![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Hmm Leo, ce tehnic privesti tu toate lucrurile! Unele lucruri trebuie sa le lasi si sa vina de la sine, sa isi urmeze cursul normal, fara atatea targeturi samd. acele lucruri nu vin normal pentru un barbat. noi avem o infrastructura logica si nu emotionala. trebuie sa le privesti impreuna tehnic si emotional, adica sa le gandesti logic pentru a le putea inscrie in caracterul tau si sa le aplici emotional pentru a atrage o femeie in mod natural. la primele intalniri ale mele nici macar nu stiam sa privesc o femeie intr-un mod in care sa imi aduca vreun castig in relatie. Leo, m-ai facut sa zambesc cu societatea care nu-i invata pe barbati cum sa aiba o relatie. "Societatea" e un termen vag, ideal e ca "familia" sa iti dea dragoste, incredere in tine si autonomie, iar in rest e doar un dans in doi, te adaptezi si inveti de la celalalt. Si apoi comparatia cu scoala de soferi... hmm, ce bine ar fi sa aiba femeile si barbatii manuale de folosire, ar fi mai simplu, dar care ar mai fi farmecul ? Cat despre numarul femeilor abordate, 7 sau 8, da, ai tu dreptate, sporesc si sansele ca una sa zica da, dar depinde si cum si unde faci asta. Ca daca faci ca intr-o emisiune de pe Mtv, unde tipii trebuiau sa abordeze femeile care treceau cu cateii sau la jogging pe un pod, slabe sanse. Mi se pare chiar paguboasa logica asta, axata pe cantitate. Mai logic e sa inveti sa profiti de un context favorabil. paranteza: si familia mea a facut aceeasi greseala ca si la tine. norocul meu ca m-am prins la timp si am reactionat. nu ai de ce sa ii acuzi. asa au invatat ei sa lucreze, nu te pot invata ce nu stiu. si ai mei erau la fel de acizi cand trebuia sa imi spun parerea. intr-o zi insa le-am explicat toate greselile iar tata a admis ca a facut greseli insa asta a putut cel mai bine si m-a asigurat de sustinerea lui in lucrurile pe care incerc sa le fac pentru a ma schimba. acum strict legat de extrasul respectiv....i-am dat un numar pentru ca experienta in viata nu este volatila ci cuantificabila. pe el nu trebuie sa il intereseze sa zica una "da" la momentul asta. de fapt sunt sigur ca primele 20 de femei il vor respinge categoric. din propria experienta pot spune ca folosind cea mai proasta metoda de abordare a unei femei, una la 30 te accepta. dar s-ar putea sa te bata vreo 15. deci important este sa cunosti femei care sa nu te bata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) lasand gluma la o parte, el trebuie sa se obisnuiasca sa fie respins pentru a bloca timiditatea, sa vada in respingere un fenomen normal si firesc, sa isi dea seama ca este optiunea fireasca a unei femei sa te respinga si ca asta nu inseamna ca tu nu esti sexi sau ca nu esti un om deosebit daca esti respins. el trebuie sa loveasca timiditatea si sa vada ce metoda sa foloseasca pentru a-i creste succesul cu majoritatea femeilor, nu cu una la 100. s-ar putea ca femeia pe care o vezi maine sa fie cea mai potrivita pentru tine din toata lumea si sa o ratezi pentru ca nu stii ce sa ii spui sau ti-e greu sa intri in discutie cu ea. in plus nu trebuie sa sari cu capul in fantana, trebuie sa fii selectiv, sa iti dai seama ce gen de femeie se pliaza cel mai bine pe caracterul tau (sunt atatia divortati cu scuze ca nu au stiut la timp). lucrurile astea nu se invata la fara frecventa, cunoscand 2 femei in viata. apropo de fetele cu caini.... depinde ce fel de caine, daca are un pitbull si tu nu ai adidasi, iar in jur nu e un pom trebuie sa te gandesti la ce spui sau sa treci pe departe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). unii stie de ce!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kadenzza, nu te supara ca spun asta, dar cred ca tu gasesti de fapt scuze ca sa te justifici! Da, sunt de acord ca toate cele intamplate au avut un mare impact asupra ta, o fire mai sensibila si poate influentabila, doar ca nu trebuie sa te agati de ele. Ce-a fost a fost, oricat ne-am dori nu mai putem da timpul inapoi si schimba lucurile -cel putin pana cand se reuseste sa se inventeze masina timpului-! Dar pana atunci, lasa-l in urma si nu mai gasi tot felul de scuze din el ca sa justifici de fapt ca iti este teama. de nou, de necunoscut, de faptul ca ai vrea sa iti schimbi radical viata.
