![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
la mine dureaza de 4 luni faza cu cosurile..imi tooooot apar..inca am rabdare...dar simt k nu mai pot, dar continuu cu smooderm. trebe sa iasa ceva!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,973 ![]() |
Retinul va avea efect CATEGORIC asupra punctelor negre, numai ca rezultatele se vad dupa cel putin 2 luni de la prima aplicare!!! Eu iti spun sa continui, si sa ai mare grija la hidratare! multumesc mult pentru raspuns!mai am cateva intrebari?retin a este bun si in cazul porilor dilatati? fata mea are un aspect foarte urat din cauza porilor dilatati si a punctelor negre,iar daca dau cu fond de ten parca mai mult agraveaza situatia,nu stiu ce sa fac ,am inceput sa disper si mai aiurea ma simt ca au cam trecut 2 luni si chiar nu prea se vad rezultate.va rog sa-mi spuneti si mie daca mai e nevoie de altceva in timpul tratamentului cu retin<sa merg la cosmetica ,sa scot punctele negre?ce mai e de facut? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
multumesc mult pentru raspuns!mai am cateva intrebari?retin a este bun si in cazul porilor dilatati? fata mea are un aspect foarte urat din cauza porilor dilatati si a punctelor negre,iar daca dau cu fond de ten parca mai mult agraveaza situatia,nu stiu ce sa fac ,am inceput sa disper si mai aiurea ma simt ca au cam trecut 2 luni si chiar nu prea se vad rezultate.va rog sa-mi spuneti si mie daca mai e nevoie de altceva in timpul tratamentului cu retin<sa merg la cosmetica ,sa scot punctele negre?ce mai e de facut? Mada, eu am renuntat la cosmeticiana de cand mi-a promis marea cu sarea si nu-mi facea decat rani!! Important e sa ai rabdare cu retinul si sa-ti pui cate 3 masci cu aspirina pe saptamana pe fata; masti pe care sa le folosesti si la o exfoliere mecanica! Incerca sa renunti la fdt in favoarea unei creme corectoere si o pudra buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetele,eu vreau sa imi iau retin-a,dar sa il folosesc doar pentru momentele rare cand imi apare cate un monstrulet.
As vrea sa stiu daca il usuca (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) skinorenul meu e bun,dar nu are forta sa ii usuce cand apar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si stau cate 3-4 zile cu u punct rosu,pe care nu am pot abtine,il storc...si apoi se inflameaza...bla bla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci,pe scurt,ii usuca,au ba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Fetele,eu vreau sa imi iau retin-a,dar sa il folosesc doar pentru momentele rare cand imi apare cate un monstrulet. As vrea sa stiu daca il usuca (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) skinorenul meu e bun,dar nu are forta sa ii usuce cand apar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si stau cate 3-4 zile cu u punct rosu,pe care nu am pot abtine,il storc...si apoi se inflameaza...bla bla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci,pe scurt,ii usuca,au ba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BA (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Nu numai ca nu-l usuca, ci il reactiveaza daca nu e complet lipsit de infectie! Deci parerea mea ar fi sa ramai la Skinoren (si eu il folosesc si ai dreptate nu vindeca imediat) si eventual punctual, sa mai dai cu Zynerit! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mi-am cumparat retin.M am dat de 2 ori cu el,dar gata,il dau jos.Vad cand mai dau cu el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mi-am cumparat retin.M am dat de 2 ori cu el,dar gata,il dau jos.Vad cand mai dau cu el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E foarte bun pe termen lung! Eu m-am cam lasat de el si parca as vrea sa-l reiau, dar dupa ce ma dau o data, deja parca imi apar mici punctulete rosii si mi-e teama sa nu ma trezesc cu cosuri... asa ca il tot testez o zi pe saptamana! Oricum, m-a scapat de puncte negre si de cosurile aparute peste noapte cu duiumul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nici eu nu mai am cosuri,imi mai apare cate un nemernic ca asta pe care il am acum.O sa incerc si eu o data pe saptamana si apoi,dupa acteva aplicari sa trec la 2 aplicari pe saptamana.Acum daca tot l-am luat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Poke (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Retinul e bun si pentru o exfoliere a tenului precum si pentru mentinerea lui cat mai fresh si fara riduri sau defecte! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Eu am puncte negre pe nas(la baza nasului sunt mai vizibile) si pe frunte(nu cine stie ce), fara cosuri si ma gandeam daca pot sa folosesc retin-A, pt indepartarea lor.
La cosmetica nu mai vreau sa merg, e..dureros si in plus nu tocmai indicat, din cate am inteles,multe vizite de genul scoaterea punctelor negre cu acul la cosmetica=>un ten cu aspect de portocala.Iar aici in oras nu sunt mari saloane de cosmetica...unde am mers eu acum 2 ani stiu ca folosea produse gerovital, nivea..deci nu cine stie ce (totusi as putea spune ca m-a ajutat intr-un fel, prin atenuarea vizibila a aspectului tenului meu, intr-un timp nu foarte mare-cam in 2 saptamani scapasem de majoritatea cosurilor,mai aveam semne si cateva cosuri mai mari,parca- ,insa nici n-a tinut prea mult "minunea"). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 09:40 AM |
|