![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am urmat 2.
1. Ma durea undeva in zona ficat-stomac. Doctorul meu de familie mi-a spus ca am gastrita mi-a dat vreo 2-3 tratamente care nu au avut nici un rezultat, drept pentru care m-a trimis sa-mi fac o endoscopie. Eu am zis ca asa ceva nu fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si povestind cu o colega de servici despre asta ea mi-a spus: de ce nu incerci un tratament homeopat? Si am luat la intamplare din pagini aurii. Consultatia s-a desfasurat cam asa cum spune Cleo. Doctorul te intreaba tot felul si te indeamna sa-i spui tot ce te supara. absolut tot. Daca sunt boli in familie si de care. Daca iti pica parul si daca da din ce parte a capului mai mult. Daca dormi bine noaptea. Daca nush ce faci cand ploua si tot felul. Pe baza a ce-i spui tu el iti face o schema de tratament. Tratamentele homeopate sunt de lunga durata. Cel mai scurt dureaza cam 3 luni. Ideea de baza e ca toate suferintele tale au legatura una cu alta si este foarte posibil ca una sa fie determinata de restul si invers ca un cerc vicios si daca vrei sa te faci bine trebuie sa lucrezi pe toate planurile. Tratamentul va fi pentru toate problemele tale. Este 100% natural, sunt numai minerale si nu ataca in nici un fel organismul. Poti sa-l faci si cand esti gravida din cate stiu (dar mai bine intrebi exact), poti sa bei alcool ca nu va afecta tratamentul, poti sa il faci in paralel cu alte tratamente din medicina obisnuita. Mie mi-a facut o schema din asta pe 3 luni. Erau vreo 40 de butoiase de pastilute cred (mi le aranjasem in dulapior in oridinea in care trebuiau luate pe zile. Sunt pastile diferite luni miercuri si vineri, altele marti si miercuri si altele in weekend. La fel sunt diferite dimineata fata de pranz sau seara. Se iau cu 15 minute inainte de masa parca. Ok, deci ce vreau sa spun e ca e o schema foarte complexa. Nu trebuie insa sa te sperii ca is asa multe pentru ca sunt mici mici si rotunde si sunt dulci ca niste bombonele. Nu ai voie sa pui mana pe ele deloc si trebuie tinute sub limba sa se topeasca. Trebuie respectate niste reguli. Ce imi amintesc eu: fara pasta de dinti mentolata.. se inlocuieste cu una fructata (la plafar ... Etera), fara ceaiuri medicinale (sunt permise ceaiurile de tei si fructe de padure, fara apa minerala. E foarte migalos, dar merita. Eu il recomand din tot sufletul. Timp de 3 luni cat am facut tratamentul tot m-a durut stomacul, dar dupa ce am terminat nu m-a mai durut deloc. Nici pana in ziua de azi. Si m-am simtit eu mai bine, mi s-au intarit unghiile, nu mi-a mai picat parul o vreme, n-am mai racit. Doctorul mi-a spus sa mai continui 3 luni, dar eu nu am mai avut rabdare. 2. A doua oara am facut cand am fost depistata cu infectie HPV (am povestit si la topicul cu pricina). Dupa ce am umblat 2 ani prin tot felul de doctori nepasatori si nu-mi trecea infectia (nu se stia deocamdata ca e HPV si era numai pap2) si imi tot dadeau tratament dupa tratamet m-am dus la un doctor ginecolog mai bun (si mai scump, clar) si mi-a spus: infectie HPV, leziuni precanceroase pe colul uterin, pap3 etc. si "daca nu iti trece nici dupa tratamentul asta facem biopsie". Cam nasol. M-am speriat si am mers si la medicul homeopat sa vedem ce zice el. Mi-a spus ca pentru infectiile genitale ar trebui macar vreo 9 luni sa fac tratament homeopat. El mi-a dat pastilele pentru primele 2 luni si mi-a spus ca e ok sa il fac deodata cu tratamentul dat de medicul ginecolog ba chiar imi recomanda din tot sufletul sa le fac deodata. Dupa 2 luni rezultatul a fost: leziunile precanceroase disparusera, nu mai aveam celule dubioase, nu mai aveam infectie, se curatase frumos colul si am putut sa imi cauterizez rana. Revenisem la pap 2. Asta a fost acum vreo 4 ani. De atunci am iesit foarte bine la controalele ginecologice (adica tot pap 2 mereu... cica pap 1 numai copii mai au eventual (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Eu sunt sigura ca tratamentul homeopat a ajutat foarte mult la vindecarea mea in acest caz. Si nu am mai continuat dupa alea doua luni cand am vazut ca e totul bine. Tot din lene si nerabdare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Concluzia: eu recomand tratamentele homeopate din toata inima. Iti trebuie multa rabdare, dar merita. Eu ce-i drept n-am facut decat cand am dat de greu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar pentru artrita ta, Maat, sau alte probleme care le ai ar fi bine sa incerci. Nu pierzi absolut nimic pentru ca nu iti ataca organismul. In ce priveste banii nu sunt extraordinar de scumpe. Eu mi le-am permis intr-o vreme cand stateam foarte foarte prost cu banii si fara ajutor de la nimeni pentru ca nu i-am spus la mama ca is bolnava. Nu sunt mai scumpe decat un tratament normal. Daca in 2004 ultimul tratament la gine m-a costat vreo 700.000 lei vechi, cel homeopat m-a costat 900.000 lei vechi. Nu pot sa ma pronunt in ce priveste competenta doctorilor.. poate sunt doctori si mai priceputi si mai putin priceputi. Cam atat imi amintesc. S. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, va multumesc din tot sufletul! M-ati convins! S-a deschis un cabinet de homeopatie chiar la mine in bloc, la parter.
