![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am lasat de Retin A. M-am ales cu o extindere a dermatitei. Acum o am pe aproape 1/2 de fata.
Caut un gel/crema care sa le vina de hac eventualelor cosuri care-mi apar in barba. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
mersi pt definitii..acum m-am lamurit. pai cu punctele negre e mai usor..de alea pot scapa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu cosurile e problema:(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
mai fetelor eu am fost azi la derma ca nu mai suportam dupa eruptia de sapt trecuta.sepram sa ma bage pe ceva mai radical gen anticoneptionale sau chiar roaccutane dar nicio sansa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .a zis ca ce am eu e o forma usoara de acnee si ca nu se merita sa iau asa ceva.bine..mie mi se pare cea mai groaznica forma de acnee din lume da daca asa zice ea... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) asa..si mi-a dat o schema intreaga si parea asa convinsa ca exact asta imi trebe incat o sa fac cum mi-a zis (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) .deeeci mi-a zis sa ma dau dimineata cu skinoren (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) de care nu am auzit niciodata lucruri grozave (desi acu m-am uitat pe site-uri din strainatate si cei mai multi care l-au folosit il recomanda) apoi la pranz si seara sa ma dau cu effaclar k, sa ma spal cu gelul de la avene si sa imi reglez secretia de sebum cu o crema de la ivatherm.da parca nu as renunta la zynerit ca a fost singurul care a mers acu vreo 2 ani si a mers bine si ma gandesc ca poate mi-a trecut imunitatea...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,586 ![]() |
eu mi-am dat azi cu zineryt..in sfarsit. am sperante:) cel putin are antibiotic si stiu ca fac ceva macar. sper ca o sa fie bine. andra..eu am folosit skinoren cam degeaba. totusi trebuie sa recunosc ca mi-au trecut putin, nu a fost chiar degeaba, dar semne tot am avut. sper sa fie bine pentru tine (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
mai nu stiu da gagica asta tare hotarata era sa fac cu skinoren cel putin 3 luni.amu..fac.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar daca nici asta nu merge ma duc si ii dau cu el in cap si e ultima data cand mai merg la dermatolog.ma duc la un endocrinolog ma duc oriunde da nu mai dau 500 d mii ca sa-si bata joc de mine,de banii si de timpul meu. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) a si am uitat sa spun..pe langa lista de mai sus mi-a dat sa iau si doxicylina in paralel.d-zeu cu mila.
iti urez bafta lenna cu zyneritul e foarte bun dar e trist cand nu mai raspunzi la el dar asta se intampla in general dupa 1 an poate intr-un an o sa-ti rezolve probl si nu o sa trebuiasca sa-l mai folosesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by andra2gtk: Apr 21 2008, 10:53 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mai tot ziceti voi "comedoane"..comedon nu inseamna cos? ca eu la asta ma gandesc cand zic comedon..sau nu e asa?..lamuriti-ma va rog Ne refeream nu numai la puncte negre ci si cosuri, puncte albe, absolut orice. Poti sa te reapuci de Retin-a dupa tratamentul cu Zineryt. Ari, o sa ma uit si eu pe ingredientele Brevoxylului..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
fetelor, eu cand imi dadeam cu retin, aveam niste puncte negre in obraji,asa mai jos de ochi. si retinul le scotea in afara. arata asa ca niste doape ff mici. numai ca acum ca nu mai dau cu retin, sa le las asa ca poate o sa iasa de la zineryt? sau sa le scot eu? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu zic ca daca sunt puncte negre poti sa le scoti si singura numai vezi nu le chinuii daca nu ies.si inainte sa le scoti dezinfecteaza zona si inveleste-ti degetele in servetel.cu zynerit or sa iasa mai greu ca zineriyu nu exfoliaza dar vor iesi...eventually (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu desi eram f suparata din cauza eruptiei nu am renuntat la retin pt ca dupa ce mi-a trecut la fel de brusc cu mi-a aparut am constatat ca am tenul f dragut si curat si vad ca se mentine asa de o sapt.nu mai am decat vreo 2 cosuri pe tample, lucru foarte neobisnuit pt ca pana sa folosesc retin aveam constant cosuri pe toata fata cel putin 4-5.dar mi-am luat si eu zineryt ca ma gandesc ca poate isi va face iar efectul si merg in paralel cu amandoua.mi-am mai cumparat o parte din ce mi-a dat dna derma si vreau sa zic ca de Ivamat sunt f multumita desi e scuma ca dracu m-am dat cu ea de dimineata si chiar nu-mi luceste fata. bafta lenna sa ne tii la curent cum merge cu zineryt (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by andra2gtk: Apr 24 2008, 06:25 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
sunt foarte multumita de zineryt. mi s-au uscat cosurile super bine si nu mi-a mai aparut nici unul de cand imi dau cu el. si mama a observat ca fata imi arata mai bine, nu mai e rosie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) desi a trecut asa putin timp, deja se vede o imbunatatire.
andra, eu stiu ca nu ai voie sa folosesti altceva cand dai cu retin. asa am facut si eu si mi-am termiant fata. daca folosesti retin, foloseste-l doar pe ala. pe prospectul lui scrie despre asta. mai ales zineryt!!. ai grija (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) singura mea problema cu zinerytul, e ca dupa ce imi dau simt numa gust de antibiotic pe buze, desi nu imi dau foarte aproape de zona asta. dar asta nu e chiar o problema..important e sa ma vindec (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Lenna, ma bucur pentru tine ca ai rezultate!
Eu am scapat de cosuri cu zynerit si skinoren! Bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 12:43 AM |
|