![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
E o culoare foarte placuta si imi inspira multa feminitate.Putin ma intereseaza prejudecatile pe care le au unii sau asocierile nefericite pe care le fac,eu admir mult culoarea asta. In plus imi place sa vad femei imbracate in culori vii pe strada,care sa le evidentieze trasaturile frumoase.
Pink for the win:D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
tararararam!!!!!!!!
aplauze pt gentuta roz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) culoarea este de fapt aia care se vede la manere, dar am facut poza pe intuneric (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) materialul e un soi de satin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand am primit=o am cautat prin tot orasul papuci asortati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar asta era pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i285.photobucket.com/albums/ll51/ssimmonna/Picture014.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 15-May 08 Member No.: 3,873 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:11 AM |
|