IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
ioannaraluka
post Apr 18 2007, 07:53 AM
Post #181

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mi-a ramas si mie un "chist". Sper sa dispara singur, cum ziceti si voi.
Go to the top of the page

+Quote Post
anca_f
post Apr 19 2007, 07:26 PM
Post #182

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

of, of! Mare ciudatenie mare...am luat smooderm, nu am apucat sa ma dau cu el ca a doua zi dupa achizitionare cremei au inceput sa se resoarba chistuletele alea.. si acneea a inceput sa se dea batuta! Dar chisturile alea care nu au trecut intr-un an de zile si-au gasit acum, ca din senin, sa se retraga.. la o zi dupa ce am achizitionat smoodermul! Taaare ciudat! sa fie oare de la Keracnyl?? Sa fie de la fiola cu retinol cu AHA si vit C?? Nu stiu...Sa fie the power of thoughts??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 05:59 PM
Post #183

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(anca_f @ Apr 19 2007, 08:26 PM) *
of, of! Mare ciudatenie mare...am luat smooderm, nu am apucat sa ma dau cu el ca a doua zi dupa achizitionare cremei au inceput sa se resoarba chistuletele alea.. si acneea a inceput sa se dea batuta! Dar chisturile alea care nu au trecut intr-un an de zile si-au gasit acum, ca din senin, sa se retraga.. la o zi dupa ce am achizitionat smoodermul! Taaare ciudat! sa fie oare de la Keracnyl?? Sa fie de la fiola cu retinol cu AHA si vit C?? Nu stiu...Sa fie the power of thoughts??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

poate cate un pic din fiecare si toate la un loc! Indiferent, conteaza rezultatul, ma bucur!

+Quote Post
blu_dea
post Apr 26 2007, 04:04 AM
Post #184

Musafir

Alta ciudatenie,mai nou-cosurile ma mananca ceva de speriat!Am unul mare momentan in zona barbiei si in jurul lui altele roshii,care probabil se pregatesc sa iasa,dar ma mananca foarte foarte rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma demachiez cu Sensibio(Bioderma),aplic Sebium matifiant ziua si seara,dupa demachiere mai dau ori cu Locoid,ori cu Bariederm(Uriage)-ambele recomandate de medic.
Efect....0!

+Quote Post
geoo
post Apr 26 2007, 07:55 PM
Post #185

Membru de Onoare

QUOTE(blu_dea @ Apr 26 2007, 05:04 AM) *
Alta ciudatenie,mai nou-cosurile ma mananca ceva de speriat!Am unul mare momentan in zona barbiei si in jurul lui altele roshii,care probabil se pregatesc sa iasa,dar ma mananca foarte foarte rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma demachiez cu Sensibio(Bioderma),aplic Sebium matifiant ziua si seara,dupa demachiere mai dau ori cu Locoid,ori cu Bariederm(Uriage)-ambele recomandate de medic.
Efect....0!

am avut si eu cateva situatii de genul asta, credeam ca m-au piscat niste ganganii, insa am vazut ca se inflameaza si a dat-o in elefantel.....eu una nu am explicatie logica pt asa ceva!
daca tratamentul nu-si face treaba ar trebui sa-i dai un tel doc (preferabil sa te duci iar la el) si sa-i spui ca tenul tau nu reactioneaza!!
o prietena a patit acelasi lucru si dupa ce i-a schimbat produsele a inceput sa se cunoasca diferente!

+Quote Post
mik_ela
post Apr 30 2007, 10:04 AM
Post #186

Musafir

e foarte important ca smooderm sa fie aplicat in cantitati mici, asa cum scrie pe prospect. in disperare de cauza, am facut imprudenta sa exagerez: foloseam des si mult...pe portiunile afectate, evident si m-am ales o cu arsura...si acum mai am semn de la ea...

+Quote Post
geoo
post May 3 2007, 02:33 PM
Post #187

Membru de Onoare

QUOTE(mik_ela @ Apr 30 2007, 11:04 AM) *
in disperare de cauza, am facut imprudenta sa exagerez: foloseam des si mult...pe portiunile afectate, evident si m-am ales o cu arsura...s
a

si cu retinul e aceeasi poveste, si pe mine ma mananca mana uneori, dar fac eforturi sa ma abtin! Pana acum am reusit.....sper sa ramana asa

+Quote Post
diana vgd
post May 22 2007, 01:57 PM
Post #188

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Galati
Member No.: 1,580

Buna! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu am avut acnee si am tratat-o cu Diane 35+doxicilina+clarotromicina si Brevoxyl+Skinoren+Sebium AKN aproape 1an si acum am ramas cu petele si cicatricile. In timpul tratamentului, din cauza skinoren-ului pielea de pe anumite portiuni ale fetei se descuama, exfolia si am observat ca in zona respectiva cicatricile si petele s-au mai vindecat.
Din tot cea am citit pe forum, retin-a, smoodern provoaca o exfoliere a pielii, favorizand vindecarea acneei, a petelor, cicatricilor, etc.
Si acum vine intrebarea mea: Pot sa folosesc retin-a sau smooderm pentru tratarea petelor si/sau a cicatricilor lasate de acnee, tinand cont ca acneea e tinuta sub control (de fapt nu-mi mai apar cosuri de loc)?

Multzam fain! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
miss_x
post Jun 7 2007, 11:10 AM
Post #189

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,758

Buna ziuaaaaa!!

Problema mea cu "monstrii" e cam de multishor timp. Am acum 29 de ani si ma terorizeaza de pe la 15 ani. Ideea e ca nu sunt pe fata. Pe fata am avut o perioada mica de timp, cam pana pe la 17-18 ani. In schimb, spatele meu arata cumplit. Am o piele foarte "pacatoasa". Orice coshulet lasa o pata care trece in 2-3 luni. Iar spatele meu arata ca dupa razboi.
Am citit multe topicuri pe subiectul dezvoltat de voi aici si, in consecinta, am cumparat si eu Retin A. Am doua zile de cand ma dau cu el. Intrebarea mea este daca credeti ca este suficient de puternic pentru pielea de pe spate, care este mult mai groasa decat cea de pe fata. Care credeti ca este cel mai agresiv tratament, suficient pentru pielea spatelui? De maine o sa incep sa ma dau si dimineata si seara, nu doar seara, cum am facut in primele doua zile.
Intr-adevar, cat faceam plaja treceau. Ciudat este ca n-am obtinut acelasi efect la solar.
Ce m-a scos din pepeni a fost ultima experienta neplacuta. Am fost intr-un weekend cu niste prieteni la munte prin luna mai si-mi luasem doar haine groase si un maieutz. Acolo am avut supriza sa fie 30 de grade. Bineinteles, n-am putut sa stau in maieutzul respectiv, pentru ca spatele meu nu poate fi aratat. Si-asa am asudat imbracata ca un eschimos la 30 de grade afara. Sa nu mai vorbesc de rochii de seara sau de vara.
Astept acum rezultatele cremei Retin A, sper sa fie. Dati si voi o parere sau un sfat!
Multumesc!

+Quote Post
Diana.
post Jun 7 2007, 11:41 AM
Post #190

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pe eLady, Miss X!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post

49 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 05:53 AM