![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar de danone ziceam. la ei scrie pe ala fit 0.1% grasimi. si l-am intors pe toate partile, dar nu spune ce contine, numai x% proteine y% glucide etc. La tnuva scrie 0% grasimi. Dar tot nu scrie exact ce contine. amidoane si chestii..
Inainte sa cititi intrebarea urmatoare asezati-va bine pe scaun sa nu picati: pestele intra la proteine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ps. mi-am facut din retele voastre doua chestii si nu mai incap in mine de mandrie: vinete cu spanac si parmezan pe ele (am pus cascaval in loc de parmezan, la sora-mea nu prea i-a placut, dar mie da ... bine, eram si rupta de foame asa ca am infulecat fara sa rasuflu o vanata intreaga gatita asa .. numa una am gatit taiata felii) si dovlecei cu ton (asta atat de bun o fost si i-au placut si la sora ... mmmm un deliciu ... deja imi ploua in gura, imi trebuie iar) tanana tananam i'm too sexy for my shirt to sexy for my shirt so sexy it huuuuuurts ... (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ti-am zis ca te facem supla si bucatareasa sefa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, pestele e proteinic. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt deja vreo 2 saptamani de cand incerc cat de cat sa mananc conform. Si de la o vreme am inceput sa ma balonez destul de des. Eu am mai avut acum ceva vreme probleme cu balonarea si am facut tramanete pentru asta si imi trecuse. Intrebarea mea este: e din cauza dietei?.. Poate corpul meu se adapteaza si in ceva vreme o sa dispara sau mi-o fi revenit vechile probleme inapoi din diverse motive?
Sarmana. S. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e din cauza adaptarii organismului la dieta. Dispare efectul asta candva.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca o intrebare, Kalu. Eu de programul 3 mese regulate pe zi nu ma pot tine nicicum, fie mananc numa de 2 ori, fie mananc de 4 ori. Si de multe ori mi se face foame seara foarte tarziu: 10, 11, 12 noaptea si mananc. Pun in pericol dieta cu asta?
Tare tare?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De 2 ori e ok, sa zicem. Si de 4 ori, daca una dintre mese e o gustarica.
Montignac zice ca masa de seara trebuie sa fie usoara. Eu una am fost dintotdeauna o mancatoare de seara (chiar noapte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). Si indiferent cat mananc peste zi, tot seara mi-e cel mai tare foame. Deci eu si asa am slabit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-June 08 From: pitesti Member No.: 4,078 ![]() |
buna fetelor...m am hotarat si eu sa intru in grupul vostru!dupa x saptamani de cand ma tot gandesc sa slabesc si tot continui sa nu ma tin de cuvant (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) deci,mare mi a fost uimirea cand am intrat pe situl asta si am vazut cate se intampla.m ati ajutat sa ma decid si sper sa fie de folos..inca am multe nelamuriri dar sper ca pe parcurs o sa le "rezolv".
As vrea sa ma apuc de maine..dar nu prea stiu cu ce sa incep.sunt inca,confuza cu toate meniurile de pe aici..maine o sa merg si eu la cuparaturi sa mi schimb alimentele din frigider sa vad ce pot face.. o intrebare as mai avea mai importanta asa: voi mai faceti ceva sport pe langa aceasta dieta?ca tare nu mi place sa "practic" asa ceva..cred k de aia am si ajuns mai plinuta cum sunt acum. am doar 21 ani,1.65 si vreo 67 kile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si tare mult vreau sa dau jos,dar nu prea am vointa... sper ca,cu ajutorul vostru sa reusesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) de acum inainte o sa fiu la curent cu tot ce se intampla pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
gueridutza, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!
In primul rand te rog sa scrii coresct romaneste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sportul nu e o conditie sine qua non pentru a slabi (mai ales cu Montignac), dar e bine daca faci si ceva miscare. E bine sa citesti una dintre cartile lui Montignac inainte de a te apuca de aceasta dieta. Sau macar tot ce e scris pe site, aici. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-June 08 From: pitesti Member No.: 4,078 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ok,scuza-mi greselile de scriere,inca ma mai lupt cu moda messengerului.fac tot posibili sa nu mai am greseli.
Cat despre linkul pe care mi l-ai dat,am citit tot ce se poate...m-am decis sa incep usor usor,trebuie sa iasa ceva. Numai bine |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci te asteptam de maine la topicul cu ce mancam zilnic.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:24 AM |
|