IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
Kitten
post Apr 15 2007, 08:16 PM
Post #171

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

pai eu tocmai dupa ce am terminat tratam cu retin am ramas cu chisturile, si mi-au trecut dupa... cu ce am zis mai sus. poate e o coincidenta si s-au resorbit singure (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 10:21 PM
Post #172

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Ok, mercic muult pentru sfaturi! Ajuta mult sa cunosc experinetele voastre anterioare legate de aceste produse! Eu m-am ales cu chisturile respective pentru ca nu mi-am tinut mainile acasa si in loc sa las cosurile in pace le-am stors inainte de a fi gata! Porii s-au infundat si voila! Zynerit nu voi folosi.. are la baza eritromicina si mi e frica sa nu dezvolt germeni rezistenti si sa ma aleg dupa aia cu cosulete marunte si multe pe fata! Am sa cumpar retin-a si am sa l aplic local exact pe zona cu probleme.. nici nu o sa ma grabesc ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce probleme.. stau de un an cu ele pe fata mai pot rabda inca jumatate de an. Fondul de ten nu e comedogen... cel putin pentru mine time plus e super bun... am avut o eruptie de acnee anul trecut tot prin martie-aprilie cand inca nu foloseam time-plus.. se pare ca are o legatura cu venirea primaverii! Altii fac astenie de primavara, eu fac acnee!

+Quote Post
Kitten
post Apr 16 2007, 07:02 AM
Post #173

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

mie mi s-a parut un pic ciudata treaba cu chisturile. in sensul ca ma asteptam si eu ca si tine sa iasa la suprafata, sa le vad odata scoase.... dar ele s-au resorbit fara sa iasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 16 2007, 11:12 AM
Post #174

Tratabil
**

Kitten, bine ca ai scapat de ele! Nu mai conteaza cum! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acum ma duc la farmacie sa-mi iau ucigasul de monstri, respectiv retin-a! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 16 2007, 05:41 PM
Post #175

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mult succes cu el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 16 2007, 06:10 PM
Post #176

Tratabil
**

Sal la toata lumea! am achizitionat smooderm ca nu ma gasit retin-a dar e acelasi lucru! Sper sa fie ok! De acum fac si eu parte oficial din club! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 16 2007, 06:26 PM
Post #177

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

ai grija..fetele spuneau ca e mai agresiv putin..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 17 2007, 10:14 PM
Post #178

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

mi-am facut curaj si am intrat si aici....am dat iar cu retin si in seara asta (e a doua)....sper sa fie ok maine.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 17 2007, 10:22 PM
Post #179

Musafir

anca_f, si mie mi se intampla de doua ori pe an treaba cu cosurile, pete si alte mizerii pe fata: toamna si primavara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La mine trec toate de la sine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 17 2007, 11:00 PM
Post #180

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

cu mana pe inima, esti o norocoasa......si nu uita sa te apreciezi MEREU!!!

+Quote Post

49 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 04:43 AM