![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
A mia oara va rog, atunci cand cereti acceptul la grup sa specificati si id-ul de pe forum. Nu ma refer la tine pokemon ca tu am vazut, ai scris, ai primit accept (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dar am primit in ultimele zile requesturi de la tot felul de adrese de mail care mie una nu imi sugereaza nimic. Deci imi pare rau...dar am spus clar de la inceput care sunt cele doua conditii ca sa primiti acceptul
- sa fiti membra activa a forumului - sa puneti poze cu voi dupa ce ati primit acceptul. Si pentru ca unii nu s-au tzinut de cuvant si nu au pus poze cu ei , promit solemn ca imi voi face timp cat de curand si ii zbor pe toti in cauza de pe grup, fara suparare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
vreau si eu sa ma integrez in grupul vostru,dar nu stiu unde sa intru si sa pun poze?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
katy, citeste prima pagina a topicului. frunzareste-l si cred ca gasesti si cum. este vorba despre un grup creat de angelika (aka angeldust) pe yahoo. ceri permisiunea (prin click 'Join this group' si dupa ce esti acceptata in grup postezi pozele tale. am fost destul de coerenta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fac si eu cum face tot romanu' ma arunc cu capu'inainte si dupa aia ma uit unde!!!!
Sorry, angel, abia acum (dupa ce am trimis request) am vazut ca trebuia sa scriu ID-ul de elady....ideea e ca ambele incep la fel! SORRY, da uite partea plina a paharului.....dezvolti capacitati extrasenzoriale....in ritmul asta! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum am vazut ca ai scris aici, banuiam ca esti tu.
Ti-am dat acceptul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Acum am vazut ca ai scris aici, banuiam ca esti tu. Ti-am dat acceptul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma pun pe postat poze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
gata si io! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
merci meg,am dat si eu request,acum ast... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
in sfarsit v-am vazut,sunteti toate superbe.sper sa reusesc sa pun si eu poze,k nu stiu cum.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
am reusit si eu sa pun poze pe grup,am pus doar 2 cu mine,dar promit k o sa mai pun. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
unde ai pus ca eu nu le vad? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ah gata am gasit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am trecut de ele ca mi se pareau cunsocute am uitat ca ai avut poza si la avatar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma tot uitam dupa o fatza noua si nu o vedeam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:19 AM |
|