IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Nimphetamin
post May 7 2008, 09:58 PM
Post #281

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ce tip de terapie faci? Poate ca nu ai nimerit un psiholog bun daca nu reusesti sa renunti la masca pana si intr-un cadru in care ai toata libertatea de exprimare. Ti-a vorbit vreodata urat, te-a dispretuit verbal?

Am o prietena care era bulimica si a mers la un tampit de psiholog si ala o punea sa-i dea exemplu de cat mananca ea la un mic dejun, de exemplu. Si se apuca fata sa insire (si insira, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Era bolnava, ce vreti? Intra totul ca intr-un sac fara fund (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si ala radea de ea, era uimit. Un psiholog bun, profi, nu are voie sa faca sa ceva, este exclus!

Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 8 2008, 12:05 AM
Post #282

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sisi, dar ce te nemultumeste atat de mult la tine si corpul tau? Cati ani ai?
Nu stiu, poate daca incerci sa faci ceva pentru tine, o sa te simti mai bine. Sa mergi la un salon bun, sa te rasfeti cu un masaj, cu o tunsoare noua, sa mergi la sala..Daca ai fost model, cu siguranta arati foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu te inteleg..pt ca sunt vesnic nemultumita si mi se par unele defecte de netrecut peste..Si ma intereseaza prea mult parerea oamenilor, dintr-o vanitate proprie exagerata. Si mie mi s-a spus de multe ori ca am probleme cu self-esteem-ul, altii dimpotriva ca sunt infumurata si prea plina de mine. Totul e o aparenta pana la urma..

Nimphe, ce mai psiholog!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
A reusit pana la urma prietena ta sa depaseasca problema bulimiei?

This post has been edited by sweet_girl: May 8 2008, 12:07 AM

+Quote Post
LostWhispers
post May 8 2008, 12:17 AM
Post #283

Musafir

E greu sa gasesti un psiholog bun, mai grav e ca unul nepriceput poate agrava problema ta si mai mult, ar trebui sa stie cum sa te faca sa vb iar un psiholog care e priceput te face sa spui unele lucruri pe care nici nu ai realizat ca ai putea vreodata sa le zici.
Eu cred ca imagina proasta pe care o avem depsre noi se trage din copilarie din rautatile altora si continua si acum din vb aruncate intentionat de unele peroane care ar trebui sa taca. Mai grav e ca un om care nu te suporta nu stie sa faca altceva decat sa te jigneasca prin fizic este arma cea mai ieftina si josnica cu care te poate lovi.
Din pacate nu ne putem ajuta decat noi, suntem singuri impotriva oglinzi sau mai bine zis a ceea ce credem noi ca vedem in oglinda. Avem parti bune dar mintea omului e asa complicata ca pierdem lucruri frumoase din viata vazand doar jumatea goala a paharului.
sweet si pe mine lumea ma vede plina de mine cand am auzit asta era ultimul lucru care l as fi spus daca ar fi zis cineva sa ma descriu.

This post has been edited by LostWhispers: May 8 2008, 12:19 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post May 8 2008, 08:20 AM
Post #284

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ May 8 2008, 01:05 AM) *
Nimphe, ce mai psiholog!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
A reusit pana la urma prietena ta sa depaseasca problema bulimiei?

Pai normal ca l-a schimbat! A gasit unul foarte bun si s-a facut bine. Acum arata perfect (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
sisi
post May 8 2008, 12:10 PM
Post #285

Musafir

psihologul nu mi-a vorbit urat si nici nu a ras de mine . pur si simplu nu pot sa-i spun chiar tot fiindca imi e frica sa nu fiu ridicola .
in general toata lumea imi spune ca sunt frumoasa . de mica mi se tot repeta asta insa eu am impresia ca sunt mintita .
oamenii care ma cunosc bine( putini la numar ) ma percep drept complexata iar pentru restul de oameni par extrem de fitoasa si ingamfata . aceasta cochilie de ingamfare sub care ma ascund de frica sa nu fiu respinsa ii indeparteaza pe oameni .

