![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plus 1 jumate la mine, luni dimineata s-ar putea sa fie doua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine tot 53. Cred ca s-a stabilizat si nu o mai ia in sus. Nu stiu de ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pesca, iti raspund aici.Am tot 54Kg, desi am facut mult efort.Abateri am avut putine, dar nu am baut mai mult de jumatate litru de apa pe zi, iar vegetale, prea putine, sau deloc in unele zile.Eram prea obosita seara sa fac cumparaturi, sau sa merg la restaurant sa mananc, asa ca am mancat oua, carne, branza, ce era in frigiderul grupului.Seara.In schimb am facut muschiulet de calitate superioara la picioare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, poate asta este greutatea optima pentru corpul tau. Din cate retin, tu esti inalta. De ce nu esti multumita cu 54 kg? Ai burtica, sau ce te deranjeaza la greutatea asta? Anyway, important e ca ai muschiuleti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Di, ai grija, ca dupa ce ai tinut Monti o perioada, abaterile nu se simt imediat, dar daca continui asa, le vei simti. Asa a fost si la mine. 2-3 luni de abateri au fost ok, dupa care am inceput sa le simt. Dar ma gandesc ca te intorci tu la regim acum, ca se termina vacanta si sarbatorile. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 4 2009, 03:48 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit azi un ditamai articolul foarte interesant, despre diete. Nu mi s-a parut nimic tras de par sau aiurea scris acolo, dimpotriva. Am retinut doua sfaturi: a nu se mai manca dupa ora 16 (!) doua zile pe saptamana si a bea seara ceai de sunatoare. Chiar scria acolo ca ia poftele, ca daca bei o cana de ceai dintr-asta te-ai scutit de-un mers la frigider. Maine dau fuga la farmacie sa-mi iau vreo 100g de sunatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum sunt acum la baut intens ceaiuri (dar negre si bune de obicei (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ceaiul de sunatoare este recomandat in boli ale sistemului digestiv. Nu ma mira ca este bun si in diete echilibrate.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pesca, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu 5 kile in plus, luate intr-un singur an, dupa ce m-am intors din state.In conditiile in care nu am facut abateri.
Nu am burtica, asta pentru ca fac multa miscare.De cand mi s-a mai intarit carnea pe mine, ma simt chiar bine. Poate fac poze si va arat cum sunt. |
|
|
![]()
|
|
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-* Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! Discutia se continua aici. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Atentiune!
Intr-o revista (am voia sa-i dau numele?) scrie: MICHEL MONTIGNAC pentru prima data in Romania! Cica e o conferinta pe 5 mai- intrarea 10 lei, nr locurilor limitat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 6-May 09 Member No.: 6,428 ![]() |
buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sunt noua aici (IMG:style_emoticons/default/easter.gif) he he))
am si eu cateva intrebari (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... e permisa fructoza in prima faza?si daca exclud in general toate tipurile de cereale(p/u ka ingrassa si stopeaza metabolismul,citisem la grupa mea de sange...),insa nu orezul si il pap ku lapte si fructoza dimineatza ? no sa ma ingrash? am inteles ka fructoza ingrasa a naibii ((? si ultima intreare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) e permis fikatul de vita? imi pare ka am citit undeva ka nu e indicat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) merci mult si scuze de neinformarea mea (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:26 PM |
|