l ierte
din pacate, de multe ori, situatiile extreme ne arata ce e important in viata si iarasi din pacate natura isi cam bate joc de noi la batranete. Pe undeva insa ma gandesc ca e un soi de pregatire a celor care raman, sa nu-ti mai para atat de rau ca pleaca "dincolo" desi e tare cruda "pregatirea" asta. SIGUR bunicul vostru priveste de undeva de sus si zambeste. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Pink, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) condoleante... am trecut si eu prin starea asta acum 3 ani cand mi-a murit strabunica, care m-a crescut...a avut cateva luni de neputinta si era dependenta de cei din jur...printre cei din jur eram si eu, care-i ignoram dorintele...ea niciodata nu mi le-a ignorat mie timp de 20 ani ...acum incerc sa`mi repar greseala mergand des la cimitir, aprinzand o lumanare, gandindu`ma la ea zilnic...incerc sa`mi pastrez amintirile cu ea vii, sa-mi amintesc cum era ea in putere si-i ajuta pe toti si-i rasfata...
Cred ca o solutie buna este sa vorbesti si cu preotul..te descarci sufleteste...te pup |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Condoleante Bia!
Daca spui ca suferea ingrozitor, e mai bine ca Dumnezeu l-a crutat. Nu are sens sa te invinuiesti. Aprinde o lumanare, spune rugaciuni. Vorba lui Cleo, pregatirea asta a celor care raman e f grea si de cele mai multe ori e invinsa de sentimente. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) condoleante... am trecut si eu prin starea asta acum 3 ani cand mi-a murit strabunica, care m-a crescut...a avut cateva luni de neputinta si era dependenta de cei din jur...printre cei din jur eram si eu, care-i ignoram dorintele...ea niciodata nu mi le-a ignorat mie timp de 20 ani ...acum incerc sa`mi repar greseala mergand des la cimitir, aprinzand o lumanare, gandindu`ma la ea zilnic...incerc sa`mi pastrez amintirile cu ea vii, sa-mi amintesc cum era ea in putere si-i ajuta pe toti si-i rasfata... Cred ca o solutie buna este sa vorbesti si cu preotul..te descarci sufleteste...te pup Empty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) greseala de care spui daca o simti in suflet si MAI ALES inveti din ea adica inveti sa-i pretuiesti pe cei care te iubesc neconditionat atunci cand sint inca in viata e o greseala iertata. Altfel e vorba in vant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SPer sa nu ma intelegi gresit. Important e sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da, Cleo, am stat si m-am intrebat ce e de facut..m-am simtit debusolata dupa trauma asta..desigur, ca-s omu` care invata din greseli..asa ca "profit", in sensul cat mai bun al cuvantului, de oamenii dragi mie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:15 AM |
|