![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Fetelor va multumesc! Mi-a crescut inima cit un munte! Are 23 de ani! Sa-ti traiasca! Si sa fii soacra buna (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am pus niste poze de sapt trecuta cu zapada de la munte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
am pus si eu cateva poze cu fetita mea.Cu mine urmeaza in curand.Promit!!!!! :kiss:
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Fuguta la yahoo groups! Maat a pus poze si-i tare frumusica! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aia ma miram si eu acuma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voiam sa intru pe forum sa dau alarma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Frumoasa indeed (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
WOW!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si s-a tinut ascunsa atata timp! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place mult Di. Ma bucur ca s-a aratat si ea mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Evident ca atunci cand citim un text scris de cineva, ne si imaginam cum arata respectiva persoana. La mine, de cele mai multe ori imaginatia n-are nici o treaba cu realitatea. La Di, sunt placut surprinsa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu-s frumoasa, nu ma mai laudati ca mi se urca la cap- am fost dragutica cind eram mai tinara, acu` la aproape 35 de ani... Si era lumina favorabila- la luminare baba-i floare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Insa ceva ii foarte clar- a doua persoana care imi spune ca din ce scriu reiese ca-s o muiere rea si afurisita... si mi s-a mai spus ca la telefon vocea mi-i mult mai calda si ca nu par a fi aceeasi persoana cu cea care scrie... of! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cvea iiciudat. Na, probabil incisivitatea e o reminiscenta a vremurilor demult apuse ale gazetariei... zic si io... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:28 AM |
|