IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Homeopatie: Medici homeopati, tratamente homeopate
Diana.
post Feb 16 2009, 10:35 PM
Post #71

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Din ce oras esti, Whiterose?
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 16 2009, 11:23 PM
Post #72

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

QUOTE(pitzigoi @ Feb 13 2009, 03:10 AM) *
Bunicul meu, avea varice foarte urate si la fel, prin tratament homeopat a scapat de tot de ele, are piciorul curat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pitzigoi, poti sa-mi spui si mie in ce oras s-a tratat bunicul, eventual la ce medic ? Sau ce tratament a urmat ?
Mama are la fel niste varice infioratoare la ambele picioare, de fapt are chiar tromboflebita. Sper totusi sa functioneze homeopatia si in cazul ei. E prima data cand aud ca da rezultate si la varice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 16 2009, 11:39 PM
Post #73

Musafir

Sylvia, in Timisoara la dr Jurj, bunicul meu are probleme foarte mari cu circulatia, acu vreo 20 de ani a fost operat si i-au scos o vena importanta de la un picior si de atunci circulatia e deficitara, dar avea varice la ambele picioare, multe si urate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Nu stiu exact ce i-a dat, ce i-a facut dar a scapat de ele.

Stiu ca o sa sune ciudat dar pentru tromboflebita, ceea ce are si el e bun tratamentul cu lipitori. Am luat vreo 30 de la Bucuresti de la cineva si i-am aplicat cate 2-3 de fiecare data cand am fost pe la el (sta la sat) si nu l-au mai durut picioarele asa tare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 16 2009, 11:46 PM
Post #74

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Multimesc, Pitzigoi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cam departe de Galati (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . O sa-mi intind antenele pe la homeopatii din zona mai intai, si daca nu da rezultate, dam o fuga si la Timisoara, nu-i bai.
A incercat si mama cu lipitoare, dar nu s-a putut imprieteni cu ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Acum se da cu Stimuven pentru calmarea durerilor. E bun.

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2009, 01:46 AM
Post #75

Fondator eLady.ro

Stimuvenu` la mine a fost frectie la picior de lemn. Nica!

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2009, 03:19 AM
Post #76

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Sylvia pana la Timisoara am scris de o doctorita din Buzau.

+Quote Post
whiterose
post Feb 21 2009, 06:15 PM
Post #77

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,104

irinica, maat- eu sunt din ploiesti dar as putea ajunge si in bucuresti la un homeopat. va multumesc

+Quote Post
irinica
post Feb 21 2009, 07:34 PM
Post #78

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Whiterose un homeopat foarte, foarte bun este in Bucuresti, de fapt este cam tatal homeopatilor din Romania, dr. Pavel Chirila. Eu fac anul asta un curs de medicina cu el si este un om si un profesionist extraordinar. Nu stiu unde are cabinet in Bucuresti dar eu am nr. lui de mobil si din respect pentru domnia sa, nu il pun aici ci iti las un mesaj PM.

Sper sa iti fie de ajutor!

+Quote Post
Diana.
post Feb 21 2009, 07:48 PM
Post #79

Fondator eLady.ro

Medici homeopati Ploesti - CE AM GASIT
Ti-l recomand pe dr. Coroi. Are un cabinet pe Gh. Doja, consultatia era asta vara 50 ron, te poti programa la tel 0744527437.
Pe noi ne-a tratat cu succes de raceli si alte alea.
Dureaza cca o luna pana la prima consultatie, e tare aglomerat.
Votez si eu pt dr. Coroi. M-a salvat de urticarie cronica dupa 1 an!!! de tratamente diverse. Chiar daca pare putin mai dur la prima vedere... e un medic f bun!!

Sanatate multa!

Exista un f. bun medic homeopat in Ploiesti, se numeste Coroi Traian, exista in cartea de telefoane a orasului Ploiesti.

Tatal meu se duce miercuri la prima consultatie, pentru a trata o depresie. Dar acum 4 ani, fratele meu a fost la dansa si a fost f multumit. Ii ieseau cu regularitate furuncule pe tot corpul, f dureroase si inestetice. A incercat tot felul de tratamente clasice, fara rezultat. Dupa ce a fost la dna doctor (recomandata de niste prieteni), dupa un tratament de vreo 2 saptamani a scapat definitiv de ei. De 4 ani nu a mai aparut niciunul si are o piele de invidiat.
Stiu ca are cabinet la Policlinica de pe Praga, unde vine miercurea (am inteles ca ar avea si alte cabinete, particulare, dar nu stiu sa-ti zic unde). Tatal meu a facut programarea prin telefon luni (acum 4 zile, deci) si l-a programat miercurea viitoare). Deci dureaza cam 9-10 zile pana ajungi acolo.

Dna doctor homeopat din Ploiesti se numeste Nastasi Viorica. O gasesti lunea la tel. 0244/ 596.597 (se afla la unul din cabinete unde nr este acesta si poti face programarea chiar la dumneaei la cabinetul de pe Praga). Am si un nr de mobil, dar nu stiu sigur daca mai e valabil (era acum 4 ani): 0721.604.740.
Consultatia costa 30 de ron.
Sanatate multa.

+Quote Post
whiterose
post Feb 25 2009, 01:04 PM
Post #80

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,104

va multumesc mult!

+Quote Post

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:09 PM