IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Kadenzza
post Jan 12 2008, 01:57 AM
Post #31

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Va multumesc din nou pt mesaje (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
afobia,am citit mesajul tau si trebuie sa recunosc ca ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Esti mai mica decat mine,din cate am inteles ai 19 ani,si totusi esti mult mai inteligenta.Eu stau si traiesc in lumea mea,mereu fricoasa si complexata,cu moralul la pamant (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acum am inceput sa vad lumea altfel.Ai mare dreptate-trebuia sa-i pun la punct inca de la inceput! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) Dar mi-a lipsit curajul.
Am stat si am analizat ,si am ajuns la concluzia ca eu nu stau in casa doar pt a invata (IMG:style_emoticons/default/read1.gif) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) ,ci si de frica.
Eu de felul meu sunt orgolioasa,nu suport sa fiu jignita (cine suporta?!!?!?!?),si atunci cand mi se intampla (aproape zilnic) ma pierdeam,nu mai stiam ce sa fac,incepeam sa plang,aveam crize... eram deprimata
Am suportat prea multe,si ce-i mai grav,am fost umilita in fata multor oameni.Asta nu pot sa uit. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Nu pot sa uit cum ma priveau,cum radeau,cum se amuzeau pe seama mea,cum ma tratau ca pe un gunoi!
Am sechelele din copilarie,si inca ma deranjeaza
La 16 ani (grasa si total nearanjata) eram indragostita lulea de vecinul meu .Dar el nu m-a placut,si ce-i mai grav m-a umilit in fata prietenilor ,spunandu-mi ca nu ma ridic la standardele lui.Evident,s-a exprimat intr-un limbaj de mahala.M-a durut ingrozitor.
In liceu am avut niste colegi nenorociti,care nu pierdeau nicio ocazie si isi bateau joc de mine mai tot timpul .Si de parca nu era suficient,locuiam (si inca locuiesc) si intr-un cartier plin de infractori,tigani (nu vreu sa fiu acuzata de rasism,nu am nimic cu nimeni,dar cred ca ati inteles ce vreau sa spun) care ................mai bine nu mai zic ce-mi spuneau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sa nu credeti ca numai cei tineri aveau ceva impotriva mea,ci si oamenii maturi.Pana si controlorii RATB m-au facut de ras in autobuzul liceului,mi-au dat amenda pt ca nu aveam bilet,spunandu-mi ca nu le place citez:"fizicul meu".Evident,a aflat tot liceul
Dar ar mai fi si altele la fel de grave.........etc, etc ,etc, etc ,etc, etc si iar etc ( nu mi-ar ajunge noaptea asta sa le scriu,si sunt prea dureroase).
Nu am uitat nimic,le-am retinut pe toate.Pai dupa tot ce mi s-a spus,nu e normal sa am o parere ORIBILA despre mine????????
Din tot ce am scris ar rezulta ca sunt distrusa,terminata.PROBLEMA E CA TOTUSI EU NU SUNT URATA! VA JUR!!!!!!!!
Nu am niciun motiv sa ma laud ,dar chiar nu sunt.Nici senzationala,superba,dar totusi sunt normala,simpla,simpatica,daca vreti
Ma ingrijesc peste masura,sunt obsedata de aspectul meu,fac tot ce e posibil pt a arata ok.Am reusit sa slabesc aproape 30 kg,am sperat ca asa poate lumea se va schimba,dar se pare ca m-am inselat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Imi petrec a buna parte a zilei in fata oglinzii,ma studiez,imi caut defectele care ii deranjeaza atata de mult pe ceillalti.
De cand am slabit,m-am schimbat complet,sunt de nerecunoscut.Mi-am schimbat vestimentatia,m-am vopsit,sunt o alta.Dar degeaba.Sigur se gaseste cineva care are ceva de comentat.Degeaba te ingrijesti fizic,daca psihic esti terminat.Tot nu te place nimeni
Nu mai stiu ce sa fac,e greu singura,nimeni nu ma intelege,spune ca dramatizez prea mult,dar nu e chiar asa.Eu sufar,cred ca am nevoie de un psiholog,poate chiar un psihiatru.

PS:Vreau sa-mi cer scuze pt greselile gramaticale (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) ,dar m-am grabit,aveam prea multe idei si putin timp,plus ca am inceput sa plang in timp ce scriam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa intelegeti ! (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 12 2008, 02:05 AM
Post #32

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Darling, da-i la naiba pe toti, gura lumii nu o astupa nici pamintul!

