IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Interzisul fumatului in multe tari din EU si in baruri, restaurante, Fumatorii = oameni de clasa a doua?
Szimcsi
post Jan 29 2008, 06:30 PM
Post #31

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Asa este,depinde foarte mult de atitudine. Sunt femei care pot fuma pe strada si sa fie "cool" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si femei care arata hidos cu tigara in mana. Mie in general nu imi place sa fumez pe strada. Decat noaptea, ca atunci nu ma vede nimeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
maghi24
post Jan 29 2008, 07:34 PM
Post #32

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jan 29 2008, 10:23 AM) *
Forumurile de discutii NU sint locuri de decriptare a meseajelor. O vizita la regulamentul forumului te va lamuri.
Ellinida eisai?

n inteleg poate i-mi spui ce am gresit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) care e problema ta daca am gresit sau daca sint elinidacum spui tu .inpuscati-ma daca am gresit nu sariti cu gura pe mine ca si voi a-ti facut greseli . tinind cont ca sint incepatoare probabil rau am facut ca am intrat pe said. si eu care credeam ca nu sinteti asa rai... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 29 2008, 07:44 PM
Post #33

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Este vorba de scriere corecta, Maghi. Tuturor ne e mai usor sa intelegem un mesaj scris fara prescurtari si cu semne de punctuatie la locul lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
N-avem de ce sa te impuscam, dar iti putem sugera - fara sa te superi, sper - sa incerci sa scrii astfel incat mesajul sau sa fie inteligibil, corect si coerent.

+Quote Post
Lilisor
post Jan 29 2008, 08:43 PM
Post #34

Musafir

In Iasi (adica unde sunt eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) sunt destule baruri in care nu sunt separate locurile pentru fumatori de cele pentru nefumatori, dar majoritatea au o delimitare destul de clara. Desi nu suport fumul de tigara, mai fumez si eu... Si asta se intampla atunci cand ies intr-un bar ceva, cu prietenele sau prietenul (fumator inrait). Mi se pare total deplasat sa vina ei sa intrezica total fumatul in locuri publice. Nu am apucat sa ma informez prea bine, dar din cate stiam eu nu ai voie sa fumezi pe strada... La munca nu, in localuri nu, in masina ta doamne fereste sa indraznesti.... Mai bine stai acasa... permanent... Chiar nu cred ca e cea mai inteligenta idee... Dar ce sa'i faci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ....

+Quote Post
Diana.
post Jan 29 2008, 09:22 PM
Post #35

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mam`zel Maghi, te-am intrebat in greaca daca "esti grecoaica", pentru ca vad ca scrii din Grecia; daca erai grecoiaca, aveai o scuza, asa nu ai nici una. Nici macar una mica. Noi nu "a-m" facut greseli. Mataluta, da. Ti-am atras atentia finut, dar daca nu pricepi, ti-o trintesc din avion: exprimarea corecta in limba romana este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum.
Pune mina pe-o gramatica si nu te mai burzului ca nu ne impresionezi in nici un fel.

+Quote Post
maghi24
post Jan 30 2008, 11:57 PM
Post #36

Musafir

QUOTE(Fanny @ Jan 29 2008, 07:44 PM) *
Este vorba de scriere corecta, Maghi. Tuturor ne e mai usor sa intelegem un mesaj scris fara prescurtari si cu semne de punctuatie la locul lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
N-avem de ce sa te impuscam, dar iti putem sugera - fara sa te superi, sper - sa incerci sa scrii astfel incat mesajul sau sa fie inteligibil, corect si coerent.

sint de acord cu voi,nu am scris poate corect dar,Maat a inteles ceva si are dreptate.locuiesc in strainatate, si am destui ani aici motiv pentru care este greu sa mai scriu corect.adevarul e ,ca am vrut sa scriu repede fara sa vad unde am gresit.sorry.
QUOTE(Maàt @ Jan 29 2008, 09:22 PM) *
Mam`zel Maghi, te-am intrebat in greaca daca "esti grecoaica", pentru ca vad ca scrii din Grecia; daca erai grecoiaca, aveai o scuza, asa nu ai nici una. Nici macar una mica. Noi nu "a-m" facut greseli. Mataluta, da. Ti-am atras atentia finut, dar daca nu pricepi, ti-o trintesc din avion: exprimarea corecta in limba romana este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum.
Pune mina pe-o gramatica si nu te mai burzului ca nu ne impresionezi in nici un fel.

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

QUOTE(maghi24 @ Jan 31 2008, 01:14 AM) *

oare ce cauta barbati pe forum pentru femei..?? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 31 2008, 08:10 AM
Post #37

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Maghi,e un forum public si se poate inscrie oricine aci:barbati,femei si chiar neutri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oare la Maat te referi ca-i barbat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Philia: Jan 31 2008, 08:11 AM

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 09:22 AM
Post #38

Fondator eLady.ro

Ma tem ca da. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cum, fata...neutri? avem hermafroditi bre, pe-aici si tocmai eu nu stiu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maghi, avem atitea fete care locuiesc in strainatate de ani de zile si scriu mai corect decit ce-i din tara, ca... ... dar sa nu pricepi nici limba tarii in care stai?!

+Quote Post
Philia
post Jan 31 2008, 09:30 AM
Post #39

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Maat,mai stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu spun nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 09:55 AM
Post #40

Fondator eLady.ro

La ultima verificare (acum 5 minute) nu-mi crescuse inca nimic, so, trust me: inca sint femeie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:54 PM