![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a corectat si in site la noi greseala de la IG mic. La iG mediu erau pusi corect. Pentru orice eventualitate o sa se revizuiasca indicii afisati cit de curind.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Buni, taiesteii de soia ii poti folosi si cu lapte fara grasimi, si la salate si la mancaruri. Fiind de soia, ii poti combina chiar si cu grasimi. Multumesc frumos! Am gasit in "Dragonul Rosu" un magazin cu produse chinezesti. Au multe produse care ne-ar putea interesa. Eu am plecat de acolo cu doua sacose de taitei din soya si multe condimente. Magazinul este in Dragonul principal la etajul I.Din nefericire programul este destul de incomod ( 5-12). Am fost foarte fericita, ca ma saturasem de vinete si dovlecei! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Fetelor, eu m-am apucat de curand de Monti.
As vrea sa ma lamuriti cu cateva lucruri (sper sa nu repet intrebarea asta - nu stiu daca a mai fost pusa, iar daca e asa imi cer scuze). In Faza 1 se pot manca smochine uscate? Daca da cu ce se pot/nu se pot combina (proteino-lipide/glucide) - asta pentru ca am pofta de ceva dulce - daca nu se poate o sa ma rezum la fructele de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si o alta intrebare: pot sa mananc seminte de floarea soarelui? Ca am gasit in dulap o punga si sa stiu daca ma ating de ea. Sunt decojite si trebuie sa le prajesc eu - nu stiu daca are vreo relevanta. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Figs; Indian/barbary fig (fresh fruit) IG 35, uscate 40. Da, se pot minca in faza 1 . Si seminte poti.
Fructele uscate si semintele de orice fel se maninca goale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Multumesc mult!
Ai facut un om fericit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea sa postez si eu ce pap zi de zi dar din ce m-am uitat eu (probabil nu unde trebuie) - forumurile cu "Ce manam azi" sunt inchise... Poate ma ajutati voi cu linkurile corecte. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Welcome Noemi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Intri la Gastronomie si retete culinare,apoi la Retete pentru regimul Montignac si acolo gasesti topicul Dieta Montignac: Ce sa mancam azi Te pup si o seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Uite, aici, Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic este topicul.
Eu nu mai scrisei azi, din pacate am fost plecata toata ziua si a trebuit sa mananc prostii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Va multumesc. Stiam eu ca trebuie sa fie pe undeva. Data viitoare o sa incerc sa caut mai mult inainte de a intreba. Sunt la inceput asa ca acum ma bucur ca sunteti voi dragute sa ma ajutati.
Va pup. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Acum ca am aflat ca pot sa mananc smochine parca altfel se vede regimul Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sper ca daca au IG 40 sa nu imi incetineasca "procesul de slabire".
Si acum imi fortez norocul si va intreb ce parere aveti depsre masline in Faza 1? In prima carte (cea pe care o am eu) Monti zice ca fac parte din categoria alimentelor lipido-glucidice si ca ar fi bine sa le evitam in Faza 1. Stiti cumva daca in cartiile pe care le-a scos dupa aceea si-a mai schimbat parerea cu privire la ele? Ca mi-ar placea sa le adaug in salata de ton. Si as mai avea o intrebare: cascavalul am vazut ca este permis dar la ce anume trebuie sa fiu atenta sa nu contina in afara de amidon? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu stiu de ce aveam impresia ca era ceva cu smochinele... o sa mai studiez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maslinele stiam ca sunt ok. In ceea ce priveste cascavalul si lactatele in general, sa mananci putin deoarece in cantitate mai mare stopeaza procesul de slabire. Este bine sa fie cat mai maturate, tari, nu proaspete si moi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:39 AM |
|