IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
lxn
post Jun 27 2008, 10:07 AM
Post #91

Musafir

Condoleante, Pink. Imi pare rau de pierderea suferita si de suferinta din sufletul tau. Roaga-te, mergi la Biserica si aprinde niste lumanari, cu siguranta vede de acolo de unde se afla. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 2 2008, 12:34 AM
Post #92

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Pink, esti super tare ! Am o idee: ce-ar fi sa propui conducerii TVR o emisiune in care sa dezvalui tainele machiajului or something like that ?
Pur si simplu iti incerci valentele pe diferite persoane si .... gata emisiunea, cu promo adecvat=audienta maxima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2008, 01:21 AM
Post #93

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu poci caci deoarece pe noi, inceparetii, nu prea ne baga nimeni in seama. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 2 2008, 01:27 AM
Post #94

Incurabil

Member No.: 868

N-ai de un' sa stii... Fa si tu un portofolio mishto, cere-i si lui Maat referinte si nu se stie de unde sare iepurele...

Am vazut ca la Radio au numit-o director pe Raluca Moianu, deci mai ie o sperantza si pentru TVR...

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2008, 01:53 AM
Post #95

make-up artist

Poate la alta televiziune... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 2 2008, 02:22 AM
Post #96

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Pink asa da! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) foarte fain!

ca sa preiau ideea Sylviei as zice sa incepi sa machiezi in stilul tau chiar daca introducerea o faci mai modest (asta in caz ca aveti un soi de ...sablon (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de urmat ) deci trebuie sa te faci remarcata de ceva vedete si sa-ti faci usor usor cunostinte in lumea asta glamour si clar te lansezi pe orbita.

+Quote Post
Fanny
post Nov 2 2008, 09:05 AM
Post #97

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu sunt printre marii consumatori de tv si te asigur ca n-am vazut un show original de multa vreme. Televiziunile private prefera sa ia formate deja consacrate si sa le adapteze, scotand adesea monstruozitati . In schimb, tv publica este oarecum obligata sa inventeze, deoarece formatele costa caciuli de bani. Cu un proiect bun de emisiune eu cred ca ai putea trage lozul castigator mai degraba la teleziuniunea de stat decat la vreuna din multele private.
Din punctul meu de vedere, poate fi suficienta initial o "pastila" de 10 minute despre machiaj intr-o emisiune despre frumusete/sanatate/tineret sau, si mai bine, in matinal (ca sa avem sursa de inspiratie) - ca sa ai in vedere si interesul telespectatoarelor. Un rulaj de minim o luna a rubricutei ar arata daca o abordare mai ampla ar inregistra sau nu succes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai este varianta televiziunilor de nisa... cele pentru femei, ca Euforia, Romantica, Fashion Tv (care, din cate aud, va fi "romanizat"), carora le poti propune un show, in cazul in care sefii tai n-ar accepta.
Pana una alta, chiuleste urechile bine la job, caci machiajul si garderoba sunt locurile unde barfele sunt in toi. Poti sa-ti faci idee despre adevarata fata a colegilor si sa stii la cine ai putea apela. Practic, pentru o rubrica de cateva minute n-ai nevoie decat de un producator bun. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2008, 11:06 AM
Post #98

make-up artist

Da, Fanny. Dar stii ce teama imi este sa vorbesc acolo despre cariera mea? Este un mediu foarte greu si apasator pentru mine si toate cred ca vor mai mult de la cariera lor. Daca eu bag o pastila imi vor sari in cap si probabil alta mai cunoscuta printre ai lor ar face showul... Si nu spun asta de flori de mar ci deoarece mi s-a spus sa am grija mereu cu colegele/colegii si sa tin pentru mine ce am de gand sa fac si proiectele particulare. Si nu mi s-a spus de catre o singura persoana. Din pacate am simtit si eu joi ca lumea de acolo nu are o culoare rozacee (decat aparent) ci mai degraba negru intens...

+Quote Post
Fanny
post Nov 2 2008, 11:21 AM
Post #99

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

In 5 ani de vietisoara profesionala, am intalnit doar doi oameni care sa nu-si asume meritele mele, cu toate ca erau sefi directi si ar fi putut. Asa ca sfatul meu e in aceiasi nota. Sunt destui care nu au talent si creativitate, dar traiasc speculand idei preluate de la altii. Tine-ti proiectele pentru tine si prezinta-te cu ele atunci cand e cazul, adica, atunci cand se fac concursuri de proiecte de emisiuni sau cand ai ocazia sa vorbesti cu cineva care sustine tinerele talente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2008, 11:29 AM
Post #100

make-up artist

Asa am sa fac. Oricum, multumesc pentru idei, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cat despre baiatul minune cu care nu s-a intamplat nimic si nici nu a facut vreun apropos cu subinteles... Sa spun in cateva cuvinte, mai bine: nu cred ca e interesat! Altfel insista el cumva... Cred. Adica... pana acum nu a existat nici un barbat care sa ma invite la masa si sa nu-mi faca vreun apropos. Eh. Ata ete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:08 PM