+Quote Post
Cindy
post Jan 12 2008, 02:14 AM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar de ce trebuie sa depinzi atat de mult de parerea celorlalti?! Probabil de-asta te si ataca, pentru ca te vad vulnerabila. Stii cum se spune, oamenii misei prefera sa te atace si mai mult cand esti la pamant! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si eu cunosc persoane care nu arata nici pe departe asemeni unui model, dar stiu sa se faca respectate prin alte calitati!!
Mi se pare ca tu tanjesti cu disperare sa te placa lumea, dar asta nu e posibil daca nu incepi sa te placi mai intai tu pe tine insuti!! Inteleg ca ti-ai format un mecanism de aparare dar incearca sa lasi deoparte trecutul, ce a fost a fost si nu se poate schimba, oricat ai suferi tu si te-ai victimiza!! Merita sa iti compromiti si viitorul din cauza asta?!
Nu te mai agata atat de trecut, tu ai spus ca te-ai schimbat fizic, deci sa zicem ca aparenta cauza a problemelor tale din adolescenta s-a rezolvat,right?! Deci ce te impiedica sa schimbi si celelalte planuri? Placerea de a suferi, de a rememora trecutul, de a te victimiza, lasitatea, comfortul de a te complacea?!
Lucreaza mai mult la increderea in tine, incearca sa ti-o reconstruiesti cu pasi mici! Gandeste-te la toate lucrurile pe care le-ai obtinut pana acum -nu stiu, esti la o facultate (btw care? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), poate ai si rezultate bune, nu stiu orice si repeta-ti asta!! Mai lasa-l dracului de trecut si nu te mai martiriza atat!! Nu persoanele acelea ti-au facut cel mai mult rau, tu singura iti faci acum! Si le dai satisfactie in felul asta si motive de comentarii!!

Noi incercam sa te ajutam aici, dar nu putem daca nu incerci sa te ajuti si tu singura!!

Afobia, good point! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 12 2008, 10:15 AM
Post #34

Musafir

Si eu am observat ce a observat sweet sa stii. Si anume ca tanjesti cu disperare sa te placa lumea. Ceea ce nu e chiar un lucru "anormal" sa zic asa, toti ne dorim intr-o mai mica sau mai mare masura sa fim acceptati, placuti, sa ni se dea atentie. It's human nature. Si exista diferite cai prin care oamenii incearca sa obtina asta. Sper ca esti constienta ca plangandu-ti de mila nu o sa reusesti sa castigi respectul nimanui. Da, oamenii iti pot arata compasiune si poate parea ca le pasa de problemele tale, ca doar nu ii doare gura, dar at the end of the day fiecare are problemele lui, propriile drame cu care se lupta si care mereu vor fi mai importante decat ale tale. Stii cum se zice ...."la toti ni-i greu" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Inteleg ca totusi nu ai stat cu mainile in san si ai incercat sa rezolvi oarecum problema cum ai crezut tu de cuviinta. Ai slabit, ai mai multa grija de tine....toate astea sunt foarte ok, atata vreme cat nu se transforma intr-o obsesie. Dar dupa cum ai observat si tu, lumea nu a devenit mai buna, mai intelegatoare si mai prietenoasa doar pentru ca tu ai acum haine cu cateva masuri mai mici. Si e normal sa fie asa, pentru ca problema de fond nu era asta. Problema ta e una de atitudine, de felul in care te percepi si ii lasi pe altii sa te perceapa.
Din ceea ce ai scris tu, eu inteleg ca tu urasti oamenii, ti-e teama de ei si fii convinsa ca asta razbate si la exterior. Cine isi doreste in preajma lui un om deprimat, care se vaicareste mereu si pe deasupra mai si uraste oamenii? Eu una nu...fug de oameni din astia si inclin sa cred ca nici macar tu nu ii accepti. Cu cat intelegi mai repede ca oamenii sunt asa cum sunt ..adica stupid, selfish and horny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ca toti vor sa fie acceptati si pretuiti in ciuda defectelor lor, asa ca tine....cu atat mai repede o sa fii pe calea ce buna care iti va rezolva problemele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 12 2008, 10:41 AM
Post #35

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(angeldust @ Jan 12 2008, 10:15 AM) *
oamenii sunt asa cum sunt ..adica stupid, selfish and horny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Memorabila!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 12 2008, 11:16 AM
Post #36

Musafir

Nu imi asum creditele pentru descoperirea asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am auzit-o si eu...o dau mai departe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca pentru mine se califica la "descoperirea secolului"

+Quote Post
leo
post Jan 12 2008, 11:50 AM
Post #37

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

kadenzza, de ce crezi ca nu intereseaza pe nimeni problemele tale? pe mine unul ma intereseaza si sunt sigur ca si pe fetele de aici le intereseaza la fel de mult, dovada multitudinea de post-uri scrise, unele depasind ca spatiu pe cele din alte articole.

un simplu sfat o sa iti dau. cand privesti in oglinda, nu privi defectele. incearca sa privesti calitatile si sa le maximizezi efectul. minimizarea defectelor o poti face si mai tarziu cand te simti mai fericita si mai optimista. invata sa te iubesti pe tine mai intai, iar in felul asta vor fi obligati si cei din jur sa te iubeasca. este la fel ca atunci cand vinzi un produs: daca tu, care l-ai realizat, nu ai incredere in el, cum o sa impui clientului sa creada in el si, implicit, in tine?

