![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Pai zi ceva de aceste produse Lumene. Sunt finlandeze? Se vand prin acelasi sistem cunoscut ca Oriflame si Avon?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eu nu am auzit de produsele Lumene. Elleni :) s-a facut...daca vrei te si ajut la jaf...ma pricep...asta vara am avut prima experienta nu m-am abtinut si am furat prima data in viata mea o cana rosie la mare(pur si simplu nu am rezistat).:)Dar cred ca pot mai mult. s-a facut, ariana...dupa jaf...sa vezi cate cani rosii ne vom cumpara....sa dam de poamana, poate...da' las, tu, ca asta e sursa cea mai sigura de imbogatire fara dureri de cap...apoi emigram....da' repede... cred ca mi-a ramas prea adanc intiparit in cerebel filmul bonnie&clyde ;D...da' asta'i semn de memorie, nu gluma...cred ca mi se trage de la spirulina aia luata asta-vara...cica sporeste memoria si debitul de prostii :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
dragutelor, da' pupa's bune?ca am incercat duminica un gloss, de altfel fainut, mai bunt decat multe alte glossuri, numa' ca mie nu-mi sta bine cu gloss, din cauza faptului ca nu am un ten de portelan, si efectul nu este cel dorit de mine(glossul are particule fine de sclipici, tenul are particule mari de grasime :-...ce sa-i faci)
dar am mai vazut o groaza de produse pupa si nu stiu daca sunt bune au ba... apoi, as vrea sa incerc un fard duo extrem de rezistent la transfer (12 ore...vreau sa fiu o mamica casnica beton :pistolar:) si nu stiu ce sa aleg....imi recomandati o firma de la care sa-mi iau un fard de oki rezistent, care sa nu se intinda, sa nu faca cuta la ploapa, ce mai, asa cum il pui dimi, asa sa fie seara, stiu io ca ezista :P....da nu stiu care e :P...vreau sa fie mat, fara sclipici, ca scplipiciu'scoate in evidenta toate defectele, riduletele, cearcanele, sa nu fie pastos ca margariana, sa nu fie baton ca cele de la avon, ale cica rezitente la transfer, de-ti dau un aspect scortos (la mine, nu stiu la voi...) fetelor, va multumesc pentru rabdarea de a citi acesta descriere cu adevarat scrisa intr-un limbaj literar sau, ca sa citez pe cineva de p'aici..."academic" :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
<<<Pai zi ceva de aceste produse Lumene. Sunt finlandeze? Se vand prin acelasi sistem cunoscut ca Oriflame si Avon? >>>
sunt intr-adevar finlandeze si o sa apara acum la sfarsitul anului mai mult pe piata..eram doar direct interesat daca stie cineva si ce pareri sunt despre produsele astea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nu stim dar suntem deschise la nou :)...daca "noul" asta e ok...
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Aici era vb de avon sau asa mi se pare mie ???
In fine mie imi place balsamul de corp cu unt de shea de la planet spa pt ca e ffff hidratant si da o tenta aurie pielii, sau asa mi se pare mie. Oricum e foarte hranitor, in rest mai nimic... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
De Avon ii vorba...:P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
hei, scuze!
era doar o intrebare care ma interesa si sa nu deschid un topic, am aruncat-o aici... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
lotiunea de pepene galben e misto.. pacat ca au scos-.. :'(
de la celebre (parfum) am facut niste iritatii pe gat.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-au placut produsele din gamele Planet Spa (nu le-am incercat pe toate), mai ales masca de par cu ulei de masline, cremele de corp Naturals si Senses (Winter Sensations), fardul de ochi stick Perfect Wear, luciul de buze Metallic Glazewear, lac de unghii si perle bronzante Arabian Glow.
In schimb, am avut Anew Clinical tratament in 2 faze cu acid glicolic, nu a prea dat rezultate, crema abraziva din aceeasi gama, la fel. Nu mi-au placut deloc creioanele de ochi (nu le pot ascuti), rimelurile, fardurile de pleoape (nu se intind uniform), lacurile de unghii tratament. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:30 PM |
|