O sa ma duc sa vorbesc cu doctorita! Va multumesc din inima inca o data! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca la Scorpi tratamentele de acest gen au dat rezultate.
Eu am patit-o cam rau de la un tratament homeopat, dar pun totul pe seama dnei doctor de acolo. M-a dus maica-mea prin anul 2 de facultate, slabisem mult (ajunsesem la 54) si-am picat un examen (ca evident mi-au slabit toate, nu numai corpu'); cei cu homeopatia abia ce aparusera in peisaj. Ehe.. si dupa o discutie de 5 min, in care a vorbit mai mult maica-mea, eu o mai contraziceam din cand in cand, mi-a dat un tratament, pe care l-am urmat doar 2 saptamani, ca am observat ca mancam in prostie. Nu mai ma puteam controla. Asa ca de la 54 de kg, am ajuns in 4-5 luni la 78. Cu alte cuvinte, tratamentul ala m-a dereglat cam rau. Dar, sunt convinsa ca de atunci lucrurile s-au imbunatatit. Am si eu o colega care si-a rezolvat nu stiu ce afectiune cu ajutorul homeopatiei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxi consultatie de 5 minute?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si eu am facut tratament homeopatic in clasa a 12 a pentru ca mi se umflau amigdalele o data pe saptamana iar antibioticele deja nu mai aveau nici un efect (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , era groaznic. Consultatia a decurs asa cum spun fetele, m-au intrebat de toate pentru toti (la mine au fost 2 medici sot si sotie care m-au consultat) pentru ca homeopatia trateaza intregul organism. De atunci Slava Domnului nu am mai avut probleme. Dupa asta mi=am cumparat si eu carti despre homeopatie pentru ca mi s-a parut un domeniu interesant si am incercat sa-mi gasesc singura rezolvare la unele probleme. Uneori a mers, uneori nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca n-am cunostiinte destul de aprofundate. Cu siguranta o recomand dar aveti grija sa gasiti un medic competent. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am facut si eu tratament homeopat acum mai multi ani pentru durerile de poliartrita. Consultatia a durat 1 ora, dureaza mult pentru ca trebuie sa afle tot ce te supara, inclusiv pe plan mental, psihic. Ei trateaza corpul ca pe un intreg, nu doar bucatica afectata. Tratamentul mi-a facut foarte bine atunci, nu am mai avut dureri cam 1 an de zile, nu am mai racit, intr-adevar s-au reglat mai multe. Pastilutele sint ca bomboanele CIP de pe vremuri.
Oare de ce nu ma mai duc eu acum la homeopat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai ca mi-ati dat o idee buna! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am fost la homeopat. Pe dna doctor o cheama Mihaela Luciana Dobre. Am "povestit" mai bine de o ora si jumatate.
M-a intrebat ce ma supara (de la nimicurile zilnice pina la ce ma framinta, - aici am mentionat si spamerii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Am plins. Mult. Imi curgeau lacrimile fara sa vreau. M-a pus sa inchid ochii si sa imi imaginez citeva lucruri. Mersul la un medic homeopat e o experienta puternica care nu poate fi descrisa: este foarte intima, cu adevarat profunda. ... Cel putin asa am simtit eu. Doamna doctor Dobre nu mi-a luat bani si mi-a spus ca a fost o placere pentru ea consultatia si ca se bucura ca m-a cunoscut. Am ramas foarte uimita. Ma duc iar ori simbata, ori luni. A ramas sa o sun simbata dimineata si daca e in oras, vine la cabinet special pentru mine. Mi-a dat niste granule albe intr-o capsula - a trebuit sa le iau si apoi jumatate de ora sa nu beau nimic sa nu fumez si nici sa maninc. Am ascultat-o. Abia astept sa ma duc iar! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte bucuroasa sunt ca ti-a placut de ea! ALtfel nu ai cum sa comunici cu ea...
Prima consultatie la un cabinet nou cam asa este, pe gratis. Multa sanatate si succese pe ramura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS.Stiu sigur ca in urma cu 2 ani mai exista un topic despre homeopatie pe-aici... |
|
|
![]()
|
|
Caut acum.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am urmat un tratament homeopat pentru sinuzita. Fara rezultate deoarece aveam o alergie foarte urata la ingredientele folosite. Erau niste creme care se puneau in nas cu nu stiu ce extract de la nu stiu ce insecta. Suna copilareste ca nu tin minte si imi cer scuze pentru asta. Cand spui o parere e bine sa ai date exacte si eu nu le am in acest caz. Oricum, peste ani s-a dovedit ca nu era sinuzita ci o rinita alergica. Am tratat-o prin fortifierea organismului la sfaturile unei domnisoare medic de la spitalul Elias.
|
|
|
![]()
|
|
Doamne, esti un fenomen! AAM GASIT! Am unit topicurile intr-unul singur.
Homeopatie, Medici homeopati, tratamente homeopate Acum stau sa citesc de la inceputuri... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:04 AM |
|