![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa rid, sa pling?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) Lizuca de ce te ataci asa de la o gluma? Eu folosesc retin de 5 zile, se pune? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce urat spus Lizuca, mai ales din partea unei persoane care are si ea probleme cu tenul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Take a chill pill lizuca. Aici n-o sa ajungi departe cu flame-uri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am folosit retin a prima data acum vreo 3 ani cred. a fost super, am scapat de niste buboaie urate. ce-i drept in perioada aia am facut si autovaccinul de la Cantacuzino, tineam si un regim alimentar mai strict tocmai in acest scop...
dar retin-a nu-mi lipseste nici azi din casa si il folosesc des pentru intretinere sau daca mai am vreun buboi enervant. nu am scapat definitiv de cosuri, mai ales in perioada de menstruatie, dar este o imbunatatire vizibila. il mai alternez cu skinoren (pe asta il dau pe toata fata). in cazul meu a facut numai bine. sper sa aveti si voi aceleasi rezultate. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mi-am luat si eu Retin-A...sper sa nu ma irit prea tare pe fata...
Cred ca am o mica recidiva dupa Roaccutane...asa ca, incerc cu ceva topic si cu tratament intern cu Zinc...la dermatolog nu mai merg, ca nu are rost...toti is pusi pe luat bani si atata...cel putin aici.. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
ToothFairy, incearca pentru inceput odata la 2-3 zile. Eu am deja aproape 2 luni de cand il folosesc, si tenul meu inca nu-l suporta zilnic...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tks Jo pt sfaturi !
Am o problema...folosesc de vreo 3 zile Retin-A in cantitati minuscule..si mi-au iesit niste puncte albe sub piele, ca de grasime...nu-s ca pustulele...nu inteleg...usuca foarte bine cosurile dar usuca si ce nu trebuie...testurile din jur..nu stiu daca sa mai continuu.. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hm, ciudat, ai tenul gras sau uscat? folosesti crema cu factor de protectie?
|
|
|
![]()
|
|
Tenul gras, crema cu SPF nu mai folosesc..cred ca ar trebui sa ma dau NUMAI pe micile portiuni cu acnee, nu pe toata fata, nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 11:24 AM |
|