IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
sisi
post Mar 21 2008, 09:58 PM
Post #261

Musafir

Kadenzza : am citit posturile tale si am constatat ca povestea ta e oarecum similara cu a mea .
Viata mea e goala . Nu am prieteni , iubit , nimeni de care sa-mi pese si pe care sa-l intereseze soarta mea . Probabil ca sunt sociofoba , asta e una din multele concluzii la care am ajuns . Nu sunt un ideal de frumusete dar nu cred ca sunt atat de dezagreabila pe cat ma vad eu . Suna contradictoriu ceea ce am spus insa vreau sa mentionez ca sufar de dismorfofobie , asa ca in 99% din timp ma consider o fiinta oribila iar in 1% imi imaginez ca sunt normala . Multi din cei care ti-au raspuns tie pe acest topic ti-au dat sfaturi bune . Nu stiu daca tu ai tinut cont de ele insa eu cel putin asa voi face . Cred ca nu sunt in stare sa rezolv singura problema asta asa ca m-am hotarat sa apelez la ajutor specializat .
Nu vreau sa-mi irosesc viata varsand lacrimi pt ceea ce nu sunt si ceea ce nu am . E greu sa realizezi ca nu poti sa fi ceea ce vrei dar e mai greu sa traiesti in suferinta visand sa ai o viata normala si niciodata sa nu reusesti sa ai asa ceva .
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2008, 10:08 PM
Post #262

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bravo, Sisi! Jos palaria!

Bine ai venit la noi!
... si daca ai nevoie de un cuvint de imbarbatare sau de un sut in fund (stii tu, de-ala care sa te impinga inainte! ) - glumesc - aici sintem, pe baricade!

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 21 2008, 10:08 PM
Post #263

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sisi (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Pari o fata curajoasa.Tocmai de asta sunt sigura ca vei reusi sa-ti infrunti problemele si sa le depasesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2008, 10:10 PM
Post #264

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ii musai sa fie curajoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sisi
post Mar 21 2008, 10:17 PM
Post #265

Musafir

buna ! cred ca o sa am nevoie de ceva mai multe suturi in fund (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar macar am certitudinea ca in final voi reusi sa traiesc cu adevarat .

+Quote Post
lxn
post Mar 21 2008, 10:58 PM
Post #266

Musafir

Go for it, Sisi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Mar 30 2008, 04:12 AM
Post #267

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

sisi (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) cred ca oricare femeie a trecut cel putin printr- o perioada in care a simtit nevoia de ajutor specializat.

sunt sigura ca fiecare avem amintiri neplacute legate de perioada adolescentei.atunci ni se cladeste personalitatea si suntem foarte vulnerabili daca nu avem sprijin moral.
cei din jur profita de sensibilitatea ta excesiva pentru ca le place rezultatul. tu realizezi cat ii bucuri cand rautatea lor isi atinge scopul? solutia nu e sa devii agresiva cu ei. de ignorat stim cu totii cat de greu e. persoanele mai sensibile nu trec usor peste rautatile celor din jur, devin foarte critice cu ele insele -asa cum eram si eu- si se izoleaza complet. nu trebuie sa fii geniu ca sa realizezi ca nu rezolvi nimic daca faci asta. timp aruncat la gunoi.

ce facem cand ne simtim urate, singure, nedorite, etc? ne plangem de mila, ne victimizam, facem shopping, slabim, ne vopsim, ne mintim, ne uitam in oglinda si ne fortam sa suradem pt ca asa ne invita sfaturile psihologilor sa facem, ascultam muzica, citim, plangem, mancam mult sau deloc, cerem pareri, scriem pe forumuri, cerem atentie, depresii peste depresii, nimic nu ne ajuta. asa-i? te-ai inchis in tine, nu comunici, orice lucru spus de cei din jurul tau ti se pare o mare jignire la adresa ta, analizezi, diseci,iti faci singura rau. lucrurile astea nu sunt traite numai de tine, ci si de alti adolescenti. ai fi uimita de cati. evident ca esti normala. ce intrebare mai e si asta?! gandurile astea ca te analizeaza oamenii pe strada, ca esti barfita ca lumea iti da apelative, sunt puerile si o sa treaca incet incet poate fara sa iti dai seama, cu varsta.
din experienta stiu ca nu te poti exterioriza afectiv acum la comanda noastra a forumistilor pentru ca asa trebuie pur si simplu. nu iti putem impune sa socializezi acum fortat, pentru ca tu nu te simti bine cu tine iar asta o simt si cei din jurul tau si asa devii prada perfecta. daca iti impui sa socializezi acum cand nu te simti pregatita sa faci fata oamenilor, mai mult rau iti faci. intrebare:cat crezi ca o sa mai dureze starea asta? o luna, 1 an, 2, 10?

