IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Homeopatie: Medici homeopati, tratamente homeopate
riana
post Jan 10 2006, 05:48 PM
Post #31

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 121

Elle-ni, dr. Teleianu nu mai ofera consultatii din septembrie, tocmai am aflat.
Are probleme de sanatate.
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 10 2006, 08:43 PM
Post #32

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Elle-ni, dr. Teleianu nu mai ofera consultatii din septembrie, tocmai am aflat.
Are probleme de sanatate.

asa e riana, din pacate nu mai ofera consultatii la clinica ProHomeopatia, dar o doaman dragutza mi-a "divulgat" tel.dansului de acasa si aseara nu m-am lasat pana nu l-am gasit la telefon.intr-adevar, nu mai da consulatii decat extrem de rar acasa, dar, pentur ca este vorba de un bebe de 10 luni (el ma intereseaza in prmul rand, apoi problemele mele), maine am intalnirea cu dansul acasa.

va voi povesti cum a fost si daca m-a "analizat" si pe mine sau numia pe bebe.

va tzuc si tineti-mi pumnii sa fie bine  :)

+Quote Post
riana
post Jan 11 2006, 10:12 AM
Post #33

Contaminat
*

Super  :-*
Multa sanatate bebelului si tie .
Daca poti, numai daca e posibil in cursul discutiei, poti sa-l intrebi te rog daca d-na dr. Fagarasanu, care ofera acum consultatii la Pro Homeopatia, e ok ? Am inteles ca e pediatru la baza si as dori sa stiu daca se ocupa si de adulti. Te rogggggggg muuuuult.
Saru-mana.

+Quote Post
Pufu
post Jan 11 2006, 10:57 AM
Post #34

Tratabil
**

Member No.: 59

Eu la homeopat am ajuns ca la medicul de ultima speranta: daca nici ala nu ma ajuta, nu ma mai ajuta nimic pe lumea asta. Pacientul nu eram eu, ci fiica mea, care avea atunci doar 7 ani. N-am avut nici eu mare incredere in homeopatie - atunci nici nu stiam prea bine cu ce se mananca - dar a dat rezultate spectaculoase.Din pacate n-am reusit sa ne mai tratam nici unul la homeopat pentru ca d-na doctor nu mai ofera consultaii, nici la pacientii vechi (nu stiu de ce , auzisem la un moment dat ca a avut un necaz si a facut o depresie nervoasa) iar la alt medic n-am mai incercat. Femeia aceea mi-a inspirat incredere, mi-a arata ca rezultate exista, iar eu nu m-am mai putut orienta spre alt medic.
Homeopatia este intr-adevar o alternativa mult mai simpla, mai putin daunatoare si cu rezultate mult mai bune, zic eu.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 11 2006, 05:38 PM
Post #35

Incurabil

S
Daca poti, numai daca e posibil in cursul discutiei, poti sa-l intrebi te rog daca d-na dr. Fagarasanu, care ofera acum consultatii la Pro Homeopatia, e ok ? Am inteles ca e pediatru la baza si as dori sa stiu daca se ocupa si de adulti.

din pacate riana, abia acum am vazut postul tau...iar mai devreme am fost la dansul.daca il voi mai suna cat de curand, il voi intreba.daca nu (si daca nu e urgent in cazul tau) peste fix o luna merg si eu la un consult si-l voi intreba atunci.

imi pare tare rau  :( ca nu am vazut mai devreme, dar abia acum am intrat pe forum...

+Quote Post
riana
post Jan 11 2006, 05:48 PM
Post #36

Contaminat
*

Cand poti...saru-mana.
M-am hotarat sa merg la un alt medic pt ca desi am ameliorari, mai am si recaderi.
Si intr-un an de zile (poate ma insel eu) cred ca ar trebui sa dea roade un tratament homeopat, clar.
Asa ca mi-am cam pierdut increderea in dr. meu.
Si pt ca nu vreau sa-si "faca mana" pe mine, vreau si eu la un medic "testat"  :'(

+Quote Post
elle_ni
post Jan 11 2006, 09:22 PM
Post #37

Incurabil

ok, riana...te tin la curent...daca am ceva lucruri de lamurit cu dr.teleianu, profit de ocazie si il intreb si de dr.care te intere, daca nu, ramane pe luna viitoare, adica 10-11 februarie.

+Quote Post
catallinag
post Aug 5 2007, 06:45 PM
Post #38

Contaminat
*

Member No.: 1,989

QUOTE(riana @ Jan 5 2006, 12:03 PM) *
Elle-ni, prima consultatie dureaza mai mult pt ca dr. te intreaba fel de fel: de la istoricul bolilor tale, la cel al rudelor. Apoi: ce-ti place sa mananci, ce nu-ti place, cum bei lichidele -calde/reci, cum dormi, ce visezi, ce te doare si cum te doare -ascutit, profund...si etc.
Pt fiecare pacient dr. creaza un tablou alcatuit din : simptome + trairi emotionale + caracteristici psihice si aplica un remediu care sa lucreze la nivelul celor 3.
Incredere in medicul tau iti trebuie, pt ca tratamentele homeopate, de regula dureaza mult, cu variatii ale simptomelor (se pot agrava, pot sa revina altele vechi) ...asa ca e ff important sa ai incredere in medicul la care ai mers, ca stie ce face, pt a respecat tratamentul dat de el.
Mai sunt niste restrictii : cafea, menta, eucalipt, musetel....ti le va spune doctorul.

buna! As vrea sa te intreb mai multe despre dr Marius Radu. Am vazut ca ai fost la consultatie la acest homeopat acum ceva vreme si as vrea sa aflu daca ai continuat tratamentul cu el si daca ai avut rezultate. Sunt in cautarea unui homeopat bun. Am incercat la o doamna doctor, dar sunt dezamagita. Tie cum ti-a fost?

+Quote Post
Diana.
post Aug 28 2008, 03:01 PM
Post #39

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A urmat cineva vreun tratament homeopat? Daca da, pentru ce afectiuni si cu ce rezultate?

+Quote Post
Cleo
post Aug 28 2008, 03:29 PM
Post #40

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu am sa va spun cum arata o consultatie la homeopat
se intocmeste un dosar pe baza unei discutii foarte lungi despre antecendentele tale medicale si a intregii familii (deci si bunici si matusi) se vorbeste despre absolut tot.
sint multe remedii pt multe afectiuni

regula ar fi sa bati recipientul in palma de 10 ore (le energizezi cred), le iei cu 30 de minute inainte de masa, nu mai folosesti pasta de dinti cu menta (aici exista si pasta de dinti homeopata), cred ca nici vinul (rosu? ) nu e permis pe durata tratamentului.

Eu am inceput de cateva ori un tratament insa sint prea lipsita de rabdare si n-am ajuns sa-l tin pana la capat niciodata.
Dar ai mei au tinut cu totii (felurite tratamente) si s-au declarat multumiti de rezultate

+Quote Post

11 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 03:47 PM