IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac, Partea a doua
Delphina
post Oct 10 2008, 11:57 AM
Post #161

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Hei, scumpete si draguta, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce mai faci tu draga?

No, ca norocul, eu nu-mi pun fructoza in nimic de beut, insa ar fi fost mult mai frumos daca fructoza ierea chiar nedaunatoare omului.
Nu-i asa?
Asa ca o sa minc gem da prune, care nu contine nimic altceva in afara da prune.

Ce ti-i si cu viata asta. Grea. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2008, 12:21 PM
Post #162

Musafir

E grele, asa-i. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar asta sa nu ne impiedice in voiosia noastra. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Mai e o chestie: lobby-ul industriei farmaceutice/chimice (inlocuitorii sintetici) e tare de tot, parca poti sa stii cine-a platit studiul asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ia, eu fac ce fac demult,
Iarna viscolu-l ascult,
Crengile-mi rupāndu-le,
Apele-astupāndu-le,
Troienind cărările
Şi gonind cāntările;
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deci nimic nou sub soare. Sper ca tu sa nu mai ramai asa, in aer, fara net, si sa avem si noi mai multa parte de tine.

+Quote Post
Delphina
post Oct 10 2008, 12:33 PM
Post #163

Dependent

Member No.: 50

Iti multumiesc de salutari, de urari si de compliment (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Drept ii cu studiul, habar n-ai ce-i adevarat si ce nu. De aia si ziceam ca de felu meu nu citesc-nu aud-nu cred mai nimic din ce se scrie si se spune in ultima vreme - clipesc doar la ce ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si m-am uitat acu la poze cu mneatale, la Jurnal de-mbracat, taaare esti frumoasa!

Si cum faci tu sa fii asa vesela si activa si sa faci tu atitea lucruri pe zi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. ui“acu vaz, noi doua ne-am inscris in familia Elady in aceeasi zi, acu aproape trei ani... mai sa fie! ce trece vremea, vai di mini!

This post has been edited by Delphina: Oct 10 2008, 12:38 PM

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2008, 02:22 PM
Post #164

Musafir

Eee, esti tu draguta ca eu sigur nu fac mai mult sau mai bine decat celelalte fete de pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Nov 27 2008, 12:01 PM
Post #165

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Se poate pune la prajituri faina de naut in loc de faina de soia? Are un gust mai bun prajitura decat daca ar fi facuta cu faina de soia?
Poate nu aici trebuia sa adresez intrebarea, dar am incercat sa gasesc topicul despre bucatarie si nu am stiut sa ajung la el.

+Quote Post
Fanny
post Nov 27 2008, 05:56 PM
Post #166

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu stiu ce sa-ti spunde gust, dar banuiesc ca diferenta nu e foarte mare. Faina de naut n-am avut decat odata si nu-mi mintesc sa fi facut prajituri cu ea.
In plus, m-am obisnuit cu faina de soia si numai de-asta cumpar acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa nu uiti sa ne spui rezultatul!

+Quote Post
kalua
post Nov 27 2008, 06:15 PM
Post #167

Musafir

La gust depinde de senzorii fiecaruia, eu una fac parte din liga fainii de naut, de ex.
Topicul de bucatarie e la gastronomie.

+Quote Post
Light Blue
post Nov 29 2008, 01:13 AM
Post #168

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Multumesc pentru raspuns. Deocamdata am folosit doar faina de soia la prajitura. Daca o sa folosesc de naut va scriu ce impresie mi-a facut.

+Quote Post
pescarush
post Jan 2 2009, 07:39 PM
Post #169

Musafir

eu mi-a facut "bilantul" kilogramelor puse de sarbatori. ma gandeam ca poate ar trebui deschis un topic cu cate kg am pus si care sunt telurile pe anul 2009 in privinta kg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar ma gandesc ca ne deprimam prea tare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
deci, eu am 2 kg in plus, unul pus inainte de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si unul in perioada cat am stat acasa. de luni, la instructie. pana atunci mai am musafiri, si sambata, si duminica, asa ca nu se poate.

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 2 2009, 09:46 PM
Post #170

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Plus 2 si de la mine !! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 11:27 AM