IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
dyanna
post Jan 17 2009, 11:35 AM
Post #381

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,676

QUOTE(ulpia @ Jan 17 2009, 11:32 AM) *
Iti admir rabdarea cu care urmezi tratamentul cu Retin A, Neith. Incet, dar sigur! Cat ai de gand sa-l folosesti? Rezultate considerabile apar cam dupa 1 an. Ai cicatrici? Dinaintea tratamentului sau provocate de acesta?

Dyanna, daca a functionat tratamentul din trecut de ce nu il incerci din nou? Nu te-a scapat in totalitate de acnee?

ba da .. deci la mine nu se mai poate numi acnee, dar mai apar cosuri asa si puncte negre.. si vreau sa scap de tot de ele sa am fata curata, curata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by dyanna: Jan 17 2009, 12:45 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 12:19 PM
Post #382

Musafir

Ulpia... il folosesc pana vad rezultate. Eu nu am probleme foarte mari cu acneea. Imi mai apar cativa monstruleti. Insa problema cea mare e ca desi trec repede lasa niste cicatrici foarte urate, si pentru ca ies toate in aceeasi zona (barbie si in jurul gurii in general), arata foarte urat zona respectiva. Cicatrici am si de dinainte si de dupa (desi imi pare ca astea de dupa sunt ceva mai estompate). La alea de dinainte am observat o atenuare.

+Quote Post
Diana.
post Jan 17 2009, 12:26 PM
Post #383

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

DN, J U S VR S N DU (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) DR M BLH!
Ia fa mataluta un efort si scrie romaneste!

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 01:04 PM
Post #384

Musafir

Cine, eu? :-o Ce-am facut?

+Quote Post
Philia
post Jan 17 2009, 01:09 PM
Post #385

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nu tu, Neith! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La Dyanna se referea Maat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 01:45 PM
Post #386

Musafir

Ah, cred ca a editat intre timp, de aia nu m-am prins eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 17 2009, 01:53 PM
Post #387

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dyanna, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ulpia
post Jan 17 2009, 02:11 PM
Post #388

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Dyanna, daca a functionat tratamentul din trecut de ce nu il incerci din nou? Nu te-a scapat in totalitate de acnee?
QUOTE(dyanna @ Jan 17 2009, 11:35 AM) *

ba da .. deci la mine nu se mai poate numi acnee, dar mai apar cosuri asa si puncte negre.. si vreau sa scap de tot de ele sa am fata curata, curata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cand zic in totalitate nu inseamna ca definitiv; cosurile pe care le ai acum sunt tot o forma de acnee, dar mai usoara daca zici ca sunt putine. Deci in urma tratamentului de acum 2-3 ani ai avut tenul flawless, adica s-au eliminat toate cosurile si punctele negre, si acum ti-au revenit simptomele diminuate? Daca este asa incearca acelasi tratament. Sau nu ai avut tenul curat-curat dupa acel tratament si acum vrei o alta schema mai performanta?

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 08:37 PM
Post #389

Musafir

Cam asa arata zona mea cu probleme astazi. Eu zic ca e destul de ok, fata de ce aveam (bine, voi nu stiti, da stiu eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Mie mi se pare ca vad inbunatatiri si ca situatia nu e chiar asa tragica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lumina e oricum cam ciudata si poza arata ceva mai bine ca realitatea.
(IMG:http://www.hdimage.org/images/0vrko7cs0qiy0j85j49_0316_thumb.jpg)

+Quote Post
dyanna
post Jan 18 2009, 02:00 PM
Post #390

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,676

QUOTE(ulpia @ Jan 17 2009, 02:11 PM) *
Cand zic in totalitate nu inseamna ca definitiv; cosurile pe care le ai acum sunt tot o forma de acnee, dar mai usoara daca zici ca sunt putine. Deci in urma tratamentului de acum 2-3 ani ai avut tenul flawless, adica s-au eliminat toate cosurile si punctele negre, si acum ti-au revenit simptomele diminuate? Daca este asa incearca acelasi tratament. Sau nu ai avut tenul curat-curat dupa acel tratament si acum vrei o alta schema mai performanta?

Dupa acel tratament nu am avut tenul curat, tot mai aveam cateva,si nu vreau sa fac iar acel tratament de acum 3 ani pentru ca nu cred ca are rost sa ma indop iar cu pastile, si m`am gandit sa incerc cu Retin A. Mi`am luat si Clean-Ac si voi incerca asa, sa vedem ce se va intampla, cu toata ca imi e cam frica ..

Fetelor daca aveti acnee vulgara eu v-as recomanda sa va duceti la dermatolog sa va dea si niste pastilute pentru ca doar cu creme nu rezolvati mare lucru..pentru ca aceasta este si din interior..

+Quote Post

49 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 10:51 PM