![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
QUOTE QUOTE Domne, nu stiu dar vreau sa ma simt bine, pentru ficat :P, pt inima :o daca exista ::), vreau sa nu ma prinda astenia la primavara 8) Pentru piele sa fie moale si pufoasa :D Nu stiu ce sa-ti mai zic... :-* :morideris: :morideris: :morideris:...nu vitamine iti trebe tie, mama...da mi-e rusina sa-ti zic ce :rusinosul:.... Elle esti mortala :morideris:!!!! Ciresica, vitamina A in aceste doze n-o sa aiba mare efect asupra acneei, ar trebui niste doze imense care ti-ar da peste cap ficatul si nu numai... Dar oricum e o vitamina cu beneficii multiple si o poti lua si in fecare luna, numai sa incerci sa mentii o concentratie redusa. Cel mai bine de fapt ar fi s-o iei sub forma de betacaroten, si din asta poti sa iei cat vrei, nu are efecte secundare ;)! Dore, bine zis, intr-adevar trebuie foarte mare prudenta cu automedicatia, dar sincer la cati medici si farmacisti incompetenti am vazut... eu una prefer sa ma documentez foarte bine si sa hotarasc singura ce-i de facut (ma rog, in probleme mai putin complicate), sincer Internetul imi e infinit mai util decat majoritatea medicilor si a farmacistilor... Ferice de cei care gasesc vreo perla rara ::)! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
angelito, m-am hotarat sa iau luna viitoare ABC spectrum de la walmark. are concentratia de zinc de 15 mg. si ma ajuta si in alte probleme, ca e f complex.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
angelito, dupa ce ti-am citit postarile cu palmierul pitic m-am decis sa-l mai adaug si p-asta in sacosa cu pastile pe care le inghit dupa fiecare masa. Tu ziceai ca ai ceva rezultate; de cat timp iei, care concentratie mai exact si cum ti-ai dat seama explicit ca s-a rarit parul nedorit?
merci. :floricele: esti o oaza de informatie! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Walpurgik, am luat palmier pitic timp de 2-3 luni, in doze de 300 sau 600 mg/zi (o pastila sau doua - am luat Prostamol :D, avea cea mai ridicata concentratie din ce am gasit eu pe piata). Ideea e ca am luat si alte substante cu efecte similare: Spironolactona (un diuretic cu activitate antiandrogenica) - 100 mg/zi (4 comprimate), si vitamina B6 (si ea impiedica sinteza DHT) - 500 mg/zi (2 comprimate). Si dupa aceste 2-3 luni am observat ca dupa epilat (folosesc ceara calda, traditionala, peste tot) parul nedorit crestea mult mai incet si mai rar!
In mod ciudat aceasta combinatie n-a avut prea mare efect asupra acneei (desi cred ca s-a produs o ameliorare), dar oricum sunt multumita de efectul asupra pilozitatii. Bineinteles nu e nevoie sa iei toata "sacosa de pastile", poti lua doar palmier pitic (doza minima ar fi de 200-300 mg/zi), doar Spironolactona, sau diverse combinatii. Eu de exemplu nu mai iau de cateva luni palmier, dar am ramas cu Spiro si vitamina B6 (erau si destul de scumpe capsulele respective), si rezultatele se mentin. Oricum as vrea sa revin si sa iau din nou si palmier. Dupa ce am tot studiat in lung si-n lat :), am ajuns la concluzia ca aceste substante sunt printre putinele tratamente hormonale fara efecte secundare (sau ma rog, fara efecte secundare serioase - Spironolactona are niste contraindicatii, poti citi prospectul daca te intereseaza, eu n-am avut probleme pana acum), si cum nici contraceptive hormonale nu mai vreau sa folosesc (pentru efectul antiandrogenic)... Mult succes :-*! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Am primit si o cutie de Vitamax. Se iau 15 bucati, cate una pe zi sau la doua zile intr-o luna.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Nu stie careva ce efect are zincul? Am citit in "ce se intampla doctore", intr-un articol despre ten cu acnee ca e recomandat sa iei zinc zilnic... si atat ....N au avut astia bunavointa sa zica cum anume actioneaza... poate stiti voi :-)))
pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
17girl, zincul e un mineral esential pentru sanatatea pielii, a parului, a unghiilor etc. Se pare ca el poate imbunatati starea tenului (nu se stie exact in ce fel, de fapt in legatura cu acneea nu se stiu multe foarte exact), dar din cate am observat, la unele persoane merge, la altele nu... Iar, nu stiu din ce motiv...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Sa ma completez si eu listuta mea pentru intarirea imunitatii:
-POLEN (cum am mai scris), o lingurita pe zi, de obicei pe stomacul gol, cu o juma de ora inainte de masa - asa se recomnada, eu iau cu vreo 4-5 ore inainte de masa 9ca nu am pofta de mancare, nu de alta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) ); -PROPOLIS CU VITAMINA C, cate 2 pastilute /zi (au un miros extraordinar de bun); -CAPSULE DE USTUROI - 2 gelule seara inainte de culcare cu un pagar mare de apa (intr-un timp, spargeam gelulele intr-un pahar de apa minerala, pentru a se asimila mai bine) -MIERE - cate o lingurita la fiecare mas (inainte sau dupa). Am mai luat niste vitamine pe baza de macese, foarte frumos mirositoare, foarte ieftine si 100% naturale, recomandate in surmenaj fizic si psihic, revitalizant, bla-bla.... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Elle_ni (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) nu te-am mai citit de mult timp. Toate cele de pe listuta ta sunt naturale? Ca eu nu ma impac prea bine cu medicamentele in general. Si le poti lua pe toate in acelasi timp? Dupa ce iei capsulele de usturoi nu mirosi nu?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Elle_ni (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) nu te-am mai citit de mult timp. Toate cele de pe listuta ta sunt naturale? Ca eu nu ma impac prea bine cu medicamentele in general. Si le poti lua pe toate in acelasi timp? Dupa ce iei capsulele de usturoi nu mirosi nu? Absolut toate sunt naturale. De la capsulele de usturoi nu mirosi, nu ai gaze sau arsuri la stomac.Daca te intere, am uit pe cutia mea, sa iti spun firma (100gelule 212.000, dar eu zic ca merita, decat sa pap usturoi, sa pup ca un kk si dupa 2 zile....) Important: produsele apicole e musai sa le iei de la tarani, ca cea de la trani nu e supusa incalzirii sau fierberii (prin incalzire sau fierbere se distrug o parte din elemente nutritive).Deci, daca ti s-a zaharisit mierea, e bine s anu mai dezaharisesti, iar pentru evitarea zaharisirii, e bine sa iei o lingurita de mire,dau oata bagata in gura lingurita nu trebuie sa o mai bagi la loc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:10 AM |
|