![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Philia, de la ce firma folosesti unguent cu propolis? Ce impresii ti-a facut? Hidrateaza bine, face tenul sa luceasca, amelioreaza cosurile? Sweet_girl, daca nu ai incredere in Retin A de ce il mai folosesti? Jo, ai dreptate, este destul de atenuata acneea ta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ulpia, mie imi place tare mult unguentul asta. Luceste un pic, dar cum ma dau doar seara nu ma prea deranjeaza.
Mie mi se pare ca cicatrizeaza foarte bine, mai bine decat cel de galbenele. Foarte hidratant nu e, mai mult emolient. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
De la ce firma este, Philia?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Unguent cu propolis, de la Farm D. Baciu, produs la Sibiu
Contine Vaselina, lanolina, extract de propolis si ceara. Si arata asa (IMG:http://terapeut.ro/commerce/images/unguentpropolis.JPG) Din pacate, alta imagine mai clara nu am gasit pe net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am mai auzit ca ar fi bun si ar avea o concentratie mai mare de propolis, unguentul asta (IMG:http://www.farmateo.ro/poze/items/mij/propoderm_1189100007.JPG) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am deja 2 zile de aplicare zilnica de retin-a+cleanance k si a inceput sa mi se cojeasca usor pielea unde am cicatrici. Nu foarte tare, doar asa, putin deasupra.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ulpia, ai inteles gresit. Nu am spus ca nu am incredere in Retin-a, cred ca te referi la ce i-am spus Philiei, ca nu am incredere in tratamentul pe care il foloseste, care mi se pare agresiv si ca lipsesc cateva elemente in schema. Btw, Philia, ai grija si la lanolina aia din crema! Daca este naturala este ok..dar daca nu, este foarte comedogenica!!
Ulpia, tu pui intrebari parca ai face studii de piata, no offence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Spune-ne si ce probleme ai tu, ce mai folosesti etc. Si nu trebuie sa fii neaparat atat de formal/a. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Neith, keep up going the good work..Ma bucur ca da rezultate Retinul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 18 2009, 07:03 PM |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Ulpia, ai inteles gresit. Nu am spus ca nu am incredere in Retin-a Sweet_girl, nu inseamna asta ca esti de acord cu tot ce ai citat?Poke, ai mare grija cu retinul. Eu nu prea am incredere in tratamentul asta. Mi se pare ca-ti maltratezi tenul si s-ar putea ca rezultatele sa nu fie cele asteptate. Si mie mi se pare la fel.. magindesc.gif Mi se pare doar mie sau citatul se refera numai la Retin A? QUOTE ... i-am spus Philiei, ca nu am incredere in tratamentul pe care il foloseste, care mi se pare agresiv si ca lipsesc cateva elemente in schema. Nu ai specificat asta pana acum. Cum puteam sa stiu dinainte ca de fapt la intreaga schema de tratament te refereai?QUOTE ...Spune-ne si ce probleme ai tu, ce mai folosesti etc. ... Deja am facut asta. N-ai citit toate posturile mele? Multumesc Philia pentru raspuns. Sper sa functioneze bine tratamentul pe care il urmezi. |
|
|
![]()
|
|
Ulpia, Roxana imi spunea mie ca are impresia ca e prea agresiv tratamentul si nu e de acord cu el, iar Sweet o aproba.
Era vorba despre schema mea de tratament (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) stiu ca e dura, dar eu asta vreau, sa se duca cat mai multe straturi de piele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mie mi se pare ca Roxana s-a referit la Retin A, fiindca si-a inceput fraza avertizandu-te de el; in plus doar el este capabil sa cojeasca tenul, sa-l maltrateze, fiind cel mai agresiv din toate produsele pe care le-ai pomenit.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, va rog nu va mai contraziceti, ca lamurim imediat situatia: parerea mea nu este una buna despre Retin, mi se pare agresiv pentru orice ten si pe cele care decid sa faca acest tratament (fara recomandarea unui medic) le admir. Deci, ma refeream doar la Retin A (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 12:19 AM |
|