![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Da vreau tot (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Mierea o iau din piata de la niste oameni ca sunt innebunita dupa ea. Daca ai timp spune-mi te rog la fiecare in ce perioada a zilei sa le iau, dupa sau inainte de masa si cat trebuie sa dureze tratamentul. Multumesc |
|
|
emem |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zap Zits
Move over, Clearasil. It seems that zinc and calcium might be challenging your position as best pimple annihilators. In one Swedish study, acne-prone patients who added a zinc supplement to their diets had an 85 percent reduction of acne in just three months. Some great sources of pimple-pummeling zinc are oysters, turkey, seafood, eggs, and milk. As you know, calcium is good for bones. But it's also great for clearing skin. Calcium-rich foods like skim milk, low-fat cheese and yogurt can help keep your skin pimple-free. No zits equals good tim |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fetelor am o intrebare: M-a intrebat o amica daca influenteaza cu ceva sa ia vitaminele A si E, ea folosind anticonceptionale.Eu una - din ce stiu eu- nu am auzit sa fie vreo problema sau sa interactioneze intr-un mod neplacut.Voi ce stiti?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nu interactioneaza nici un fel de vitamine cu anticonceptionalele.
numai antibioticele si sucul de grefe in cantitati mari. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pot insa sa-i apara iritatii,pete sau mai stiu eu ce....ceva de orice fel si sub orice aspect?Sau nu are absolut nicio treaba una cu alta?Daca nu ma insel va lua, atat vit A cat si vit E timp de 10 sau 20 de zile (recomandat de dermatoloaga pentru ten) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mai inghititi?
Eu mi-am luat laptisor de matca si lecitina. Primul supliment l-am luat vreo 2 saptamani dupa care m-am plictisit, lecitina nu pot s-o inghit ca au facut niste gelule cat china antica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ati patit si voi sa vi se para prea mari pastilele? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mie mereu mi se par prea mari..dar le iau fara fitze..mai ales dc ma doare ceva!!! Nu sunt genul care crede ca natura le rezolva pe toate!
Pe mine ma doare ceafa..rau..si am fost la medicul de familie si mi-a zis ca e spondiloza cervicala..ca toata lumea are... si mi-a dat Bilobil, si Ginko Biloba. A mai luat cineva? Mi-e teama sa nu ma ingras, eu nu prea iau vitamine....decat dc am carente si nu am avut niciodata.Bine ca astea cica nu ar fi vitamine... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Gingko Biloba sunt foarte bune, din cate stiu eu. Poti sa iei cu incredere. Se gaseste si cam in toate pastilutele pentru sustinerea efortului intelectual. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc..
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chestia cu ingrasatul eu nu o cred nicidecum, eventual o pofta de mancare crescuta, dar nici macar aia tot timpul. Suplimentele cu ginko biloba sunt bune pentru circulatie in genere, pe langa memorie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:17 AM |
|