Te salut si astept sa ne spui in curand ca esti fericita sa fii tu!!!!

a...apropo....eu nu am vazut femei urate pana acum. poate imi prezinti si mie una....

+Quote Post
afobia
post Jan 12 2008, 12:04 PM
Post #38

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Stii , cateodata aveam si eu o paranoia ca tot timpul se vorbeste de mine .. de rau adica .. cu timpul mi am dat seama ca nu era asa de rau cum credeam si ca oarecum , eu eram cea care practic , i se parea ca toti nu fac altceva dekt sa vorbeasca despre mine .. cred ca intervine si paranoia in tine si cred ca ai avut prea mult timp sa te gandesti la ceea ce s'a intamplat.

.. pentru ca toate gandurile astea vin cand ai timp sa te gandesti la ele , pur si simplu nu te mai gandi la ele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si chiar nu ai cum sa faci sa te placa toata lumea si nici nu ai nevoie sa te placa toata lumea ! cu ce te ajuta ? cu ni-mic.

Take a break!Have a kit-kat or something! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) uita'te la un film , comunica despre orice altceva in afara de probleme , incearca sa vezi cat mai mult posibil viata in roz .. [eu o vad in verde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ]

Nu ai nevoie de zeci de mii de oameni care sa te placa , dupa aia ai intra intr o alta extrema : nu ai stii ce sa mai faci ce sa mai schimbi la tine cum sa te mai aranjezi ca sa te placa la fel de mult sau poate si mai mult si disperarea ta ar fi cum sa RAMANA TOTI CU IMPRESIA CA TE PLAC.SA AFLI MEREU DACA TE MAI PLAC SAU NU.

AND ITS BORING!Chiar asta e scopu tau in viata?sa faci pe ceilalti sa te placa?De asta ai nevoie?!

Nu , nu ai nevoie ! E f simplu ! Si pana la urma , ce sectie faci la facultate [ca probabil facultatea nu ai spune o] si iti place ce faci ?cu cine mai ieseai tu inainte .. sau ai pe cineva cu care sa iesi ?

Incearca sa faci tot felul de lucruri pentru propria placere , pentru a te rasfatza , sa vezi ce bine te simti ..sa nu te mai gandesti la ei.sa nu te mai consumi. A,si nu sunt mai inteligenta decat nimeni,pur si simplu am trecut si eu prin asta si .. stiu cum e.

Ti am spus , pur si simplu nu te mai gandi la ce a fost , schimba'ti gandirea si comportamentul si nu mai plange atata ! ca o sa seci de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu te mai gandi la trecut ..

Buna , Rozy , scrie odata ca pe tine te astept! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt curioasa

This post has been edited by afobia: Jan 12 2008, 12:16 PM

+Quote Post
rozy
post Jan 12 2008, 12:15 PM
Post #39

Musafir

eu zic ca cel mai bine pt tine ar fi sa schimbi total mediul...de ex...daca dupa ce termini fac, gasesti un loc de munca in alt oras,ar fi super! nu ai mai vedea niciodata fetele celor care te-au suparat....ai lua-o de la 0....noi vecini,noi colegi,noi cunostinte....care nu stiu problemele tale si nu pot profita de vulnerabilitatea ta.cu putin efort ai putea afisa o atitudine mai prietenoasa,dar care impune respect in acelasi timp!
daca nu e posibil cu mutatul din oras.....poti sa incerci alte solutii.frecventeaza locuri unde nimeni nu te cunoaste...la o sala de exemplu!incearca sa socializezi!chiar daca la inceput ti se va parea greu,si fortat...cu timpul va veni de la sine!
good luck (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 12 2008, 01:38 PM
Post #40

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Te-ai gandit ca poate acum,dupa ce te-ai schimbat atat de mult cum spui,sunt invidiosi pe tine?Parerea ta despre ei care este?Tu ii vezi pe ei perfecti si fara de cusur?
Eu zic sa nu te mai uiti atat in oglinda si sa cauti defectele tale(o sa se sparga intr-o zi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )Daca tot vrei sa faci comparatii,fa o lista cu defectele care crezi ca le ai tu si ,alaturi,o lista cu defectele celui pe care credeai ca il iubesti si care te-a jignit(apropo:un om care crede ca un alt om nu se ridica la standardele ce le-a impus si care pe deasupra denigreaza si jigneste fara a se gandi la sentimentele celuilalt NU MERITA NICI SA TE UITI LA EL!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )O sa fii socata si poate iti mai vine mintea la cap.
Nu mi-o lua in nume de rau,dar cred ca in cazul tau numai asa poti avea o sansa la o viata normala.Gandindu-te ca pe lume sunt oameni si rai si buni vei putea sa te accepti asa cum esti si nu vei cadea intr-o depresie din care cu greu iti vei reveni.
Urmatorul mesaj il astept mai optimist!!!!! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post

42 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:35 AM