IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Cindy
post Jan 25 2008, 12:10 AM
Post #181

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(lxn @ Jan 25 2008, 01:53 AM) *
Mi se pare foarte interesant, sweet! M-ar tenta si pe mine, e destul de misto ideea. Numai ca nu am vazut cat dureaza scoala asta... insa ma mai uit pe site sa vad ce scriu dansii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Gasit acum: dureaza 12 saptamani insa cei admisi trebuie sa plateasca 500 de euro sa continue... aici m-au pierdut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dap..stiu, e mult, nici eu nu vazusem de la inceput..dar cred ca ar putea merita pt ca intri in contact cu agentiile de publicitate, si ai vazut ca sunt nume sonore, ar putea fi o rampa..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ei vorbeau de 3 luni asidue.
Sunt admisi doar 60 de studenti..ma intreb cati se vor inscrie.

This post has been edited by sweet_girl: Jan 25 2008, 12:12 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 25 2008, 12:34 AM
Post #182

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

QUOTE(lxn @ Jan 24 2008, 11:53 PM) *
Mi se pare foarte interesant, sweet! M-ar tenta si pe mine, e destul de misto ideea. Numai ca nu am vazut cat dureaza scoala asta... insa ma mai uit pe site sa vad ce scriu dansii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Gasit acum: dureaza 12 saptamani insa cei admisi trebuie sa plateasca 500 de euro sa continue... aici m-au pierdut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mersi mult, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa ma interesez. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cred ca am mai auzit de aceasta scoala,caci sunt peste tot afise in facultate.Daca nu ma insel,ei in fiecare an cauta studenti interesati de publicitate. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Anul trecut nu am putut pentru ca faceam practica ( obligatorie).Poate anul asta reusesc.
Hi hi ,poate mai plec si eu de acasa,ca m-am plictisisit sa vad numai peretii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am ajuns sa-mi cunosc casa ca pe propriul buzunar.Cunosc fiecare coltisor din casa.
Ps : Am gresit cand am trimis mesajul,vroiam sa va multumesc amandoura ,atat tie sweet_girl,cat si tie lnx pt informatii. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Of of,nu sunt capabila nici sa scriu un mesaj. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by Maàt: May 6 2009, 01:16 PM

+Quote Post
scumpic
post Jan 25 2008, 05:51 AM
Post #183

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Mai ia mai termina cu prostiile, esti in stare de multe, baga-ti in cap ideea asta, fiecare om a venit pe pamintul asta cu un scop, fiecare are rostul lui, trebuie sa lupti cu tine, sa iti inveti creierul sa gindeasca altfel, pentru ca mintea ta, ceea ce gindeste...creaza.
Sint oameni care la prima vedere ti se par uriti, da cind deschid gura iti dai seama ca sint foooarte simpatici...fiecare are un "ceva" al lui si tu sigur ai, ca se vede de aici, din ceea ce scrii.Si ai spus ca nici nu arati rau.
Curaj! Incepi sa lucrezi zilnic cu tine cum au spus si celalti mai sus, exerseaza cind iesi in societate si...o sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 25 2008, 02:30 PM
Post #184

Tratabil
**

Asa,sa incepem:
V-am spus ca am inceput sa ma simt mai bine.Nu mai sunt ca inainte.Parca am inceput sa ma iubesc.O iau si eu putin cate putin.
Dar am nevoie de putin ajutor acum.
Cred ca v-am stresat cu povestea mea,si mai ales cu facultatea.E pt ultima oara cand mai scriu despre studii,dar vroiam sa va spun ca am o fobie: Examenele Orale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu va ganditi la altceva.
Sapt viitoare am 2 ex. orale,si 5 profesori care ma vor puncta.
Intotdeauna mi-a fost frica de astfel de examene,inca de la bac.
Ideea de a sta in fata unor oameni,de a comunica ,studenti care stau in spatele meu si isi asteapta randul,dar totusi asculta si ei-Pe mine ma omoara.
Mereu am avut probleme la astfel de examene.Din cauza timiditatii, a rusinii,nu stiu.Uit tot,ma blochez.(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Stiu,pare o prostie,dar cand nu esti sigur pe tine,speriat si timid ,lucrurile capata un alt sens.
Cand toata lumea se uita la mine,cand ma studiaza,cand ma asculta ,vai ce chin. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu-mi gasesc cuvintele,simt ca ma sufoc.Simt ca o sa cad din banca,nici pozitia nu mi-o gasesc.
Toata lumea trece prin astfel de examene.E normal,dar eu una prefer sa invat la 20 de materii,sa citesc 30 de carti,si sa dau DOAR examen scris.
E un cosmar! (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Sper sa ma descurc sapt viitoare,ma pregatesc psihic inca de acum,sper sa se duca naibii complexele astea care mi-au facut atata rau.

+Quote Post
afobia
post Jan 25 2008, 03:07 PM
Post #185

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

kadenzza , eu cand e sa ma asculte vreun prof sau ceva , dupa ce d exp ma pune sa raspund la o intrebare sau sa analizez ceva , cateva secunde tac si incerc sa ma adun.

trebuie sa pari f relaxata , nu vorbi nici prea tare si nici prea incet , nu te grabi , vorbeste rar , usor , sa nu pari speriata sau nesigura pe tine , fa cateva exercitii de genul asta acasa ..