+Quote Post
Fanny
post May 8 2008, 12:30 PM
Post #286

Moderator Global

Member No.: 1,055

Daca tot incerci sa gasesti solutii la defectele pe care ti se pare ca le ai, incearca sa gasesti solutii si pentru "neincrederea in oameni". Arata mai multa deschidere fata de cei din jurul tau, familie, colegi si psiholog si nu te teme ca vei arata ridicol. Nu uita ca oamenii care ne iubesc, nu o fac doar pentru calitatile noastre ci si pentru unele defecte. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 8 2008, 01:31 PM
Post #287

Membru de Onoare

Mai, eu cred ca cele care spun ca le e rusine, teama, jena sa se deschida complet in fata psihologului nu au gasit pe cine trebuie.
Eu merg la psiholog, fac psihanaliza. Sunt complet deschisa si sincera, pt ca stiu ca e spre binele meu. Mi-am dorit extrem de mult sa fac asta, sa ma schimb ca sa-mi fie bine, asa ca am lasat deoparte orice jena.

La inceput mi-era jena, foloseam cuvinte frumoase, dar in timp am ajuns sa vorbesc exact cum simt.

+Quote Post
leo
post May 8 2008, 01:49 PM
Post #288

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(sisi @ May 8 2008, 01:10 PM) *
psihologul nu mi-a vorbit urat si nici nu a ras de mine . pur si simplu nu pot sa-i spun chiar tot fiindca imi e frica sa nu fiu ridicola .
in general toata lumea imi spune ca sunt frumoasa . de mica mi se tot repeta asta insa eu am impresia ca sunt mintita .
oamenii care ma cunosc bine( putini la numar ) ma percep drept complexata iar pentru restul de oameni par extrem de fitoasa si ingamfata . aceasta cochilie de ingamfare sub care ma ascund de frica sa nu fiu respinsa ii indeparteaza pe oameni .

sisi, pana la urma care este importanta oamenilor? iei pe cineva cu tine in pat noaptea cand te culci? dai vreun examen cu ei de mana? ei pentru tine trebuie sa fie repere si nu zei cu drept de judecata.

+Quote Post
happyCat
post May 8 2008, 01:53 PM
Post #289

Musafir

Eu ma intreb oare de ce tocmai fetele astea frumoase sunt cele care isi fac probleme ca arata rau, sunt nemultumite de imaginea lor, etc.. Am mai vazut eu un caz asemanator la tv cu o fata care arata superb si mergea la psiholog pentru ca ea zicea ca e urata si facea tot felul de terapii ca sa 'se simta mai bine' .
De ce nu isi fac probleme fetele care chiar au defecte corporale serioase - nu ma apuc sa dau exemple- sunt atatea fete/femei care nu isi mai fac probleme ca nu au un fizic perfect, ci sunt recunoscatoare celui de sus ca sunt sanatoase si se bucura de ceea ce au.

+Quote Post
sisi
post May 8 2008, 06:51 PM
Post #290

Musafir

happyCat : concluzia la care am ajuns eu e ca cu cat te analizezi mai mult cu atat descoperi mai multe defecte . o fata frumoasa incearca intotdeauna sa-si remedieze defectele in timp ce una uratica si le accepta . cred ca oamenii percep frumusetea diferit . poate eu sunt frumoasa pentru cei din jur insa nu si pentru mine . idealul meu de frumusete e altul .
Nimphetamin si eu fac tot psihanaliza insa nu am reusit sa ma deschid fiindca am o teama de ridicol uriasa .
leo : stiu ca nu ar trebui sa importe parerea celor din jur dar nu ma pot abtine . sunt dependenta de atentia , aprecierea , complimentele primite de la cei din jur . toate astea ma fac sa ma simt bine pe moment insa apoi ma indoiesc de veridicitatea lor . am incercat sa nu ma rapotez la cei din jurul meu insa nu am reusit .
Fanny stiu ca asa ar trebui sa fac insa imi e imposibil . nu stiu de unde izvoreste toata neincrederea asta in oameni .

This post has been edited by sisi: May 8 2008, 06:52 PM

+Quote Post

42 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:39 AM