![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din seara asta intru in clubul vostru cu un bagaj mare de emotii...pentru ca incercarea a n produse nu prea au dat rezultate citind despre rezultatele voastre bune avute cu Retin A am spus sa incep si eu sa aplic crema minune...am sa aplic o seara da,una nu pentru ca am vazut la voi ca spuneati ca usuca tenul si eu si asa am problema asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...sper din suflet sa dea rezultate pentru ca m-am saturat de cosuri si urmele lasate de acestea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
merci o sa ma duc zilele astea sa mi-l iau,fiindk vreau sa mi se mai estompeze gaurelele,dak mai stiti si altceva nu ezitati sa-mi spuneti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetelor aseara m-am dat a 2 a oara cu retin si nu am facut pauza.dar pe mine in prima seara cand m-am dat cu retin m-a luat un pic cu cald si dupa aia nik si aseara pur si simplu park m-am dat cu o crema normala.sper sa nu-mi apara monstrii de la ea,k eu in ultimele 2 saptamani mai ales k am fost si in perioada aia nu mi-a iesit decat un cos mic si ala a iesit mai mult k nu am stat eu cu mainele acasa. katy eu m-am dat si zilnic cu retin pe spate (dupa ce scapasem de mare parte din probleme si il aplicam mai mult pt pete si intretinere), ma lua cu caldura ca pe tine dar atat si asta doar in primele zile. in rest a fost ok, asta si pentru ca pielea dupa spate e mult mai rezistenta decat cea dupa fata. argila da, este de la favisan si mi-a placut mai mult, mult mai mult decat cea de la aslavital (defapt asta era groaznica pt mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) sweet stiu ca ai dreptate cu dormitul pe burta, auzisem ca nu e bine pt ten si eu nu am facut asta decat atunci cand ma dadeam cu argila (si din fericire nu am observat vreo agravare). in mod normal dorm pe o parte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cine stie ma mai rotesc si pe burta noaptea dar cand ma trezesc tot cu fata in sus sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si eu am folosit argila de la aslavital si adevarul e k parca mai rau imi facea si asa am renuntat de la ea,o foloseam pe tot corpul.am sa o incerc pe asta de la favisan.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 7-June 07 Member No.: 1,758 ![]() |
Daaaaaaaaaaaa... Deja a aparut prima reactie la Retin A, m-am umplut de cosulete, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, pentru ca de-acum vor trece. Sper!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
poate o sa incerc si eu argila de la Favisan, nici mie nu mi-a facut deloc bine cea de la Aslavital, imi lasa pielea uscata, terna..eu, cum am mai spus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , folosesc masca de la Plante System, care mi se pare foarte buna si are si argila in compozitie..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaaaaaaaaa... Deja a aparut prima reactie la Retin A, m-am umplut de cosulete, ceea ce nu poate decat sa ma bucure, pentru ca de-acum vor trece. Sper!!! Aoleu...toate cele care ati folosit Retin A v-ati umplut de cosuri?Eu am destule parca nu as vrea in plus,nu pot sa treaca cele pe care le am fara sa apara altele? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Daca dai strict pe cele existente, cred ca nu apar si altele.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) am si eu o problema... am inceput aplicarile de Retin A (astazi va fi a 4-a seara).
Dar NU am senzatie de "ardere"/ usturime ,nu mi se inroseste sau usuca pielea...am luat ceea ce trebuie? Retin A crema ,tretinion 0,05% scrie pe a mea. Sunt si concentratii mai mari? Urmez pasii corecti : demachiere- 1/2 h - Retin A -1/2 h- Lipobase Singura chestie diferita e ca mai am inca tonic de la Sebamed pe care il aplic in cadrul "ritualului" de demachiere pentru ca am observat ca imi e foarte bine cu el. Contine panthenol, hamamelis, proteina de matase si alantoina. Are ph 5,5. Oare ceva din astea neutralizeaza Retin A? Sunt substante care pot face asa ceva? In prospect scrie de evitarea solutiilor sicative, acid salicilic, sulf, rezorcina dar asta se refera mai mult la evitarea supra-uscarii de care oricum ai parte , nu atat la "neutralizare". Doar ca toate scrieti de uscare, senzatie de caldura , inrosire...si la mine nimik...Oare functioneaza? (aplic mai mult pentru pete, cosuri nu mai imi ies, pentru ca m-ati invatat ce faceam gresit si am eliminat cauzele. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) " Mersi mult. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Ross, stai linistita functioneaza si fara senzatii de usturime & Co.! Si la mine a fost cam aceeasi situatie, fara nici o senzatie, nici macar de uscare (eu nu foloseam nimic hidratant) decat dupa 5-6 zile! Am un ten al naibii de incapatanat si rezistent la tratamente, deci a durat putin pana a reusit Retin-ul sa-l subjuge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Chiar si dupa muuuulte luni eu inca il mai folosesc si sunt foarte multumita de el! Deci multa rabdare si iti doresc cele mai bune rezultate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! This post has been edited by geoo: Oct 27 2007, 01:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Merci , draga Geoo , ai avut dreptateeeee!
Azi dimineata cand m-am trezit eram si eu inrosita pe portiunile "retinate". Saream prin casa de bucurie ca nebuna ca am arsuri pe obraji (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Deci dupa a 6a zi. Si mi s-au redus porii de pe nasuc suuuuuuuuper-vizibil! Nu stiu daca de la Retin sau de la tonicul de a Sebamed sau de la combinatie, sau poate de la Lipobase, ca am mai citit pe aici pe undeva ca un dermatolog a recomandat-o si pt reducere de chestii *desi e doar hidratanta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) * ...dar s-au redus. Nu ma bucur fantastic de tare pentru ca stiu ca vor reveni, dimensiunea porilor e stabilita genetic *desi mama n-are, poate totusi nu aveam eu grija de ei calumea?*, insa pe moment e muult mai bine decat i-am vazut in ultimul timp. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th May 2025 - 09:12 PM |
|