![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
auz...da ia da-mi tu mie un exemplu concret..ce iti spun ei? cum te jignesc?? si mai ales sunt curioasa cum reactionezi tu. Tu ce le raspunzi?
CA si pe mine ma jigneste lumea..si ma ia peste picior..dar asta se intampla maxim o data!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca dupa ce apuc sa le raspund si sa ma desfasor nu mai stiu pe unde sa se ascunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept si eu raspunsurile la intrebarile anjelului. Si mai pun si eu una: de ce stai in preajma oamenilor care se pare ca nu dau doi bani pe tine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
Dar eu nu stau in preajma lor,doar ma intalnesc cu ei.Nu am niciun motiv sa stau cu ei,nu am nevoie de astfel de persoane langa mine.
Ce imi spun? Pai cuvinte care ma ranesc.Nu ma puneti VA ROG sa le reproduc,mi-e greu sa ma gandesc la ele,dar sa le mai si scriu.Majoritatea sunteti femei.Ganditi-va pt o secunda la acele cuvinte care va dor.Cum va poate jigni cineva? sau mai bine,"Cum poti jigni o femeie?'.Orice cuvant care va vine in minte.........................sigur mi s-a spus.Toate jignirile posibile.Uneori ma urasc atat de tare,incat m-am gandit si la sinucidera,dar nu am curaj Traiesc intr-o lume oribila,poate pare ca dramatizez,dar ma simt captiva intr-ul loc de unde nu pot sa scap.Oriunde ma duc trebuie sa dau de cineva care imi spune ceva Daca stau sa ma gandesc,imi dau seama ca majoritatea cuvintelor nu sunt adevarate,sunt spuse la nervi,sau poate numai dn ura sau invidie.Dar dor................... Ati fost vreodata jignite de rude,de sot, de prietene sau de oameni necunooscuti?Daca raspunsul este "da",atunci tin sa va spun ca mie mi se intampla foarte des,poate chiar zilnic........................toate cu exceptia jignirilor "sotului",caci nu am. Imi cer scuze daca am scris gresit,dar a intrat sora mea in camera,si am trimis imediat mesajul,fara sa-l recitesc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu te supara, dar eu nu-nteleg: adica daca te vede cineva din tabara jignitorilor pe strada iti spune, trecand pe langa tine, "a iesit grasana proasta, paroasa si hada la fata la plimbare"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
Gata,acum o sa continui cu povestea mea.Daca va plictisesc,imi pare rau,dar v-am avertizat inca de la inceput ca o sa spun tot ce ma supara.
E oribil sa stai inchisa intre 4 pereti,24 de ore din 24,sa inveti ,sa stai pe net,sa citesti sau sa te uiti la tv.In timp cred ca o sa innebunesc!. Ma doare ca nu am si eu o viata sociala,cum au altele de varsta mea.E comic faptul ca sunt studenta la Relatii Publice-deci ar trebui sa stiu multe,sa vb mult,sa am prieteni,sa stiu sa leg relatii. Ma deranjeaza faptul ca nimeni nu ma place,desi ma straduiesc.Faptul ca unii se poarta urat cu mine nu inseamna ca si eu ma port la randul meu urat cu altii.Din contra,v-am spus,sunt normala,si incerc sa ma comport normal.Dar nimic. Am simtul umorului,sunt de incredere,si arat obisnuit . Si totusi nu reusesc sa-i fac pe ceilalti sa ma placa.Chiar daca ma port frumos cu ei,totusi cred ca e de vina atitudinea mea.Mi-e frica de ceilalti.Am ajuns chiar sa ma raportez la ceilalti. Ati avut dreptate cand ati spus ca ma intereseaza mult parerea celorlalti. Am facut tot posibilul sa ma schimb-dar degeaba. Am fost grasa-am slabit,am fost pe rand satena,roscata,bruneta,blonda(par lung,scurt sau mediu),mi-am schimbat radical vestimentatia...dar tot nu ma place nimeni. Am incercat sa fiu o fata buna,sa imi fac prieteni-dar tot degeaba Am incercat sa fiu rea,dura,dar tot degeaba Am trecut prin toate starile ,atat fizice cat si psihice,si totusi nimeni nu ma place. Am incercat sa fac tot posibilul-dar degeaba. Nu te supara, dar eu nu-nteleg: adica daca te vede cineva din tabara jignitorilor pe strada iti spune, trecand pe langa tine, "a iesit grasana proasta, paroasa si hada la fata la plimbare"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) EXACT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pare incredibil?????? Mie nu imi pare,caci sunt obisnuita inca de la 12-13 ani pana in prezent. Da,pur si simplu MERG-asta e greseala mea,faptul ca merg.Ei vin,eu nu ii caut Nu stiu ce fel de oameni cunoasteti voi,dar eu cunosc DOAR astfel de oameni.De toate varstele De la 10 ani pana la 70,poate chiar mai mult. Oare sunt atatia tampiti pe TERRA? Si daca sunt,de ce a trebuit sa ii cunosc eu ? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
de ce esti tu asa convinsa ca nimeni nu te place?pt ca la facultate nu te intampina colegii cu urale? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
