![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da sunt o gramada de studenti care raman peste viza, dar daca vrei sa o mai iei si a doua oara (poate anu viitor) fara probleme eu nu iti recomand. O sa te distrezi garantat acolo, dar sa ramai totusi cu capul pe umeri ca sunt tot felul de situatii acolo care pot face sa te ia valul si apoi sa regreti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ai zis in ce zona mergi sau nu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am o prietena of my age care s-a maritat in America si traiesc fericiti in LA. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci nu e exclus sa iti gasesti si tu vreo iubire a vietii.
Afobia, dar tu nu nici nu ai 21 de ani sa poti iesi pe acolo, nu? A zis New Jersey. This post has been edited by sweet_girl: May 22 2009, 03:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Afobia o sa fii aproape de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , eu sunt in New York City.
Bafta, sa fie tot ce-ti doresti. Cred ca daca gasesti o companie care sa te vrea mult poti lua viza de munca pe o perioada mai lunga. This post has been edited by bebe_maria: May 22 2009, 04:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am intilnit studenti care au ramas ilegal,da. Unii nu se intorc, asteapta sa-i "prinda", era o fata pe aici care zicea ca are totul expirat si ca ii e frica sa mearga undeva, are si permisul de conducere expirat si conduce numai pina la intrarea in oras, a zis ca asteapta pina se prind cei de la munca si o dau afara si apoi e musai sa se intoarca. Altii au aplicat pentru rezidenta si asteapta de 2 ani, ar fi vrut sa se intoarca in Romania. Altii au reusit sa isi faca acte si au ramas. Depinde cum se descurca fiecare.
Ca si Angel, nici eu nu te sfatuiesc sa ramii ilegal, e foarte greu dupa aceea si da, a doua oara nu mai primesti daca ai depasit viza, decit poate peste vreo citiva ani. Sa gasesti pe cineva sa te casatoresti, hm...e bine daca o sa cunosti vreun baiat sa ramineti prieteni, sa vii in tara, sa continuati sa vorbiti sa il cunosti mai bine si apoi sa vina sa te ia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, sfatul meu ar fi mai degraba sa te intorci sa-ti termini studiile (chiar daca cunosti pe cineva) si apoi ia o decizie unde vreis a-ti petreci viata. Sa stii ca nu e cool deloc sa traiesti intr-o tara fara acte. Am mai cunoscut cazuri si pe-aici, si cum i-au prins, au foste deportati. Unii au reusit sa-si faca acte, asa e cum spune Scumpic, dar nu stii niciodfata pretul platit (ma refer in primul rand la stres si la alte implicatii).
Gandeste-te bine ce faci, ramai realista, si vezi care e varianta cea mai buna. Eu zic ca daca te intorci, ai sanse mari sa vii si anul viitor, si tot asa. Iar la sfarsitul facultatii, poti merge undeva legal, nu trebuie sa traiesti cu frica in san ca poti fi prinsa in vreo imprejurare nefericita si ce se alege de tine? Gandeste-te numai Doamne Fereste, sa fii implicata in vreun accident. Imediat se afla ca nu esti in regula acolo si poti suporta consecinte destul de grave. Iar eu una (nu stiu cum sunt altele), n-as accepta in veci sa-mi construiesc un viitor pe baza unei relatii cu un barbat. Intai, vreau sa ma vad pe mine independenta din toate punctele de vedere si abia apoi ma gandesc sa ma casatoresc. Parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
angeldust , buna! la viza am observat ca foarte multi de anul 3 li s-a refuzat viza de frica anume ca nu se mai intorc in tara.la ce fel de situatii te referi?
Nu am 21 ani , abia am facut 20 in februarie.Acolo sunt minora.. Bebe , n ai vrea sa ne vedem la new york ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) ca prin septembrie eu cu o prietena vrem sa stam acolo cateva zile , poate iesim undeva , am inteles ca acolo nu e bine sa iesi noaptea afara de la o alta studenta care a fost anul trecut , ca este foarte foarte periculos ... ca s a pierdut cu prietenele ei ... si tot felul de peripetii Buna pescarush!stiu ca ai dreptate in tot ceea ce zici.. sweet girl , da , cica nu cluburi nu bautura nu nik ... am avut un fel de orientation si ni s a explicat cat de grava e situatia daca bei .. daca bei pe strada .. daca vinzi bautura minorilor ... etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ne au explicat si de sexual harrasment si m am amuzat cumplit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Afobia sigur ca mi-ar face placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Putem sa mergem la o ciocolata, la o pizza, prin Central Park dar nu in cluburi sau baruri ca la astea nu ma pricep deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, sunt f stricte regulile cu bautura, n-o sa vezi pe nimeni cu sticla-n mana pe strada, amenzile-s prea mari si politisti (deghizati sau nu) sunt peste tot. Nu stiu cat de periculos este sa iesi seara pt ca mai tz de 12-1 n-am stat niciodata (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) , noi nu avem masina si e greu sa astepti 30-40 de min la metrou (mai am si cel putin 2 de schimbat) pt ca noaptea circula mai rar. A, sau putem sa mergem la shopping (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) This post has been edited by bebe_maria: May 25 2009, 07:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
daaaa , shopping neaparat , cred ca prindem ceva reduceri in septembrie.
oricum am 20 ani si nu pot sa merg in cluburi si nici sa beau si nici nu prea ma intereseaza subiectul acesta , sa fiu sincera ... ma intereseaza shopping si vizitat ... daca este sa vin in septembrie adica la incheierea perioadei mele de munca o sa fac excursie in nyc , poate ne vedem , chiar daca n am avut nici o treaba noi doua ... ne cunoastem acum! daca ai vrea sa ma ajuti pe mine si pe prietena mea cea mai buna si sa iesi cu noi , iti dai seama , noi am fi foarte fericite! de cat timp stai acolo ? cum ai ajuns acolo ? iti place , nu ? :x |
|
|
![]()
|
|
Reduceri sunt mereu pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , o data la 2-3 saptamani apare o reducere undeva.
Eu sunt aici de vreo 2 ani, am venit cu viza de logodna. Imi place dar vreau sa ma intorc, dorul de familie si de casa/tara este mult prea greu de suportat. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, si sotul tau merge cu tine sa va stabiliti in Romania? El e roman sau nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:27 AM |
|