IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Teocris
post Jan 21 2008, 07:35 PM
Post #101

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Leo....n-am cuvinte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mai rar asa barbat saritor.

Esti barbat nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
leo
post Jan 21 2008, 07:38 PM
Post #102

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(teocris7 @ Jan 21 2008, 07:35 PM) *
Leo....n-am cuvinte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mai rar asa barbat saritor.

Esti barbat nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

presupun ca sunt... parerea mea....

+Quote Post
angeldust
post Jan 21 2008, 09:09 PM
Post #103

Musafir

Mai leo mai...sper ca ii dai fetei sfaturi parintesti da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si sper ca ne spuneti si noua cate fobii ati reusit sa depasiti pe mess (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 21 2008, 09:23 PM
Post #104

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Poate puneti si de o relatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Cu id-urile astea nu sti nicodata,asa ca mai bine intrebi.....parerea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 21 2008, 11:19 PM
Post #105

Dependent

si eu am avut astfel de framantari odata si cred ca o inteleg cel mai bine. daca eu am reusit sa sparg multe din bariere inseamna ca detin o cheie. restul, apoi, le gaseste ea.

relatie....hm....nu mi-am facut un scenariu cu privire la asta, dar nu ati avut niciodata sentimentul ca treceti, in anumite cazuri, pe langa o persoana pe care ati vrea sa o cunoasteti mai mult?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 21 2008, 11:30 PM
Post #106

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Mai fetelor nu fiti rele, ce ati sarit asa pe om? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am glumit.
Frumos leo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ii va ajuta mult acest lucru. Poate si pentru faptul ca esti barbat.

+Quote Post
lxn
post Jan 22 2008, 12:43 AM
Post #107

Musafir

Desi presimt eu ca o sa se umfle inima'n el, ii admir si eu initiativa si il aplaud o leaca... nu prea mult, ca i se urca la cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kadenzza, sper sa-ti oferi sansa de a comunica si de a interactiona... intre tine si noi, si restul, cei de pe internet, este un ecran si o distanta mare... asa ca profita de asta si ajuta-te, asa cum ai facut acest prim pas de a ni te alatura, pot urma si altii. Iar eu, personal, ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 22 2008, 01:47 AM
Post #108

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Si eu ma bucur ca v-am cunoscut.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...virtual.Dar e suficient.Nu cred ca as accepta vreodata sa ma cunoasca cineva mai mult de atat,caci as muri de rusine dupa ce v-am spus tot ce aveam de spus . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Mi-a luat mult timp pana m-am decis sa deschid un topic numai despre mine.Mi-ati fost de ajutor,si sper sa fiti in continuare,caci mai am nevoie de voi.Nu-mi vine sa cred cate raspunsuri am primit pana acum,desi am deschis subiectul acum cateva zile.E o senzatie ciudata atunci cand cineva incearca sa te ajute,iti da sfaturi.Eu acum incerc sa trec de amintiri,sa le uit,si cel mai important-incep sa ma iubesc! Am stat eu si am analizat,si mi-am dat seama ca am EXAGERAT in multe privinte,si de aceea sufar.As avea mai multe sa va spun ( adik sa va scriu (IMG:style_emoticons/default/weirdo.gif) ),caci lucrurile nu se termina aici,dar sunt foarte obosita,am invatat toata ziua (cu mici pauze) la niste materii care traumtizeaza mai mult decat toate problemele mele la un loc-DOCTRINE POLITICE (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si SEMIOTICA. (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
Sper sa nu ma uitati,chiar va rog sa scrieti (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ,mesajele voastre imi fac mult bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 22 2008, 02:47 AM
Post #109

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Te inteleg cu semiotica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ma bucur daca chiar te-am putut ajuta!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 22 2008, 09:29 AM
Post #110

Dependent

QUOTE(Kadenzza @ Jan 22 2008, 01:47 AM) *
Si eu ma bucur ca v-am cunoscut.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...virtual.Dar e suficient.Nu cred ca as accepta vreodata sa ma cunoasca cineva mai mult de atat,caci as muri de rusine dupa ce v-am spus tot ce aveam de spus . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Mi-a luat mult timp pana m-am decis sa deschid un topic numai despre mine.Mi-ati fost de ajutor,si sper sa fiti in continuare,caci mai am nevoie de voi.Nu-mi vine sa cred cate raspunsuri am primit pana acum,desi am deschis subiectul acum cateva zile.E o senzatie ciudata atunci cand cineva incearca sa te ajute,iti da sfaturi.Eu acum incerc sa trec de amintiri,sa le uit,si cel mai important-incep sa ma iubesc! Am stat eu si am analizat,si mi-am dat seama ca am EXAGERAT in multe privinte,si de aceea sufar.As avea mai multe sa va spun ( adik sa va scriu (IMG:style_emoticons/default/weirdo.gif) ),caci lucrurile nu se termina aici,dar sunt foarte obosita,am invatat toata ziua (cu mici pauze) la niste materii care traumtizeaza mai mult decat toate problemele mele la un loc-DOCTRINE POLITICE (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si SEMIOTICA. (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
Sper sa nu ma uitati,chiar va rog sa scrieti (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ,mesajele voastre imi fac mult bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

chestia cu rusinea trebuie reprimata! si trebuie sa iti asumi si lucrurile bune si cele rele. pana la urma asta determina o personalitate puternica. a...si te rog...o favoare: scapa de subsolul ala de la mesaje. este stresant si cel putin mie, mi-a stricat ziua.

+Quote Post

42 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:09 AM