Te inteleg insa ca vrei sa pleci de acasa, sa fii libera si sa scapi de sub autoritatea si influenta parintilor. De cand sunt singura in Buc., mi se pare ca m-am schimbat foarte mult si nici nu imi imaginez sa mai traiesc iar cu ei. Ma inteleg bine cu ei..dar de la o anumita varsta ai nevoie de spatiul tau personal, intimitate, independenta, sa iei propriile decizii si greseli fara sa te bata cineva la cap "nu face asta", sau "ti-am spus eu ca nu trebuia sa faci asa" sau iti ceara socoteala pentru ce faci. Sunt bine intentionati ei, dar ai nevoia sa iesi de sub "aripa lor protectoare". So, daca vrei sa pleci de acasa, ai luat in consideratie varianta de a sta undeva cu chirie (imparti chiria cu cineva sau mai multe persoane)? Sunt mii de anunturi pe net, imposibil sa nu gasesti ceva. Pana in octombrie poti sta si intr-un camin, preturi mai mici, colectiv. Depinde doar de tine daca chiar esti hotarata sa faci pasul asta. Leo, tu chiar crezi ca toate femeile au o infrastructura emotionala si voi tehnica? Au cam trecut timpurile si femeile alea romantice, usor impresionabile cu un trandafir in mana si cateva vorbe dulci. Si noi gandim tehnic si uneori gandim prea mult. Doar ca ne mai place alteori sa ne lasam si purtati de val. This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 12:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
Kadenzza, nu te supara ca spun asta, dar cred ca tu gasesti de fapt scuze ca sa te justifici! Da, sunt de acord ca toate cele intamplate au avut un mare impact asupra ta, o fire mai sensibila si poate influentabila, doar ca nu trebuie sa te agati de ele. Ce-a fost a fost, oricat ne-am dori nu mai putem da timpul inapoi si schimba lucurile -cel putin pana cand se reuseste sa se inventeze masina timpului-! Dar pana atunci, lasa-l in urma si nu mai gasi tot felul de scuze din el ca sa justifici de fapt ca iti este teama. de nou, de necunoscut, de faptul ca ai vrea sa iti schimbi radical viata. Te inteleg insa ca vrei sa pleci de acasa, sa fii libera si sa scapi de sub autoritatea si influenta parintilor. De cand sunt singura in Buc., mi se pare ca m-am schimbat foarte mult si nici nu imi imaginez sa mai traiesc iar cu ei. Ma inteleg bine cu ei..dar de la o anumita varsta ai nevoie de spatiul tau personal, intimitate, independenta, sa iei propriile decizii si greseli fara sa te bata cineva la cap "nu face asta", sau "ti-am spus eu ca nu trebuia sa faci asa" sau iti ceara socoteala pentru ce faci. Sunt bine intentionati ei, dar ai nevoia sa iesi de sub "aripa lor protectoare". So, daca vrei sa pleci de acasa, ai luat in consideratie varianta de a sta undeva cu chirie (imparti chiria cu cineva sau mai multe persoane)? Sunt mii de anunturi pe net, imposibil sa nu gasesti ceva. Pana in octombrie poti sta si intr-un camin, preturi mai mici, colectiv. Depinde doar de tine daca chiar esti hotarata sa faci pasul asta. . Dar am spus ca vreau sa uit.Nu mai vreau sa stiu de nimeni.Incerc sa uit. Dar trebuie sa ma mut,pentru ca ma intalnesc aproape zilnic cu ei.Cu cei pe care i-am descris aici acum cateva luni. Dar trebuie urgent sa-mi iau job,sa ma pot intretine,nu ? Da,sunt hotarata sa fac acest pas.Abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu ma simt bine in continuare.Evoluez...sper! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Leo, tu chiar crezi ca toate femeile au o infrastructura emotionala si voi tehnica? Au cam trecut timpurile si femeile alea romantice, usor impresionabile cu un trandafir in mana si cateva vorbe dulci. Si noi gandim tehnic si uneori gandim prea mult. Doar ca ne mai place alteori sa ne lasam si purtati de val. femeile se nasc cu emisfera dreapta mai dezvoltata deci este logic sa tinda sa o foloseasca mai bine si mai mult. exista insa un procent deloc neglijabil de femei care se nasc cu emisfera stanga dezvoltata, la fel ca barbatii, insa nu fac referire la ele. desigur ca si femeile si barbatii gandesc si tehnic si emotional ca nu sunt roboti setati pe un canal. diferenta vine la interpretare, care se face conform emisferei predominante. |
|
|
coser |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am decis sa fiu un pic mai dur cu tine. Eu cred ca tu vrei sa ti se planga de mila. Scopul topicului asta care este? ajutor sau nu ma vede nimeni ca plang? De ce nu te duci tu la un psiholog si astepti raspunsuri pe forum? Sa stii ca este o meserie in toata regula nu ghicit in carti si dans in jurul focului. Iti ratezi o perioada de nepretuit a vietii in felul asta. Majoritatea am fost badjocoriti in copilarie, ba unii chiar mai rau, dar tu risti sa devii o baba tanara screlozata. Nu-ti mai plange de mila si fa ceva, ceva orice, nu ce iti spun unii si altii dupa propriile experiente. Tu esti unica, intr-o situatie particulara si creierul tau iti va dicta ce sa faci. Razi mai mult, vezi ca e soare, bucura-te de iarba, de bautura, de sex, de tine, de viata, de lume cu bune si rele. O atitudine alba-transparenta-tonica si entuziasta iti va aduce prietenii de care ai nevoie. Asta este sfatul meu care mai mult ca sigur nu ti se va potrivi. Pot continua insa daca nu ai idei ... incearca vama veche, danseaza la un concert, fumeaza o iarba, fa sex mult si razi a 2-a zi. O singura experienta complet diferita de ce ai trait pana acum iti poate deschide lumea.
