![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc!
Dar nu cred ca arat deloc bine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sunt in dilema..
Maat, oberv ca esti altfel decat mi te imaginam eu. da' e f bine si asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, singura frumusete care nu se vestejeste- ci poate sa creasca- e cea interioara; orice ai crede tu, sa stii ca ESTI frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Iar papusa ta e o comoara. Meg, sa nu imi spui ca si tu ma vedeai cu o matura si cu o pelerina de vrajitoare rea.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
te vedeam mai rotunjoara si rosioara in obraji. unde incape atata bunatate? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi te-as fi imaginat in primul rand bruneta...si mai...zdravana asa..inalta..fimeie sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, imi stricati firma de muiere naspa si frustrata si rautacioasa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) las` ca-s destul de "rotunjoara", da ma fac io iar sexoasa... sa vezi ca iar de dau pustii de 19 ani la mine.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bruneta?! o data am fost si ma speriam si io, daramite restu` lumi... Blonda m-o lasat cel de sus... cine sint io sa zic ca o gresit?! Si, na -nu se pupa cu subiectu`- am o senzatia ca o data si odata cind ne-om intilni o sa iasa laaaaaaaaataaaa! io aduc whisky-ul, va zic de-acu`, nu ma incurc cu beuturi lesinate. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata...te-am trecut la carnetel cu un vischi de dat (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau!!
acm pun poze la sarbatorirea sfertului de secol de aseara!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, tu n-ai nici o poza fara ochelari de soare? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chiar ma distreaza treaba asta, cand imi amintesc ca al meu sot era tare suparat cand ma poza si aveam ochelari de soare (se intampla in ultima vacanta). Ma ameninta ca nu-mi mai face poze, daca nu mi-i scot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, am pus aseara pozele pe care le aveam la indemana pe laptop, si asta ca sa nu se supere nimeni pe mine pentru ca nu am fost prompta. Voi pune cu siguranta cu moaca mea in toata splendoarea ei. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:11 PM |
|