![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-December 07 Member No.: 2,824 ![]() |
am folosit si eu Retin-A 3 luni de zile si nu a dat absolut nici un rezultat. Acneea mea era in acel moment foarte severa si asa a ramas pana sa iau Roaccutane.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
eu stiu ca roacutane e f periculos.ca iti afecteza mai multe din corp..nu as lua absolut deloc...fatza mi se mai poate vindeca..dar copul nu l-as distruge doar fiindca vreau sa arat bine la exterior..eu?..m-am cam umplut de cosuri...totusi..refuz sa cred k de la ciocolata.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ..am deja vreao 4 luni de smooderm.vreau sa imi treaca o data!!
am uitat sa specific ca mi-a trecut o mica gaurica ce o aveam in obraz!!!sunt fericita...a "ras" smooderm pana a ajuns la ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-January 08 Member No.: 2,948 ![]() |
hello,
v-am gasit pe google cautand informatii despre zynerit. mi l-a recomandat cineva ca fiind fff bun pentru cosuri si acnee in general. va spun problema mea si sa-mi spuneti daca stiti cam ce-ar fi mai ok ca tratament. eu se poate sa am acneea "mostenita" de la tatal meu, el avea acnee destul de severa cand era tanar. as zice mult mai rau ca mine. am inceput sa am cosuri/acnee de pe la 13 ani si de atunci nu cred c-am avut fatzuca curata niciodata, acu am 24 de ani si sunt absolut exasperata de ele. am incercat atat de multe remedii si niciuna nu mi-a dat rezultate. am observat ca-mi ies cel mai mult de la stres si in fiecare luna de la menstruatie [am un nivel putin mai ridicat de hormoni decat de obicei si cum si zilele respective dor ca dracu, asami sunt si cosurile, multe si dispar ff greu, si pana dispar ele iar imi vine, si iar apar...]. cu cateva zile inainte, sunt plina de ele. ca norocul n-am avut in anii astia decat cateva cazuri de chisturi de-alea de se fac sub piele si nu ies. problema la mine e ca, dupa ce dispar, imi raman pete rosii / cicatrici / raman porii larguti si se fac punctulete negre. se zice ca o viata sexuala sanatoasa si un stil de viata sanatos te mai scapa de problema asta, culmea e ca n-am probleme pe planurile astea, si tot sunt oribile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... am incercat clerasil gama completa, nimic. oxy, care mi-a facut mult mai rau. tot felu de sapunuri pentru cosuri , nimic. crema de galbenele, "suc" de o felu de plante, ceai de musetel, etc etc. acum sunt pe garnier pure si parca parca misca ceva. dar ff putin. o amica mi-a recomandat zynerit, si ea are un ten superb de curat, a zis ca era mai rau ca mine, si zynteritul a scapato de toate problemele. sal iau si eu? am inteles cami trebuie reteta la el si e cam scumpel. lamuriti-ma si p mine, ca nu ma mai suport asa cand ma vad in oglinda. as zice ca e singura chestie care o detest la mine, in rest nu am nici o problema. intre oamenii prin care ma invart, ar conta sa am un ten curatzel , si mi-e atat de jena sa ies asa si sa fiu ratzushka uratzika in grup. heeellllllppppp (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bine-ai venit Jane! Sper sa te simti bine aici.
Vezi ca exista un topic simai extins despre problemele acneice aici |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,973 ![]() |
salutare tuturor!am descoperit acest forum acum aproape o luna.atunci am descoperit si faimosul retin a si il folosesc chiar din a doua zi de cand l am descoperit.il folosesc pentru ca vreau sa scap de nesuferitele astea de puncte negre si din pacate pana acum nu am observat niciun efect decat o usoara descuamare a barbiei.nu stiu ce sa fac ,sa mai sper sa nu mai sper...imi pusesem toata increderea in el si acum sunt un pic dezamagita... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .voi ce ma sfatuiti?sa continui?am citit tot ce e scris pe forum despre aceasta crema si majoritatea spune ca a avut efecte dupa 2 saptamani
|
|
|
pitiic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca multe din noi am folosit sau folosim hai sa ne povestim aici despre asta... Cum se foloseste? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe fata demachiata dupa 1/2 de ora se aplica pe portiunile cu acnee Retin A sau Smooderm(e acelasi lucru doar ca sunt produse de firme diferite-asa stiu eu) apo dupa alta 1/2 de ora se aplica o crema hidratanta eu folosesc Clean Ac si am incercat zilele acestea si Bioten de la Elmiplant. Vara (si nu numai) neaparat se aplica o crema cu un factor solar ridicat.Nu puteam sta la solar si nici la un soare puternic pt ca te alegi cu arsuri puternice pe fata. Asa...eu in ultimele zile am avut o experienta tare neplacuta vis-a-vis de Smooderm.Se pare ca nu pot sa il aplic pe fata 4 zile consecutiv pt ca ma ard...asta am patit...arat ca un far...rosie si iritata de mi-e groaza sa merg maine la birou.Imi pun kilograme de Clean Ac pe fata si Bioten. Fata s-a curatat dar ma pisca si ma mananca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt si eu ca voi cu probleme legate de acnee din fericire se pare ca am rezolvat problema am sa va spun si voua cum.Am o prietena in SUA ia mi-a trimis un produs ACNEFREE se numeste si are la baza substnta activa BENZOYL PEROXIDE, tratamentul are 3 pasi prima data se aplica un gel apoi se maseaza cu o loctiune gen spirt si apoi se da cu o crema. dupa o saptamana tenul meu arata foarte bine dar destul de dezhidratat voi face o pauza de cateva zile am sa va tin la curent cu rezultatele. pe acnefree.com puteti gasi mai multe despre acest produs. Sunteti dragute am invatat cate ceva de la voi. This post has been edited by Maàt: Jan 12 2008, 09:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pitiic, ti-as ura cu draga inima bun venit, dar pare-mi-se ca faci PR produsului asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
salutare tuturor!am descoperit acest forum acum aproape o luna.atunci am descoperit si faimosul retin a si il folosesc chiar din a doua zi de cand l am descoperit.il folosesc pentru ca vreau sa scap de nesuferitele astea de puncte negre si din pacate pana acum nu am observat niciun efect decat o usoara descuamare a barbiei.nu stiu ce sa fac ,sa mai sper sa nu mai sper...imi pusesem toata increderea in el si acum sunt un pic dezamagita... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .voi ce ma sfatuiti?sa continui?am citit tot ce e scris pe forum despre aceasta crema si majoritatea spune ca a avut efecte dupa 2 saptamani Retinul va avea efect CATEGORIC asupra punctelor negre, numai ca rezultatele se vad dupa cel putin 2 luni de la prima aplicare!!! Eu iti spun sa continui, si sa ai mare grija la hidratare! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pitiic, ti-as ura cu draga inima bun venit, dar pare-mi-se ca faci PR produsului asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acneefree nu se gaseste in Romania asa ca poate sa-i faca cata reclama vrea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (nu cred ca ar avea nimeni curaj sa comande prin ea) Oricum, am mai auzit persoane spunand lucruri bune despre produsele astea la fel cum am auzit si multe plangandu-se ca sunt ineficiente. Personal am incercat gama lor pt semne (pete, gaurele) si efectele au fost ZERO. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Imi poate spune si mie cineva, cam cat timp dureaza faza de eruptie cu retin-a? Eu ma dau cam de 5 saptamani si tot imi ies cosuri din alea mari...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 12:47 AM |
|