+Quote Post
Cindy
post Jan 25 2008, 03:10 PM
Post #186

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kadenzza, si eu sunt putin speriata de examenele orale, nu stiu cred ca mi-e frica mai mult de penibil, de faptul ca o sa imi pice ceva ce nu stiu si o sa ma fac de ras in fata tuturor, ca o sa pic de proasta. De aceea, cred ca am invatat de zece ori mai mult pt oral decat pt alte examene. Dar daca stiu, sunt foarte sigura pe mine si este muult mai usor sa iei o nota foarte mare la oral. Totul este sa fii foarte sigur pe tine, sa vorbesti clar si raspicat, accentuezi unele cuvinte, cu emfaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , privesti proful in ochi. Iti spun sigur ca merge. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Spre deosebire de altor colegi, pe mine nici nu m-au lasat NIciodata sa termin subiectul (si lor le puneau uneori multe intrebari suplimentare fata de subiectul propriu-zis).
Nu mai spun ca la bac, la examenul oral de romana, ma enerva subiectul si am citit/invatat doar inceputul, dar cu anumite vorbe strategic alese, ton, privire etc. au ramas femeile foarte impresionate, de credeam ca nu e adevarat, in interiorul meu ma panicasem de-a dreptulll cand vazusem ce subiect mi-a picat.
Stiu ca unele colege exersau in oglinda..sigur ajuta, desi nu am incercat.

Sper ca te ajuta macar putin! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 25 2008, 03:24 PM
Post #187

Tratabil
**

Va multumes pt sfaturi! Sper sa reusesc sa vb clar si sa-i privesc in ochi.Trebuie sa lucrez la dictie,la gesturi,vad eu.Incep de azi,serios!!!!!!!

+Quote Post
leo
post Jan 25 2008, 03:34 PM
Post #188

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

Kadenzza

Examenele orale sunt usoare (aminteste-ti de ce te sfatuisem un pic mai sus sa participi la simpozioane, unde nu ai ce pierde dar ai ce castiga). Spre deosebire de simpozioane la examene se poate pierde. Dar sunt sigur ca tu te duci acolo cu gandul de a demonstra altor colegi ca esti mai puternica decat ei!

inainte de examen:
1) intri in clasa si ochesti locul care sa te oboseasca cel mai putin (fara geamuri care iti arunca soarele in ochi, sau locuri unde nu ai unghi bun - aici conteaza cat de mult vrei sa te expui privirii profesorului. eu prefer ca mainile sa nu imi fie vazute, de exemplu).
2) te familiarizezi cu cei langa care te asezi

la examen:
1) in momentul in care intra profesorul in clasa esti tu si el. ceilalti nu mai conteaza! sunt simple obiecte fara nici o putere!
2) in timp ce esti ascultata privesti profesorul in ochi asa cum ti-au indicat fetele pe forum. Dar!!! Daca nu poti privi omul in ochi datorita timiditatii sau superstitiilor nu o face. contactul va fi neplacut de ambele parti si nu te vei simti bine si il vei deranja si pe el. Eu prefer sa fixez privirea pe fruntea lui sau intr-un punct, deasupra capului lui, pe tabla
3) oamenii rad si pentru ca ti-ai pus inelul pe alt deget, asa ca nu bagi in seama pe nimeni care face haz de necaz. si asa dupa o saptamana cel mult uita tot.

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 26 2008, 01:23 AM
Post #189

Tratabil
**

Va deranjez din nou,nu uitati ca v-am avertizat ca o sa va tin la curent .
Ma simt din ce in ce mai bine! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
M-am simtit bine toata ziua,nu am mai fost asa de mult.
Autosugestia chiar ajuta!
O sa continui,sper sa nu o dau in bara!
Dar din pacate trebuie sa ma apuc iar de cura de slabire! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar tone de carne,oua ,branzeturi si salate verzi.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Dar e singura care da rezultate in cazul meu.
Sper sa nu ma apuce depresia ( intotdeauna eram nervoasa in dieta,pt ca imi lipsea zaharul)
I'm very, very, very. very, very happy ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 26 2008, 12:27 PM
Post #190

Musafir

Mult succes cu dieta, Ka, si ma bucur ca ne spui cum te mai simti.
De ce sa te deprime dieta? Eu cand as vedea asa soare frumos afara, as simti cum vine primavara... iar primavara e un motiv bun pentru o dieta, e chiar recomandat sa ai grija de organismul tau. Si in plus, nu te gandi ca mananci toate alea numai ca sa slabesti, gandestete ca o faci pentru organismul tau, ca-i oferi mancare sanatoasa, si in fond, toti ar trebui sa facem asta din cand in cand. Asta este un lucru pe care tu trebuie sa-l inveti: din experientele tale, sa vezi partea buna a lucrurilor, iar daca nu este o parte buna, sa vezi partea un pic mai buna decat cea rea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper ca ai inteles ce vreau sa-ti spun.

Cat despre examenele alea orale, eu's moarta de frica la ele, imi transpira si mie mainile, deci sa stii ca nu esti numai tu in situatii din astea. La BAC la mine au si lesinat cativa, asa ca fii fericita ca tu esti inca puternica. Iti recomand, atunci cand intri in sala, sa lasi teama la usa si sa te gandesti ca toti ceilalti care mai sunt in sala cu tine, elevii, sunt la fel de tematori, ca nu e nimeni as in orale. Si poti fi sigura ca dupa ce iesi tu din sala, cei care ti-au fost pana atunci spectatori nu or sa ia numai 10, se vor impotmoli si vor gresi si ei, la randul lor.
Perfectiunea nu e un tel, important e sa-ti stabilesti tu un prag de multumire si sa-l atingi.

Iti doresc mult succes la examene si sa ne mai scrii, suntem pe pozitii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

42 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:22 PM