Trecutul nu il stergi cu buretele niciodata, dar poti sa-l privesti din alta lumina. Va trebui sa te schimbi, si atunci cand o vei face, priveste in urma sa vezi ce haios poate deveni un trecut de cosmar. Pleaca obligatoriu de langa oamenii care iti fac rau daca nu le poti tine piept. Fii atenta in schimb ca daca nu iti vei schimba atitudinea orice vei face oriunde te vei muta ... nu va fi neaparat in bine ba chiar poate mai rau. La un job gasesti conflicte de interese si oameni care chiar pot avea un scop in a-ti face rau. Nici de maturizat la comanda nu se poate vorbi. Spuneai ca "trebuie sa ma maturizez". Pai tu crezi ca maturitatea o ceri si vine? Nu, maturizarea este un rodaj pe care il faci in timp alimentat de experientele personale. Hai ca am scris deja prea mult. Sfatul meu acum este sa nu-ti cauti de munca deoarece nu cred ca esti pregatita si pentru altfel de traume. Cauta sa te gasesti pe tine, si sa fii fericita in pielea ta... apoi cu rezerva asta poti trece peste orice. Sa nu te superi pe mine da? ciusss. Just my two cents ahhh. Acu am vazut ca vrei sa te angajezi in publicitate. Pai nah eu am o agentie de publicitate. Dar fii mai explicita pls. Ce anume publicitate ca asta implica multe. Poti fi de la secretara la director productie-artistic-creativ etc. Bafta mare cu totate ca mediul asta este foarte alunecos si pervers. Nu este la moda publicitatea ci doar a aflat lumea ca se fac bani pe acolo si acum vin tone de copii cu diplome in frunte. In publicitate ai nevoie de cunoasterea apoi acceptarea si in final valorificarea prostiei maselor. Repet nu e un mediu placut. Eniuei incearca sa ajungi la o agentie mare... apoi iti va fi mai usor sa urci. Se pune pret mai mare pe unde ai lucrat decat pe ce stii sa faci sau ce diploma ai. Nu pot sa nu observ iarasi ca topicul l-ai postat la "dragoste si sex"... eh tu acu chiar nu ti-ai rezolvat problema? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) PS. sa-mi spui unde te-ai angajat. Poate iti pot face viata un pic mai usoara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, in afara de gresellile de genul "badjocorit" (apropos, BATJÓCURĂ s. 1. derādere, rās, zeflemea, bătaie de joc, (livr.) deriziune, (īnv.) batjoc, batjocoritură, (fam.) băşcălie. (ĪI ia īn ~.) 2. v. ruşine. ), tonul postului tau, coser, nu e deloc ... KOSHER.
Esti cam la limita, asa ca incearca sa fii mai ponderat daca tot esti membru la noi. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
si e scleroza nu screloza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trecand peste limbaj si tonul folosit, ideile exprimate nu sunt chiar de lepadat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Initiatoarea topicului, daca se mai afla pe aici le-ar putea lua in considerare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce sa spun...... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) domnia voastra "duhneste" a inteligenta :| a da? asta e secretul fericirii si indeplinirii? vama veche, sex, iarba? ? ma faci sa rad cu lacrimi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar...presupun ca asa vad oamenii facuti praf de viata solutia la tot : "dati-va in spectacol, calariti-va ca animalele, drogati-va pana lesinati, socheaza cu limbajul, cu piercing-ul, ca asa e viata...asa simti ca traiesti!" pe bune ..... poate tu ar trebui sa dai o fuga la psiholog si spune-i ca te-ai uitat la prea multe seriale cu americani prosti si ca fara sa vrei, incerci sa le imiti viata si principiile (de cacao, de altfel) pentru ca asa ti se pare cool (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) maturizati-va hippioti fara scop in viata si care faceti umbra pamantului DEGEABA
m-am saturat sa ma tot impiedic de voi, astia...geniali (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by berbecutza: Aug 27 2008, 02:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ho, ho, ho, usurel ca il darimi. Daca el e asa, nu trebuie sa ne punem mintea si sa fim si noi la fel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:47 PM |
|