IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac, Partea a doua
Diana.
post Sep 9 2009, 11:30 AM
Post #261

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

S-a corectat si in site la noi greseala de la IG mic. La iG mediu erau pusi corect. Pentru orice eventualitate o sa se revizuiasca indicii afisati cit de curind.
Go to the top of the page

+Quote Post
Buni
post Sep 9 2009, 01:58 PM
Post #262

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,104

QUOTE(Szimcsi @ Sep 8 2009, 02:04 PM) *
Buni, taiesteii de soia ii poti folosi si cu lapte fara grasimi, si la salate si la mancaruri. Fiind de soia, ii poti combina chiar si cu grasimi.

Multumesc frumos!
Am gasit in "Dragonul Rosu" un magazin cu produse chinezesti. Au multe produse care ne-ar putea interesa. Eu am plecat de acolo cu doua sacose de taitei din soya si multe condimente. Magazinul este in Dragonul principal la etajul I.Din nefericire programul este destul de incomod ( 5-12).
Am fost foarte fericita, ca ma saturasem de vinete si dovlecei! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Noemi
post Feb 4 2010, 02:15 PM
Post #263

Contaminat
*

Member No.: 7,868

Fetelor, eu m-am apucat de curand de Monti.
As vrea sa ma lamuriti cu cateva lucruri (sper sa nu repet intrebarea asta - nu stiu daca a mai fost pusa, iar daca e asa imi cer scuze).
In Faza 1 se pot manca smochine uscate? Daca da cu ce se pot/nu se pot combina (proteino-lipide/glucide) - asta pentru ca am pofta de ceva dulce - daca nu se poate o sa ma rezum la fructele de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si o alta intrebare: pot sa mananc seminte de floarea soarelui? Ca am gasit in dulap o punga si sa stiu daca ma ating de ea. Sunt decojite si trebuie sa le prajesc eu - nu stiu daca are vreo relevanta.

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2010, 03:11 PM
Post #264

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Figs; Indian/barbary fig (fresh fruit) IG 35, uscate 40. Da, se pot minca in faza 1 . Si seminte poti.
Fructele uscate si semintele de orice fel se maninca goale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Noemi
post Feb 4 2010, 05:34 PM
Post #265

Contaminat
*

Multumesc mult!
Ai facut un om fericit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
As vrea sa postez si eu ce pap zi de zi dar din ce m-am uitat eu (probabil nu unde trebuie) - forumurile cu "Ce manam azi" sunt inchise... Poate ma ajutati voi cu linkurile corecte.

+Quote Post
kryss_10
post Feb 4 2010, 07:08 PM
Post #266

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Welcome Noemi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Intri la Gastronomie si retete culinare,apoi la Retete pentru regimul Montignac si acolo gasesti topicul Dieta Montignac: Ce sa mancam azi

Te pup si o seara placuta!

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 4 2010, 09:45 PM
Post #267

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Uite, aici, Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic este topicul.
Eu nu mai scrisei azi, din pacate am fost plecata toata ziua si a trebuit sa mananc prostii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Noemi
post Feb 4 2010, 10:57 PM
Post #268

Contaminat
*

Va multumesc. Stiam eu ca trebuie sa fie pe undeva. Data viitoare o sa incerc sa caut mai mult inainte de a intreba. Sunt la inceput asa ca acum ma bucur ca sunteti voi dragute sa ma ajutati.
Va pup.

+Quote Post
Noemi
post Feb 5 2010, 10:34 PM
Post #269

Contaminat
*

Acum ca am aflat ca pot sa mananc smochine parca altfel se vede regimul Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sper ca daca au IG 40 sa nu imi incetineasca "procesul de slabire".
Si acum imi fortez norocul si va intreb ce parere aveti depsre masline in Faza 1? In prima carte (cea pe care o am eu) Monti zice ca fac parte din categoria alimentelor lipido-glucidice si ca ar fi bine sa le evitam in Faza 1. Stiti cumva daca in cartiile pe care le-a scos dupa aceea si-a mai schimbat parerea cu privire la ele? Ca mi-ar placea sa le adaug in salata de ton.
Si as mai avea o intrebare: cascavalul am vazut ca este permis dar la ce anume trebuie sa fiu atenta sa nu contina in afara de amidon?

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 5 2010, 11:32 PM
Post #270

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu stiu de ce aveam impresia ca era ceva cu smochinele... o sa mai studiez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maslinele stiam ca sunt ok.
In ceea ce priveste cascavalul si lactatele in general, sa mananci putin deoarece in cantitate mai mare stopeaza procesul de slabire. Este bine sa fie cat mai maturate, tari, nu proaspete si moi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

31 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 12:39 AM