sincer iti spun ca eu am trecut peste un impas asemanator pentru ca ma saturasem de situatia creata DE MINE. nu de cei din jur. tu vezi ce vrei. sunt sigura ca te-ai saturat de atata instructie de pe atatea forumuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar casca ochii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . viata o sa-ti aduca in fata situatii care o sa te faca sa realizezi ca astea sunt niste fleacuri. viata se intampla prea repede ca sa pierdem timpul cu autoanaliza asta stricta care ne creeaza pitici. parerea mea e ca tu singurica vei trece peste asta asa cum am facut-o si eu fara ajutor specializat. am avut rabdare eu cu mine, spre deosebire de ceilalti. tu ai ritmul tau, nu te compara cu fete care schimba iubitii sau naiba stie ce mai fac.
desi nu dupa retete se trece peste pragul asta, eu stiu prea bine, vad bine ca aproape toata comunitatea elady incearca sa te faca sa te simti mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sa nu crezi ca esti singura fata care e jignita pe strada.o iei prea personal. aproape toate fetele o patetsc de la mitocani. eu imi puneam urmatoarea intrebare: cine e? un necunoscut. un mitocan (un om normal nu reactioneaza asa) care se baga in seama iar daca eu il ignor ma jigneste. hm! oare chiar conteaza pentru mine parerea unui mitocan pe care nu il cunosc si care imi arunca cu vorbe urate pt ca se simte frustrat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ca sa inchei acest post care tinde asa usor spre infinit in aceasta dimineata la ora 5 fir-ar mos ene sa fie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te pup si te rog sa ai rabdare cu tine, nimeni nu-ti dicteaza ritmul vietii, asa cum am ajuns si eu la concluzia ca viata o fac eu nu parerea altora, sper sa ajungi si tu. nu te forta sa te schimbi ca dureaza. nu mai lua personal lucrurile, pe lumea asta sunt atatia oameni necajiti cu probleme atat de mari iar tu te dai batuta din cauza unor pareri ale unora care se hranesc cu sensibilitatea ta. foloseste umorul si veselia pe care am vazut cu totii ca le ai in favoarea ta. o sa-ti dai tu seama peste un timp la ce ma refer. priveste de la distanta. detaseaza-te si o sa vrei tu singurica sa treci peste.

baga la cap: nu esti inconjurata de oameni rai. daca e asa, cum se face ca atatia oameni si-au luxat degetele pe acest topic pt tine? inclusiv eu care sunt lenesa la topicuit?! eu postez monosilabic de obicei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
leo
post Apr 14 2008, 09:42 AM
Post #268

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

ce-or avea unii de ii fac pe altii sa se simta umiliti? ii face oare sa se simta mai puternici?

+Quote Post
Altheea
post Apr 14 2008, 09:59 AM
Post #269

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(leo @ Apr 14 2008, 10:42 AM) *
ce-or avea unii de ii fac pe altii sa se simta umiliti? ii face oare sa se simta mai puternici?

Am avut si eu o astfel de prietena si nu m-am sfiit sa-i spun pe un ton calm ca de fapt este o persoana complexata care nu gaseste alta modalitate sa se faca remarcata decat prin abilitatea cu care isi alege o "victima" pe care sa o ia la misto, sa o umileasca fara motiv...in special cand are si spectatori ! Cand i-am spus toate astea a amutit si a inceput sa planga. Crezi ca s-a mai simtit puternica in acel moment? Si asta i-am spus-o intre patru ochi.

+Quote Post
berbecutza
post Apr 14 2008, 10:09 AM
Post #270

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

nu stiu ce-or avea unii de ii fac pe altii umiliti dar stiu ca nu trebuie sa cascam gura la ei. ca doar nu ne traiesc ei viata. si aici pe forum era o persoana din asta "intelijenta pana la infinit" (e replica fabuloasei nikita daca nu v-ati dat seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). bine ca si-a luat zborul persoana in cauza. macar in lumea virtuala sa fim feriti de "muste" din astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

42 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 02:40 PM