IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Homeopatie: Medici homeopati, tratamente homeopate
Ninutza
post May 22 2010, 06:36 PM
Post #91

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,574

Va multumesc din suflet pentru sfaturi! O sa iau atitudine si va voi tine la curent cu noutati. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ninutza
post Jul 16 2010, 12:48 PM
Post #92

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,574

buna fetelor. cum spuneam...am revenit cu noutati...daca pot spune asta.
am facut analizele...cam toate posibile si mi-au iesit foarte bine. cu ovarele nu mai am probleme...adica nu mai sunt marite,nu mai am chisturi..asta datorita anticonceptionalelor..pe care trebuie sa le iau in continuare pana ma hotarasc sa fac un copil. glanda tiroida,nu s-a marit,din fericire...se afla tot la stadiul de acum 2 ani...numai pe la rinichi am ceva pietre...insa...se va rezolva. si..in continuare mi-a ramas problema slabitului....am un regim alimentar destul de controlat..nu mananc gras,prajit...fac si sport de 3-4 ori pe saptamana....degeaba....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
sunt convinsa ca o astfel de problema nu se poate rezolva la un homeopat......nu stiu...voi de ce parere sunteti?
va pup!

+Quote Post
Diana.
post Jul 16 2010, 01:42 PM
Post #93

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

In mod clar rau nu are ce sa iti faca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Jul 18 2010, 11:23 AM
Post #94

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Fetelor, va rog din suflet, stiti cumva un medic homeopat bun , in Bucuresti? Cand zic "bun", ma refer sa il fi testat personal, sa fie atent la detalii, sa stie sa asculte, sa se implice, etc. Sunt disperata ! Pe principiul "toate bubele rele in c...... babei mele" , de vreo 5 luni am numai belele de sanatate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si urasc , URASC sa iau medicamente ! Si cum de ceea ce iti e mai teama, de aia nu scapi, am stat numai pe medicamente de am intrat in cercul vicios in care iau pilule pentru o treaba si imi face rau la altceva. Mai concret, am luat medicamente pentru un chist mare, mi-a trecut chistul si mi-au aparut dureri de burta , am luat medicamente pentru durerile astea si dupa tratament ma doare in continuare, am facut ecografii, analize de sange,etc. Acum mi-a mai aparut si o infectie pe acelasi ovar unde am avut chistul si am si ficatul marit . Asa ca nu mai suport, plang si fac ca toate alea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) urasc spitalele, medicamentele si desi precis exista si mult medici deosebiti, mi se pare ca majoritatea nu te trimit la investigatii ci iti dau pumnul de pastile dupa ce discuta cu tine 5 minute (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Am chemat si salvarea, din cauza unor ametel care nu-mi treceau, etc, etc.
Acum ca mi-am spus necazurile , ma gandesc serios la un tratament homeopat. Prefer sa iau 50 de pastilute zilnic dar care stiu ca nu au ce rau sa imi faca decat sa continui in ritmul asta. Deja nici psihic nu mai pot. Va pup si va multumesc ca m-ati "ascultat" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Laryss_A: Jul 18 2010, 11:24 AM

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 18 2010, 12:49 PM
Post #95

Incurabil

Member No.: 868

Draga Larissa, in primul rand du-te la biserica si roaga-te din tot sufletul sa-ti scoata Dumnezeu in cale exact medicul, homeopatul, terapeutul de care ai tu nevoie in acest moment, care poate sa te-ajute cel mai bine.
Apoi, pana ajungi la acesta. incearca sa iei si produse naturiste pentru ovare, chisturi la ovare, infectii, detoxifiere samd., sunt o multime aparute pe piata, iar despre unele dintre ele am scris si eu pe pagina cealalta.

+Quote Post
Laryss_A
post Jul 18 2010, 02:18 PM
Post #96

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Multumesc Sylvia, sa stii ca am citit acum cateva luni ce ai scris pe pagina anterioara si am si luat o vreme (poate nu sificient?!) ! Dar efectiv parca am dat-o cu toate din lac in put. Nu vreau sa ma autosugestionez negativ insa, daca cu restul aspectelor dinviata mea ma descurc bine, parca pe sanatate mi s-au asezat planetele de-aiurea ... Si totusi, am considerat mereu ca duc o viata sanatoasa d.p.d.v al alimentatiei, fac sport, dorm bine, etc.

This post has been edited by Laryss_A: Jul 18 2010, 02:19 PM

+Quote Post
Tudor
post Jul 18 2010, 04:46 PM
Post #97

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

In Iasi ati incercat vreo medic homeopat pe care sa mi-l recomandati?
Simptome: dureri de cap, alergii, astm + altele...

Am un coleg care a inceput sa mearga la Dr Receanu din Tatarasi dar e la inceput de tratament si nu se vad rezultatele inca. Nu-i mai da voie sa bea cafea insa are liber la Cola (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pe net i-am mai gasit pe Dr. Arbune si Dr. Mia Stan - stiti ceva despre ei? Tarife?

