![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, astazi imi spune mie unul: ar mai trebui sa slabesti putin ca sa fie totul perfect!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Da, astazi imi spune mie unul: ar mai trebui sa slabesti putin ca sa fie totul perfect! si nu l-ai intrebat...perfect pentru ce? Imi amintesc de o faza, cand eram prin liceu tot asa aratam, iar prietenele mele erau mai slabe si imi tot spuneu ca trebuie sa slabesc. Eu am ramas la fel si la 30 de ani, ele s-au mai ingrasat si ghici ce imi spun acum? Fata, mai ingrasa-te si tu, esti prea slaba! Ideea e ca astfel de persoane n-au alta treaba decat sa-i analizeze si sa-i critice pe cei din jur si oricum ai arata tot gasesc sa se lege de ceva. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Perfect... nu stiu pentru ce? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Probabil sa intru in standarde! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
mda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) inca mai exista primate din astea care n-au ce face si scot perle demne de pus pe perete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici nu merita el onoarea ca replica lui sa fie pusa pe elady. amarestenii naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
domle astia au complexe nerezolvate grav, nu asa...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-May 08 Member No.: 3,785 ![]() |
ce parere aveti de un "frate" care iti impuie capul cu tot felul de prosti gen : urata, brate de bucatareasa, picioare de halterofil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , grasa si care atunci cind te vede trebuie sa zica ceva in legatura cu aspectul fizic? super nu?
Cam asa specimen de fratior am eu. La inceput am plins si chiar m-am considerat urata, ma vedeam cum imi zicea el. Dar cand primesti complimente de la altii (baieti si fete ca sa zic asa) si chiar porti o discutie despre asa ceva, totul se schimba. Acum consider ca fratele meu este complexat si ca sa se simta bine, ma jigneste pe mine. Deja m-am distantat de el..... trebuia s-o fac demult. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Constanta!
Mi se pare o decizie inteleapta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Constanta!
De cele mai multe ori cand ne luam de cineva pe baza unei anumite probleme, problema vine de fapt la noi insine, probabil din niste frustrari mai vechi sau nu, pe care le constentizam sau nu. E clar ca fratele tau are probleme, nu este nici de departe normal ceea ce face el. Cati ani are? Mai rau este ca iti creeaza tie la randul tau frustrari! Btw, si mie mi se intampla ceva asemanator cu frate-miu (avea obiceiul sa imi spuna ca sunt grasa si am picioare groase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) in contextul in care eu eram chiar slabanoaga la momentul respectiv (vreo 48kg) si picioarele chiar nu sunt zona mea predispusa ingrasarii, dimpotriva..Pe scurt, problemele veneau de la el, nu de la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu stiu cat de bine este sa te distantezi de familia ta, probabil o discutie foarte sincera din partea amandurora ar fi utila! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 1 2008, 10:28 PM |
|
|
sisi |
![]()
|
Musafir ![]() |
de mine personal nu s-a luat nimeni niciodata insa la mine problema e cu oglinda . ceea ce vad eu in oglinda ma face sa ma simt urata , grasa , proasta . Imi e greu sa ma apropi de oameni fiindca nu arat asa cum mi-as dori eu sa arat . Prietenii , familia toti imi spun ca ma subestimez insa ei nu inteleg ca eu asta vad . Acum cativa ani am fost model fiindca am crezut ca asa imi voi imbunatati stima de sine insa nu a fost asa . Dimpotriva dupa 2 ani de modelling am iesit cu mai multe complexe decat aveam .
Psihologul nu ma ajuta asa de mult pe cat credeam . Inca nu reusesc sa parasesc cochilia mea . Imi e greu sa vorbesc cu el , ii ascund diverse lucruri . Nu stiu daca voi reusi sa ies vreodata din situatia asta ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pai cu timpul sau poate chiar in timp ce il minti, psihologul isi da seama.Si pina la urma o sa te faca sa spui adevarul, o sa-l scoata el de la tine.Si te vei simti si tu mai bine. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Defectele pe care ti le vezi sunt probabil doar impresii. Te invit sa citesti un pic si la topicul despre Sindromul dismorfic |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:44 PM |
|