IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Produse ok/nasoale de la Avon...
splendora
post May 2 2007, 06:15 PM
Post #41

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

PRO
- Fardurile Color Trend - gen Leaf, Shell Pinl --imi plac foarte mult. rezista si sunt niste culori foarte frumoase
-Mascara - cele colorate, pensula buna (dupa mine) si culori dragute
-cremele de maini
-lotiune de corp Extra Firming si lotiune de corp cu Oatmeal (ovaz)- hidrateaza intens
-Baton si Lichid pt acnee Clearskin

CONTRA
-produsele care au legatura cu fata
-antipersiparnele - ciudatele
Go to the top of the page

+Quote Post
mada
post May 9 2007, 05:16 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

la avon sunt produse foarte proaste si foarte bune.mie mi`au priit urmatoarele:
-cremele de corp naturals(pt miros mai mult)
-gelurile de dush senses
-crema pt cuticule si dizolvantul pt unghii mira complex
-parfumul tomorow
-2in1 luciu de buze cu parfum always(mai mult pt luciu,e super ok si miroase bine)
-luciul de buze shine supreme nuanta sugarcoated pink(e chiar printre cele mai bune produse de la ei,rezista foarte mult,e mai dens el dar e super)
-serul pt varfuri deteriorate advance techniques
-toata gama de produse planet spa.
-gelul dupa plaja racoritor
-lotiunea pt accentuarea nuantei bronzului
-sprayul stralucitor dupa plaja

iar la categoria cele mai proaste eu zis ca sunt fardurile si creioanele de ochi ... mai ales cele de la color trend.ma doare capul de cat sunt de proaste alea.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 06:02 PM
Post #43

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : fdt personal match matte (din pacate l-au scos); crema cellu-sculpt; pensulele de machiaj; periile de par; parfumurile si deodorantele de barbati Individual Blue, Pro sport, Interact, gelurile de dus senses, creioanele groase sidefate, parfumurile little black dress, incandessence, individual blue 4 her, gama skin so soft, body spray-urile naturals, multe dintre bijuterii, rimelul extreme volume
(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) : tot ce inseamna color trend, clearskin, toate produsele pentru par, cremele de maini, deodorantele cu bila, laptele de corp senses
indecisa (uneori sunt ok, alteori nu imi plac): setul de french manicure, masca de par planet spa cu ulei de masline, rimelul cu 2 capete longest lash ever

+Quote Post
midnight
post May 9 2007, 06:05 PM
Post #44

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Ouch, ce nu ti-a placut la masca de par cu ulei de masline din gama SPA?
Pentru ca mie mi-a fost recomandat de cineva si am si facut comanda sapt trecuta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 06:49 PM
Post #45

Incurabil

am zis ca sunt indecisa, nu ma pot pronunta inca... am folosti-o doar o data, si mi-a umflat parul ingrozitor, mi se pare ca am firul mai tare, mai sarmos. eu am parul ingrozitor de des si firul poros si vreau ceva care sa-l inmoaie, sa-l pleosteasca, sa stea lins. o sa mai folosesc masca si mai revin. ce pot sa zic e ca miroase super si au recomandat-o mai multe fete pe aici...

+Quote Post
splendora
post May 9 2007, 10:51 PM
Post #46

Dependent

cunosc tipa care e inebunita dupa masca aia cu ulei de masilne. o cumpara imediat ce vede ca se termina. prin urmare e foarte foarte multumita de ea. fiecare cu corpu lui. cine stie ce efect are la tine

+Quote Post
Kitten
post May 9 2007, 11:25 PM
Post #47

Incurabil

am incercat-o si pe prietenul meu si i-a facut un par super (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post May 10 2007, 12:19 AM
Post #48

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

subscriu la gelurile de dus si sapunul lichid (usuca excesiv)

imi place in schimb crema unt pt calacaie si coate....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e foarte grasa si imi place sa-mi fac masaj la talpi! (miroase apetisant)

+Quote Post
Amelyn
post May 10 2007, 11:12 AM
Post #49

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,533

eu sunt fan: parfumuri, rimel full nustiucum, gama SSS, creme de fata/lotiuni si ce mai este cu ambalaj verde (nu mai stiu exact cum se numesc dar sunt impartite pe culori: portocaliu(buna si asta-incercat doar odata), albastru, verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), produse de par: uleiurile de tratament si de netezire fire rebele (tocmai le-am terminat si sufar pina ajunge noul set (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), balsam tratament leave-in (e spray si il folosesc de cativa ani), acum nu mai folosesc sampoanele dar cu ajutorul lor mi-am refacut parul dupa 2 permanente in decursul unui singur an, gama SPA (singura care mi-a scapat a fost masca de par dar o voi incerca in cel mai scurt itmp posibil)
nu-mi plac: posetele, bijuteriile, ojele, fondurile de ten, fardurile, spumantele de baie si gelurile de dus (cele de la sfarsitul catalogului in general - imi scapa denumirea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

+Quote Post
splendora
post May 10 2007, 04:27 PM
Post #50

Dependent

pana la sfarsitul catalogului te plictisesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
nici mie nu-mi plac bijuteriile si hainele. dar de la avon canada chiar am comandat niste bijuterii. sunt dragute.
fondurile si cremele de fata....nu m-as baga la ele
ciudat ca nu-ti plac spumantele de baie... de ce? mi se par acceptabile macar si chiar miros bine.
la cremele de fata cu verde si portocaliu te referi la cele cu aloe, piersica si etc?

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 12:59 AM