![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Diana, ma ajuti si pe mine cu datele de contact ale doctoritei de care vorbeai aici : Luciana Mihaela Dobre ? ( adresa cabinet, telefon, ceva... )
Pe net am gasit o doctorita cu numele asta in Craiova dar era la Spitalul militar si era specializata pe medicina muncii, o fi aceeasi !? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Habar nu am. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma uit azi cind ma duc acasa pe panou si iti spun numarul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 21-May 10 Member No.: 8,574 ![]() |
Buna ziua! Sunt noua pe acest forum si de aceea va cer un sfat. Am ovare polichistice, datorita acestui lucru iau de aproape 8 ani anticonceptionale si m-am ingrasat in tot acest timp peste masura. Am aproximativ 80 kg, la 1.63m, 27 ani. A avut vre-una dintre voi o problema similara cu a mea si a rezolvat-o la un doctor homeopat? Sincera sa fiu, mi s-a luat de atatea pastile si as vrea sa incerc si o alta ramura a medicinii. Si inca ceva, care m-a cam pus pe ganduri...sau mai bine zis,m-a speriat: cand am aflat de problema cu ovarele, mi s-a spus ca exista posibilitatea sa nici nu pot face copii. Deci, va rog din suflet, daca stiti un medic homeopat care ar putea rezolva astfel de probleme....sa imi spuneti numele lui. Mentionez ca sunt din Bucuresti. O zi cat mai buna!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nina, fa si o vizita la endocrinolog. Din pacate nu sint din Bucuresti si nu am pe cine sa iti recomand.
Multa sanatate. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 21-May 10 Member No.: 8,574 ![]() |
Multumesc in primul rand pentru raspuns. Am fost si la endocrinolog...insa,ultima oara acum 2 ani, cand mi-a dat vestile neplacute. Si atunci, mi-a descoperit si un inceput de tiroida, dar nu suficient de evoluata cat sa imi dea medicamente.
|
|
|
![]()
|
|
In doi ani se pot schimba foarte multe. Mai bine te duci iar. Cite kilograme ai pus?
|
|
|
![]()
|
|
Asa este...se pot schimba multe. Aproximativ 30 kg in 3 ani...dar am dat jos 10 din ele. Si ma abtin de la multe mancaruri...deci nu pot spune ca m-am ingrasat pentru ca am mancat mai mult. De aceea as vrea sa incerc un medic homeopat...poate sunt si altele cauzele starii mele.
|
|
|
![]()
|
|
Ma tem ca tu cauti cauza unde nu e. Nu te ingrasi 30 de kg de la anticonceptionale, nu stiu cine ti-o spus prostia asta.
Si eu m-am dus la homeopat si desi medic bun, nu si-a dat seama despre ce e vorba... Si am pierdut un an si jumatate cu sanatatea varza, cu kilogramele il plus si cu tiroida bulibasita. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kilogramele erau de la tiroida. Si cu tratament corect se pierd repede. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Ninutza !
Din auzite ( eu n-am ajuns la el ) pot recomanda pe doctorul Pavel Chirila care are o clinca in comuna Voluntari, Naturalia cred ca ii zice. Din cate am inteles este un om deosebit. Dar ma indoiesc totusi ca ovarele polichistice pot fi vindecate homeopatic, tot endocrinologul cred ca e de baza. Apropo, am citit azi pe hotnews niste intrebari si raspunsuri ale unei doctorite endocrinolog despre osteoporoza si probleme hormonale in general. Cred ca ai putea gasi niste raspunsuri si acolo. Bafta multa si sanatate ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cu draga inima iti recomand remediile pe care le-am luat eu pentru chisturi ovariene, acum ceva ani in urma, dar am inteles ca isi fac negresit efectul si in cazul sindromului ovarelor polichistice.
Eu am avut un chist marisor pe unul dintre ovare, la ecografie medicul mi-a recomandat calduros sa ma operez de urgenta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , iar eu mi-am zis in gand : da, vezi sa nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar nu am stat cu mainile in san, am luat urmatoarele produse: 1. Elixir din fructe de soc, de la Dacia Plant 2. Extract de mladite de zmeur, de la Plantextrakt Am respectat dozele recomandate la fiecare in parte. Dupa 2 luni, la ecografie, nu mai aveam nimic. Multa sanatate iti doresc si numai bine. A, si sa nu uit, pentru potentarea efectelor plantelor si insanatosire, nu uita de gandirea pozitiva si de rugaciune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:04 AM |
|