IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Produse ok/nasoale de la Avon...
midnight
post May 10 2007, 04:57 PM
Post #51

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Eu am folosit fdt de la Avon si mi-a placut (nu stiu daca avea ce sa nu imi placa, arata ok peste crema hidratanta) si mi-am comandat fdt calmant tura asta.
Sunt un pic ingrijorata de masca de par cu ulei de masline dupa ce v-am citit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ptk am par care a trecut prin ceva permanente si culori la viatza lui si eu speram ca uleiul de masline sa il faca moale si sa il "culce" putzin pe la varfuri, nu sa il umfle (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Amelyn
post May 11 2007, 10:28 AM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,533

QUOTE(splendora @ May 10 2007, 05:27 AM) *
pana la sfarsitul catalogului te plictisesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
nici mie nu-mi plac bijuteriile si hainele. dar de la avon canada chiar am comandat niste bijuterii. sunt dragute.
fondurile si cremele de fata....nu m-as baga la ele
ciudat ca nu-ti plac spumantele de baie... de ce? mi se par acceptabile macar si chiar miros bine.
la cremele de fata cu verde si portocaliu te referi la cele cu aloe, piersica si etc?

Buna Splendora, cremele de care zic sunt cele din gama Avon Solutions (alea cu fructe de care zici nu mi-au priit de loc) .... cel mai des o folosesc pe cea pe verde ...in iarna am incercat-o pe cea portocalie si mi-a placut si aceea foarte mult...dar acum ca vine vara, tenul meu tinde sa fie mai mult gras prin unele zone asa ca am revenit la cea verde ... am incercat diverse game de produse de prin magazine dar am fost dezamagita asa ca am revenit la avon ...de la creme si demachiante L`oreal ma ustura fata ingrozitor, de la Garnier ma usturau ochii de plingeam 5min dupa ce ma demachiam si ma dadeam cu crema, si tot asa pina am refuzat sa mai fac experimente
Spumantele sunt ok doar ca nu fac suficienta spuma pt gustul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... ca sa treaca testul tb sa fie jumatate de cada apa si jumatate spuma

+Quote Post
splendora
post May 11 2007, 07:14 PM
Post #53

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

aaa...gata! acum stiu despre ce creme vorbesti. n-am folosit niciodata dar o prietena isi cumpara cremele albastre si portocalii. cel mai mult ii placea gelul de fata portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post May 11 2007, 08:06 PM
Post #54

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Mi-am primit ieri comanda: un ruj Glass Reflections (sau asa ceva) o nuanta rozalie (nude) cu particule aurii (imi par mie) care arata super, plus ca a trecut testul de rezistenta si de "confort" (modul cum se simte pe buze).
La creme nu ma bag, ma tenteaza spray-ul de protectie solara si tot ce apare nou la Arabian Glow si Planet Spa.

+Quote Post
midnight
post May 15 2007, 10:17 PM
Post #55

Dependent

From: Timisoara
Member No.: 1,366

Eu am primit in urma cu 2 seri crema de dush cu particule abrazive, cu ulei de masline, din gama SPA..
Nu stiu la ce ma asteptam insa a fost a freaking revelation, parca imi frecam pielea cu nisip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dupa care cand am dat cu dusul s-a dus tot si a ramas super super super fin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
tratamentul pt par pe baza de ulei de masline il voi incerca in cateva minute.. daca nu ma razgandesc pe parcurs, inca mi-e cam frica de el dupa ce am citit aici pentru ca par infoiat e ultima chestie de care am nevoie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
she_said
post Jun 11 2007, 08:12 AM
Post #56

Contaminat
*

Member No.: 1,676

Mie mi-au placut asa:
- spray-ul de corp Be...Kissable (deci dupa o zi intreaga inca mai miroase pielea, tinand cont ca e doar 100 de mii)
- crema de picioare aia cu minerale din Marea Moarta parca...
- fond-urile de ten (aproape toate)
- produsele de barbati (sotul meu spune ca ii plac)
Produse nasoale:
- cremele de fata, in special cele din gama Naturals
- parfumurile, majoritatea sunt foarte proaste (mai putin Crystal Aura, parca persista ceva mai mult)
- ojele
- crema de vergeturi - nu e buna de nimic
- aproape toate produsele pentru par - mai putin periile, de ele sunt destul de multumita

+Quote Post
Kristina87
post Jun 22 2007, 09:54 PM
Post #57

Musafir

Si eu am folosit ceva vreme produsele Avon, dar intr-adevar multe sunt proaste.

Ce mi-a placut: unele parfumuri (gama perceive si little black dress), gama Skin so soft cu gel de dus abraziv, unele rimeluri (super full era bun la inceput dar se usuca repede; momentan imi place sparkle lash and line cu 2 capete)

Nasoale: glossurile ( cel putin de ce-am avut eu noroc, era super gros si inchis la culoare, bun de aruncat la cos), fondul de ten, fardurile, ojele (diluate si sar imediat de pe unghii), intaritorul de unghii

Pana la urma e cum ai norocul...unele pot fi bune, altele apa de ploaie.

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2007, 09:55 PM
Post #58

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, pe eLady, Kristina!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Kristina87
post Jun 22 2007, 10:00 PM
Post #59

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jun 22 2007, 10:55 PM) *

Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cautam niste sfaturi pt epilat, asa am dat peste forum. Din ce-am vazut sunt o multime de sfaturi utile pe aici...trebuie sa mai inspectez!!

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2007, 10:02 PM
Post #60

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Esti bine-venita! Sint o multime de lucruri utile, iar daca lipsesc pe moment, la un moment dat tot o sa apara!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:33 AM