![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
Hello Leo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mersi pt sfaturi.Eu una prefer sa-i ignor.E singura cale.N-am chef alte jigniri (nu e bine sa provoci),si nici de bataie,ca nu sunt tocmai Xena (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In legatura cu schimbatul....nu am reusit complet ,am scris mai sus. Am reusit sa ma simt mai bine,am incercat sa ma iubesc mai mult si sa vad gandesc pozitiv. Si a mers. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hey, Kadenzza! Ma bucur ca ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si intr-o forma mult mai buna psihica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Succes cu noile planuri si tine-te in continuare de ele!!
Nici eu nu inteleg faza cu muncitorii, nu ca as vrea sa insist pe subiectul asta. S-ar putea totusi sa fii reactionat asa doar ca pt ca stiau ca pui la suflet si sa se incarce ei cu energie pe baza suferintei tale, ceva de genul. Tu spuneai ca te cunosteau dinainte. Altfel, eu nu am mai auzit cazuri in care lumea sa se ia asa aiurea de cineva, si mai ales niste muncitori..majoritatea vai de steaua lor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deci, daca le arati in continuare ca nu iti pasa, e foarte posibil sa se schimbe si atitudinea celor de genul! Referitor la intrebarea din titlu, nu stiu daca te face in vreun fel sa te simti mai bine, dar daca stau sa ma gandesc bine, eu sunt destul de departe de a fi normala, de la cele mai mici obiceiuri pana la cele mai importante. De multe ori mi s-a spus ca sunt ciudatica, ciudata sau in orice caz altfel. Unii spuneau ca ii atrage chestia asta la mine, altii dimpotriva ca sunt greu de inteles. Deci ce sa zic, eu cred ca sunt mai putin normala decat tine, la un nivel mai profund, daca asta te face sa te simti mai bine si mai aproape de normal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
sweet_girl (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) De fapt buna tuturor ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
1) Referitor la muncitori: Ei ma stiau de cateva luni (de vreo 2).Lucrau pe strada mea,reparau soseaua etc.Ma vedeau aproape zilnic,atunci cand plecam pe undeva,sau pur si simplu ieseam afara sa-mi plimb cainele.Dar nu au reactionat.Doar se uitau.Au ales un moment neplacut sa comenteze-in prezenta tatalui meu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) 2) Cred ca ai dreptate. Nu toata lumea e normala,toti suntem diferiti.In fond si la urma urmei ce inseamna 'normalitate'?! Inseamna sa fii in pas cu lumea,adica sa faci EXACT ce fac ei.Daca te imbraci diferit,asculti alt gen de muzica,iti aranjezi parul diferit,ceilalti te percep ca pe un ciudat. Cred ca sunt diferita,si se observa in comportamentul meu.Mie nu prea imi plac lucrurile obisnuite (a nu se intelege ca sunt vreo satanista ,sau altceva de genul asta).Nu iubesc discotecile,nu frecventez cluburi,etc.Si nu prea mi-am gasit prietene care sa fie ca mine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
normalitatea reprezinta un sablon dupa care este fiecare verificat. reprezinta tendinta intr-un moment a majoritatii membrilor societatii.
asta nu inseamna ca daca ne abatem de la sablon suntem anormali. ba chiar inclin spre "M-am nascut perfect, educatia m-a stricat". sweet_girl, numai un nebun se considera perfect normal. la fel ca tine fiecare ne chestionam mai rar sau mai frecvent asupra acestui aspect. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca sunt diferita,si se observa in comportamentul meu.Mie nu prea imi plac lucrurile obisnuite (a nu se intelege ca sunt vreo satanista ,sau altceva de genul asta).Nu iubesc discotecile,nu frecventez cluburi,etc.Si nu prea mi-am gasit prietene care sa fie ca mine. Sa stii ca eu am intalnit destule persoane care cel putin imi par sa fie ca tine. Una dintre ele, o fosta colega, am impresia- de fapt mai mult ca sigur, este tot la SNSPA, tot leu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cred ca ati fi very alike. Restul nu stiu pe unde mai sunt dispersate. Kadenzza, mi-ar placea sa te vad si pe alte topicuri, ar putea fi si asta a way to mingle si sa te ajute intr-un fel cred eu sa te integrezi mai bine, si in lumea reala. |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ma bucur pt tine ca te simti mai bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif) bravo...asa.Traieste-ti tineretea pt ca anii acestia nu se mai intorc niciodata si daca stai sa suferi din cauza unor oameni de nimic o sa iti para rau mai incolo.Dar nu mai are rost sa iti spun eu asta pt ca vad ca ti-ai dat seama si singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre muncitori...ei mereu trebuie sa comenteze,sunt oameni de jos,fara educatie,badarani....yah,si eu mereu ii ocolesc ca fluiera si tipa dupa mine si imi vine sa intru in pamant de rusine.Atata stiu ei sa faca ca si asa nu se uita nimeni la ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Bravo again (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu ma bucur ca ti-ai revenit, cu muncitorii...lasa-i in plata lor ca se leaga de toate fetele si tot rautati spun, n-ar spune ceva de Doamne ajuta, nici sa nu conteze ce zic ei.
Daca esti diferita nu-i nimic rau, chiar daca nu mergi in cluburi, ce? Sint atitia oameni cu alte preocupari si nu sint ciudati deloc, ba chiar cei din jur isi dau seama muult mai tirziu, cind "ciudatii" se afirma, ca n-au stiut sa aprecieze ce aveau linga ei. |
|
|
![]()
|
|
Va multumesc pt sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-am dat si eu seama un pic mai tarziu ca aveti dreptate.Daca nu as fi postat pe forumul asta in ianuarie,cine stie,poate si acum ma simteam la fel de prost....Dar am avut inspiratia sa cer opiniile altor femei (si unui baiat (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) ) ,si le-am primit. La inceput mi-a fost frica,ma temeam de raspunsuri.ma asteptam sa fiu luata in ras,etc. Cate fete mai sunt in situatia mea?!?! Dar nu........ Acum nu vreau altceva decat sa ies mai des ,m-am saturat sa stau inchisa.Simt nevoia de ceva mai mult. Sa nu radeti de mine,dar intentionam sa ma duc la un cursuri de Yoga,sau mai stiu eu ce...... Ps:In continuare ma simt bine,zambesc mai mult,si am aceeiasi stare pe care v-am descris-o acum2-3 zile. (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
De ce sa ridem? Nu e nimic de ris, du-te la yoga sau la orice iti face placere, chiar te va ajuta sa te relaxezi, sa te simti altfel.Poate gasesti oameni cu aceleasi preocupari ca si tine.
Esti din Bucuresti? Nu vii sa te intilnesti cu noi? |
|
|
![]()
|
|
De ce sa ridem? Nu e nimic de ris, du-te la yoga sau la orice iti face placere, chiar te va ajuta sa te relaxezi, sa te simti altfel.Poate gasesti oameni cu aceleasi preocupari ca si tine. Esti din Bucuresti? Nu vii sa te intilnesti cu noi? Esti din Bucuresti? Bine,de ce nu..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:35 AM |
|