IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retin A sau Smooderm, Recomandari si patanii, sfaturi, experiente placute sau neplacute
Jo
post Jan 27 2009, 08:47 PM
Post #411

Musafir

Nu ma mai cojesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doamne, ce bine ca exista crema de galbenele (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
Ma tot gandeam sa fac o vizita la cosmetica de ceva timp, dar pentru ca sunt prea lenesa am tot amanat. Am eu un salon cam de fitze sub mine si tot timpul am avut impresia ca au niste preturi sky-hi. Da` mai uitam aseara pe site-ul lor si sunt mai mult decat ok. 120 Ron e tratamentul cosmetic si include o gramada de operatiuni. Maine ma duc sa testez locul sa-mi fac manichiura la ei.
ps: sub mine = la parterul blocului in care stau.
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jan 27 2009, 08:53 PM
Post #412

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Numa' io ma bucur cand ma cojesc!
Sper sa se duca randuri-randuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 27 2009, 09:01 PM
Post #413

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

In acelasi bloc cu tine? Foarte tare. Si eu am niste saloane pe langa mine, un Vogue si inca cateva carora nu le mai retin numele, dar sunt totusi putin circumspecta asupra lor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Aviz utilizatoarelor de Retin-a. Mi-am pus acum cateva zile o banda de epilat pe fata si cand sa trag..ups, se ia cu tot cu piele! Mi s-au format pana dimineata niste rani de toata frumusetea, desi m-am dat imediat apoi cu balsam si multa crema hidratanta. :|

Philia, nu te supara, dar tu chiar crezi ca asa se duc straturile de piele? Pielea se reface in cel putin 27 de zile, iar pentru asta trebuie sa fie hidratata, sa aiba puterea de a se regenera

+Quote Post
Jo
post Jan 27 2009, 09:06 PM
Post #414

Musafir

De Blondi e vorba, e destul de bine cotat din cate am inteles, si am vazut ca au preturi decente. Philia, de ce nu-ti faci un peeling daca iti doresti atat de mult sa se duca pielea? Tare imi pare ca-ti cam agresezi tenul din exces de zel.

+Quote Post
Philia
post Jan 27 2009, 09:12 PM
Post #415

V.I.P.

Nu stiu cat de mult il agresez, pentru ca eu folosesc retin o data la 4 zile. Si nu ma cojesc mereu, dar cam la saptamana se intampla o data, pt ca folosesc skinoren cu o seara inainte.
That' s all si vad ca rezista bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci o sa imi pastrez in continuare schema asta.

+Quote Post
lizuca
post Jan 28 2009, 12:59 AM
Post #416

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,197

Phillia daca vrei sa te cojesti in fiecare seara dupa ce te demachiezi maseazati fata cu o felie de lamaie, stai asa vre`o 10 min dupa care te clatesti..........dupa asta poti aplica crema hidratanta, retin sau ce mai vrei tu si iti garantez ca o sa te cojesti non stop daca faci asa in fiecare seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sweet am patit`o si eu cu banda acum vre`o 2 luni:))))

+Quote Post
Philia
post Jan 28 2009, 07:51 AM
Post #417

V.I.P.

Lizuca, pai nu vreau asa ceva!
O data pe saptamana imi e de ajuns, nu vreau sa raman cu 'carne vie' pe fata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 28 2009, 01:35 PM
Post #418

Musafir

Mie lamaia mi se pare foarte... agresiva. Eu mai folosesc masca cu albus de ou si lamaie, si daca mai am vreo rana pe fata, cat de mica, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.

+Quote Post
Philia
post Jan 28 2009, 02:15 PM
Post #419

V.I.P.

Eu imi fac amsti cu iaurt/smantana si miere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hidratante .
Lamaia n-o suport. O sigura data am incercat si ma ustura toata fata si ma inrosisem de numa. Deci nu-i pentru mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lizuca
post Jan 28 2009, 11:52 PM
Post #420

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,197

ehh....pai eu credeam ca daca te bucuri cand te cojesti.....vrei sa te bucuri in fiecare zi:))))))))

+Quote Post

49 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 07:10 PM