ok,dar daca tu vrei sa comunici,du-te peste ei!!! tu astepti sa vina ei...sa te intrebe...sa te traga de maneca...sa te invite....si daca asta nu se intampla ,ce?fa tu chestia asta! prezinta-te cu un zambet larg la prima ora, da un "buna dimineata" cat mai tare sa te auda toata grupa ta....si la fel de tare intreaba "merge cineva la o cafea?" pt ca e imposibil sa nu fie un bar pe unde isi fac veacu studentii in apropiere.daca nu merge nimeni,te duci singura ce naiba? eu am fost de atatea ori singura pt ca ma duceam la ore gresite la scoala...si uite asa m-am imprietenit cu barmanul si chelneritele! si stateam cu ei la cafele.deci ocazii de socializare sunt peste tot....trebuie doar sa nu le mai eviti! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Gata,acum o sa continui cu povestea mea.Daca va plictisesc,imi pare rau,dar v-am avertizat inca de la inceput ca o sa spun tot ce ma supara. E oribil sa stai inchisa intre 4 pereti,24 de ore din 24,sa inveti ,sa stai pe net,sa citesti sau sa te uiti la tv.In timp cred ca o sa innebunesc!. Ma doare ca nu am si eu o viata sociala,cum au altele de varsta mea.E comic faptul ca sunt studenta la Relatii Publice-deci ar trebui sa stiu multe,sa vb mult,sa am prieteni,sa stiu sa leg relatii. Ma deranjeaza faptul ca nimeni nu ma place,desi ma straduiesc.Faptul ca unii se poarta urat cu mine nu inseamna ca si eu ma port la randul meu urat cu altii.Din contra,v-am spus,sunt normala,si incerc sa ma comport normal.Dar nimic. Am simtul umorului,sunt de incredere,si arat obisnuit . Si totusi nu reusesc sa-i fac pe ceilalti sa ma placa.Chiar daca ma port frumos cu ei,totusi cred ca e de vina atitudinea mea.Mi-e frica de ceilalti.Am ajuns chiar sa ma raportez la ceilalti. Ati avut dreptate cand ati spus ca ma intereseaza mult parerea celorlalti. Am facut tot posibilul sa ma schimb-dar degeaba. Am fost grasa-am slabit,am fost pe rand satena,roscata,bruneta,blonda(par lung,scurt sau mediu),mi-am schimbat radical vestimentatia...dar tot nu ma place nimeni. Am incercat sa fiu o fata buna,sa imi fac prieteni-dar tot degeaba Am incercat sa fiu rea,dura,dar tot degeaba Am trecut prin toate starile ,atat fizice cat si psihice,si totusi nimeni nu ma place. Am incercat sa fac tot posibilul-dar degeaba. EXACT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pare incredibil?????? Mie nu imi pare,caci sunt obisnuita inca de la 12-13 ani pana in prezent. Da,pur si simplu MERG-asta e greseala mea,faptul ca merg.Ei vin,eu nu ii caut Nu stiu ce fel de oameni cunoasteti voi,dar eu cunosc DOAR astfel de oameni.De toate varstele De la 10 ani pana la 70,poate chiar mai mult. Oare sunt atatia tampiti pe TERRA? Si daca sunt,de ce a trebuit sa ii cunosc eu ? Nu te supara , kadenzza , tu iti faci viata , tu ai decis sa stai 24 ore din 24 in casa pe net si nu mai sh ce .. daca chiar vrei sa schimbi asta , se poate , insa tu nu vrei , ca ti e frica sa iesi. te doare totul , insa nu schimbi nimic .. incearca sa intelegi ca daca te plangi nu rezolvi nimic , chiar nu vreau sa te jignesc , insa crede ma ca sunt atatea fete urate proaste batute in cap facute in toate felurile jignite si mai stiu eu ce , insa ele isi fac viata si daca toata lumea jignita ar sta numai in casa .. daca toata lumea care sufera , ca sunt unii care au probleme adevarate , gen boli sau probleme .. de a dreptul PROBLEME DE VIATA , dar nu au pus x pe viata si incearca sa priveasca pozitiv si sa se gandeasca doar la bine. TOTUL DEPINDE DE TINE ! Si ai innebunit ca vrei sa te placa toti ? nu se poate , nimeni nu poate fi placut de TOAAAAAATA LUMEA , nu poti sa faci pe plac la toti .. chiar nu stiu de ce nu pricepi ca daca chiar vrei sa ai o viata , POTI SA TI O FACI ! Insa trebuie sa o vrei si sa muncesti pentru asta .. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tot insist sa imi dai un exemplu concret, pentru ca da...pentru mine e inimaginabil ce spui tu. Asadar, in lumea asta plina de tampiti care alta treaba n-au decat sa iti faca tie viata un cosmar, cine ce ti-a zis si cum te-a facut sa te simti prost...de exemplu azi??
Insist f mult asupra acestui exemplu concret pentru ca banuiesc ca asta vrei si tu..sfaturi concrete despre cum poti rezolva problema nu? Si sa nu imi spui ca sunt asa dureroase cuvintele alea ce le auzi, pentru ca bag mana in foc ca nu e ceva ce nu am mai auzit pana acum..eu sau vreuna din fetele de aici. Trust me...nu cred ca ai cum sa ma surprinzi. Hai facem acest mic exercitiu de incredere? In fond esti sub protectia anonimatului aici si poti profita de asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
D'acord cu angeldust (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu gasesc "exercitiul" pe care anjelu' e dispusa sa-l faca cu tine foarte bun.
Nu stiu daca iti dai seama, dar uite ca noi ne ocupam de tine si nu s-a gasit nimeni sa te faca in fel si chip. Te asteptam cu drag! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:48 AM |
|