Medicii homeopati considera boala ca o expresie a dezechilibrului energetic din organism, simptomele fiind cele care evidentiaza acest dezechilibru. In homeopatie, accentul cade pe afectiunea la nivel energetic. "Un remediu homeopatic actioneaza ca un semnal care energizeaza si stimuleaza forta proprie de autovindecare a organismului. Chiar daca exista mai multi pacienti cu aceeasi boala, tratamentul este diferit. Fiecare individ e unic, avind propriile simptome. In alopatie, tratamentul e acelasi indiferent de caracteristicile omului.
Medicii homeopati spun ca au vindecat chiar si cazuri de diabet. Pentru un diabet se face tratament chiar si cinci ani. De asemenea, chisturile ovariene sau sterilitatea la femei, depresiile, migrenele pot fi tratate astfel
.

Exista si doctori sceptici ca tratamentele homeopatice sunt fundamentate si se bazeaza pe efectul placebo:
"Nu cunosc studii stiintifice serioase care sa fie clar in favoarea acestui tip de medicina si sa reziste unor critici. Medicii care o practica nu participa la congrese serioase, nu au loturi comparative. Aceste doze mici folosite care nu vindeca nimic au insa un efect placebo, bolnavul simtindu-se mai bine in multe cazuri. Asta nu inseamna ca este vindecat", a declarat prof.dr. Carol Stanciu, seful Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie.

"Noi nu stapinim toate tainele vietii. Daca pe unii ii ajuta, de ce sa nu o folosim? Sint de acord cu ea doar in cazul in care e facuta de un profesionist, nu de vindecatorii care apar peste noapte si mai mult strica", precizeaza Eugen Tarcoveanu, seful Clinicii de Chirurgie I a Spitalului "Sf. Spiridon".

This post has been edited by Win-win: Jul 18 2010, 04:47 PM

+Quote Post
elly
post Oct 22 2010, 06:22 PM
Post #98

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Buna din nou!

Stiam de topicul asta de la inceputuri si din luna Mai vreau sa va scriu. De cand nu am mai dat pe-aici am "reusit" sa fac 2 copilasi, printre altele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Si cum copii se imbolnavesc, cel mare are 2 ani si 7 luni, cel mic 4 ,5 luni. Cu cel mare am ajuns in spital chiar acum un an, cu laringita si de la tratamentul puternic a facut alergie. Am facut alergia in octombrie si in mai anul urmator aveam o si mai mare alergie! dupa tratamente alopate si stres si regim alimentar la un copil de 2 ani, am decis sa ne ducem la homeopat. Avea el si alte chestii nu numai asta! Ce vreau sa subliniez, ca la noi a mers foarte bine homeopatia, in 4 luni numai avea nimic copilul pe piele si nici regim alimentar nu a avut. 3 saptamani de la inceperea tratamentului homeopat i-a mirosit pampersul a antibiotic!
Cand mi s-a imbolnavit, raceli, laringita chiar, am sunat si mi-a spus prin telefon ce sa-i dau, in general gemoderivate. Chiar i-a trecut laringita cu gemoderivate, sare calda pe piept si nebulizator. Anul trecut am bagat in el antibiotic pe branula fara numar!

Si celui mic i-am facut o consultatie ca avea colici, intr-adevar s-a linistit cat de cat, adica ma rog, nu mai plangea atat de rau dar in brate tot vroia plimbat!

Acum vreau sa ma programez si eu, dar am 2 intrebari la voi. Pentru cine nu stie eu sunt din Buzau si am fost la dr Hanganu Mihaela.
Ce vreau sa va intreb, remediile de unde le luati si cat costa? M-a pus o tipa pe ganduri ca ei de la cabinet i le da gratis si in farmacie costa 5 lei tubul.
Eu le iau de la d.na dr si costa 15 lei unul si nu e sigilat. O consultatie costa 70 lei cu tot cu remedii m-a dus 140 lei cel mai mult.

Cleo unde avea d-na dr cabinetul? nu am auzit de dansa.

pup si bine v-am regasit!

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2010, 07:43 PM
Post #99

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Elly!!!!! Elly buzoianca draga!

QUOTE(h_2004 @ Jan 7 2006, 06:46 AM) *
elle_ni uite nr: 721066- cu prefixul de BZ (ca nu mai stiu care-i ala parca 0238) dr Pavlovschi.
sper ca din toate informatiile primite sa gasesti ce cauti  :-*

Cel mai bine intrebi prin oras. Cleo a scris despre asta cu 4 ani in urma si trecusera citiva ani de cind o vazuse ultima data.

Ce am mai gasit pe net

08.04.2008 9:17
NITRARIA
D-na Dr Pavlovski are cabinet pe str Democratiei in apropierea sediului DISTRIGAZ dupa amiaza este intre ora 16 - 19

Buzau
DR. DOINA PAVLOVSCHI
STR. DEMOCRATIEI NR. 44
TEL. 0722791506

Sper sa iti fie de ajutor!

+Quote Post
elly
post Oct 22 2010, 09:52 PM
Post #100

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Diana, ma faci sa rosesc, nu ma gandeam ca ma mai tii minte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mersi mult, mai stiu ca exista dr Badulescu, tot doamna, dar vreau si niste referinte, aici e mai mult trafic si poate aflu ceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Apropo, tie cum iti dadea remediile? pe bani sau intrau in consultatie?

+Quote Post

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:46 AM